Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011



Διαβάστε την Πέμπτη 03-03-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Το σχόλιο της ημέρας

Υποθέσεις και… Ιππο – θέσεις 
(άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη)

Ανάλυση των Ελληνικών ιπποδρομιών της Τρίτης 01-03-2011

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες της Πέμπτης 03-03-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών της Πέμπτης 03-03-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών της Τετάρτης 02-03-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας
«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Το σχόλιο της ημέρας
Ο «χορός» για τις ΔΕΚΟ μόλις ξεκίνησε. Ήδη το Οικονομικό Επιτελείο ζήτησε την περαιτέρω μείωση των αποδοχών των Δημοσίων υπαλλήλων με στόχο τη συρρίκνωση των λειτουργικών εξόδων των Κρατικών επιχειρήσεων, ενώ μάλιστα προσανατολίζεται ακόμα και στην αλλαγή της νομοθεσίας για τις ΔΕΚΟ, με επιβολή αυστηρών κυρώσεων στις διοικήσεις που θα συνεχίσουν να αγνοούν τις εντολές για μισθολογικές μειώσεις και περιορισμό των δαπανών, καθώς θέτουν σε κίνδυνο το δημοσιονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, και δη την πορεία του Μνημονίου.

Βλέπουμε λοιπόν ότι κατ’ απαίτηση της τρόικας τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά, ενώ ειδικότερα για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ κατά τη δική μας εκτίμηση θα πρέπει να αναμένονται πρόσθετα κα περισσότερο επώδυνα μέτρα, όπου δεν αποκλείεται πλέον να δούμε και λουκέτα, κάτι που αναφέρεται και στο κείμενο του επικαιροποιημένου Μνημονίου. Την αρχή στις μισθολογικές περικοπές έκανε ο ΟΤΕ και ακολουθούν οι υπόλοιπες εισηγμένες εταιρίες του Δημοσίου (στις οποίες συγκαταλέγεται και ο ΟΠΑΠ) ενώ είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ΔΕΚΟ, στην προσπάθεια εξοικονόμησης 600 περίπου εκατομμυρίων € φέτος από την περιστολή των δαπανών.

Αναπόφευκτα λοιπόν θα πρέπει και ο ΟΔΙΕ να συμμορφωθεί με την Κυβερνητική επιταγή, διαφορετικά θα ληφθούν σκληρότερα μέτρα προκειμένου να μην παρεκκλίνει των στόχων που έχουν τεθεί. Εμείς διαπιστώνουμε δύο σοβαρούς κινδύνους: 
- Την αντίδραση των εργαζομένων του ΟΔΙΕ, η οποία μπορεί να λάβει «ανεξέλεγκτες διαστάσεις» και να προκαλέσει δυσλειτουργία στον Ιππόδρομο (στην περίπτωση δηλαδή που πραγματοποιηθούν μακράς διάρκειας απεργιακές κινητοποιήσεις)

- Τον κίνδυνο να κοπούν άλλα κονδύλια από τα έξοδα του ΟΔΙΕ, κάτι που μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες και να δημιουργήσει άλλα σοβαρά προβλήματα, όπως πχ θέματα υγιεινής και ασφάλειας στο Μαρκόπουλο. Επ’ ευκαιρία, για ποιο λόγο λήφθηκε η απόφαση για τη ματαίωση της προκήρυξης που αφορά στο έργο της καθημερινής παραλαβής, μεταφοράς και νόμιμης εναπόθεσης της στρωμνής και της λυματολάσπης από τον Ιππόδρομο; Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται «… λόγω επανεξέτασης των ουσιαστικών δεδομένων του έργου και των αναγκών σε σχέση με το δημοπρατούμενο έργο και ενόψει τροποποίησης του σχεδιασμού για την εξυπηρέτησή του… ». Δε νομίζουμε πως καταλαβαίνει κάποιος για ποιο λόγο ματαιώθηκε η προκήρυξη, θα αρκεστούμε απλώς να επισημάνουμε το «κακό timing» (ενόψει δηλαδή των περικοπών που προαναγγέλθηκαν και είναι υποχρεωμένος να κάνει και ο ΟΔΙΕ) καθώς και το γεγονός πως μολονότι η απόφαση αναρτήθηκε κανονικά στη θεματική ενότητα «Προκηρύξεις - διαγωνισμοί» της ιστοσελίδας του Οργανισμού, εν τούτοις δεν υπάρχει σύνδεσμος (link) παραπομπής στην αρχική του σελίδα, όπως συμβαίνει δηλαδή με κάθε νέα ανάρτηση, ώστε μόνον από σύμπτωση θα μπορούσε κάποιος να την εντοπίσει… 

Περιμένουμε να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πρόσθετες εξειδικευμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν στον Ελληνικό Ιππόδρομο, με την ευχή οι περικοπές που θα γίνουν στα έξοδα του Οργανισμού να μη θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια κανενός…
Πηγές: «Κέρδος»
            «Ημερησία»
     «Real.gr»
«Ιπποδρομίες»


Υποθέσεις και… Ιππο – θέσεις
άρθρο του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη

Την Κυριακή (στην καθιερωμένη πλέον ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV) φιλοξενήθηκε ο κύριος Σωτήρης Μεταξάς (ο οποίος προσκλήθηκε με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΑΝΕΦΙΛ) για να συζητηθούν όλα τα «καυτά θέματα» της ιπποδρομιακής επικαιρότητας.
Με μεγάλη μας έκπληξη (όπως και του παρουσιαστή της εκπομπής, κυρίου Π. Δημητρίου, ο οποίος κυριολεκτικά «κόντεψε να βγει από τα ρούχα του» με τις απαντήσεις που άκουγε) είδαμε έναν άνθρωπο που θέλει να ισχυρίζεται πως προασπίζεται τα δικαιώματα των φιλίππων (μέσω της ΠΑΝΕΦΙΛ) να τοποθετείται σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν σαν να ήταν ο εκπρόσωπος του ΟΔΙΕ, ενώ άλλες φορές να αντιμετωπίζει τα κρίσιμα ερωτήματα που του απευθύνθηκαν με κυνική απάθεια…! 
Χαρακτηριστικές φράσεις του κυρίου Μεταξά καταδεικνύουν του λόγου το αληθές:

«... Τι μπορούμε να κάνουμε όταν δε μεταδίδονται οι ιπποδρομίες;... » 

Τότε γιατί υπάρχει η ΠΑΝΕΦΙΛ, αν δεν εξυπηρετεί το σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την προάσπιση των δικαιωμάτων των φιλίππων; Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΦΙΛ, http://www.panefil.com/) για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πλήρη αδράνεια και την απραξία του Σωματείου, του οποίου η ιστοσελίδα έχει να ενημερωθεί από τότε που… έκοβαν πίτες… Διαμαρτυρίες, επιστολές, αιτήματα για ακρόαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και από τον ΟΔΙΕ, ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, αρθρογραφία σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, κινητοποίηση των φιλίππων, αυτά κύριε Μεταξά είναι μερικά από αυτά που θα μπορούσατε να κάνετε και δεν τα κάνατε…

«... Το θέμα της μετάδοσης (των ιπποδρομιών) υπάρχει χρόνια... » 

Και εσείς πού είσαστε και τι κάνετε για αυτό κύριε Μεταξά ως Πρόεδρος της ΠΑΝΕΦΙΛ; Αναγνωρίζετε δηλαδή την αποτυχία του Σωματείου και του ΔΣ του να λειτουργήσει αποτελεσματικά;

«... Τα αδικήματα έχουν παραγραφεί... » (Σημ. «Ιπποδρομιών»: αναφέρεται στο αν υπάρχουν αδικήματα τα οποία σχετίζονται με τη διάθεση των κονδυλίων για τη διαφημιστική καμπάνια του ΟΔΙΕ.)

Ως τι αναφέρεστε στο θέμα κύριε Μεταξά, ως συνήγορος κάποιου; Διότι αν γνωρίζετε ότι κάποιο αδίκημα έχει παραγραφεί, τότε αυτομάτως συνεπάγεται ότι γνωρίζετε επακριβώς και το αδίκημα…

«… Μόνο δημοσιογραφική κριτική μπορούμε να κάνουμε για το θέμα… », «… Είμαστε καταναλωτές του προϊόντος, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα… »

Ένας δικηγόρος επί σειρά ετών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλίππων διατυπώνει την άποψη πως για θέματα που άπτονται του Δημόσιου συμφέροντος – διότι σήμερα ο ΟΔΙΕ είναι ΔΕΚΟ, ας μην το ξεχνάμε –  και μας αφορούν είτε ως πολίτες ή ως φιλίππους, εμείς θα πρέπει να παραμένουμε παθητικοί θεατές χωρίς να κάνουμε τίποτα… Εύγε κύριε Μεταξά…!)

Την καλύτερη «ατάκα» την αφήσαμε για το τέλος, αφιερωμένη σε όλους τους φιλίππους:

«… Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου… !»

Κύριε Μεταξά, στην εκπομπή «Ιππόδρομος» προσκληθήκατε για να μιλήσετε για τον εαυτό σας ή για να παραβρεθείτε ως Πρόεδρος της ΠΑΝΕΦΙΛ; Γιατί είστε Πρόεδρος της ΠΑΝΕΦΙΛ κύριε Μεταξά; Για να μιλάτε για τον εαυτό σας και να κόβετε πίτες κάθε Πρωτοχρονιά; Για τους φιλίππους ποιος θα μιλήσει επιτέλους;

Η παρουσία του κυρίου Μεταξά στην Κυριακάτικη ιπποδρομιακή εκπομπή ήρθε για άλλη μια φορά να καταδείξει πλήρως τους ισχυρισμούς που διατυπώνουμε εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, δηλαδή πως η ΠΑΝΕΦΙΛ υπάρχει «στα χαρτιά» και επιπλέον χρησιμοποιείται ως «όχημα» προκειμένου να εξυπηρετηθούν τελικά ιδιοτελείς και αλλότριοι σκοποί από αυτούς για τους οποίους δημιουργήθηκε, όπως δυστυχώς έγινε και στις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Οι θέσεις που πήρε (ή καλύτερα που δεν πήρε) ο κύριος Μεταξάς στα κρίσιμα ιπποδρομιακά ζητήματα τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων των φιλίππων. Ευτυχώς που παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Sirganian και ακούσαμε έναν άνθρωπο με δυναμικό λόγο και καίριες παρεμβάσεις. Η προσωπική μου ευχή είναι να συνεχιστεί αυτή η «συνεργασία» με τον Sirganian (κάτι που διαφάνηκε την περασμένη Κυριακή ως πιθανό να συμβεί) και τέλος εύχομαι όσοι δεν έχουν κάτι θετικό να προσφέρουν προς τους φιλίππους, καλό θα είναι να μην εκτίθενται δημοσίως διότι «κουράζονται και κουράζουν»…

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 01-03-2011

 
Κατάσταση στίβου: Ελαφρά λασπώδης
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 82 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΕΚΤΟΡΑΣ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΤΤΕΡΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 83 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΟΞΙΝΟΣ επέπεσε στην δεξιά πόρτα και αναπτύχθηκε διστακτικά στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΛΑΕΡΤΗΣ κινήθηκε στην εξωτερική και έχασε έδαφος.
-Ο ίππος ΡΕΝΤΥ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ξεκίνησε με αναπήδημα και κινήθηκε στην εξωτερική.
-Στον 3ο διασκελισμό ο ίππος ΤΟΠΑΖ ΓΟΥΕΪ παραπάτησε.
-Στο ύψος των 850μ. περίπου οι ίπποι ΦΙΟΥΡΥ και ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ ανέκοψαν και έχασαν έδαφος. Λόγω μη επαρκούς τηλεοπτικής κάλυψης στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το συμβάν.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 84 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΡΟΥΝΤΙ ΡΑΝΕΡ ξεκίνησε “άτσαλα” με συνέπεια ο αναβάτης του να χάσει στιγμιαία την ισορροπία του, στη συνέχεια κινήθηκε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον εσωτερικά του αναπτυσσόμενο ίππο ΜΠΕΡΝΙΣΤ.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΛΟΥΣΙΟΣ και ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ συνέκλιναν και ήλθαν σε αλλεπάλληλες επαφές με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δυσχερανθεί και να χάσει έδαφος.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ έκλινε στην εσωτερική και συνέχισε να κινείται σε αυτήν χωρίς ο μαθητευόμενος αναβάτης του να καταβάλλει προσπάθεια να επαναφέρει τον ίππο του στην γραμμή του. Για τα ανωτέρω τιμωρείται με αποκλεισμό μίας (1) ιπποδρομιακής ημέρας ο μαθητευόμενος αναβάτης Ψαραδάκης που ίππευε τον ίππο ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 85 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΚΑΡΠΑΘΟΣ διεγράφη.
-Ο ίππος ΛΟΥΗ ξεκίνησε διστακτικά.
-Στο ύψος των 850μ. η αναβάτιδα Μπέντεν επέτρεψε στον ίππο της ΛΟΥΗ να κινηθεί ελαφρά στην εξωτερική και να πιέσει σε αυτήν τον ίππο ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του οποίου δυσχεράνθηκε στιγμιαία η ανάπτυξη. Για τα ανωτέρω γίνεται αυστηρή παρατήρηση στην αναβάτιδα Μπέντεν.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 86 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΣΤΙΜΟΥΛΟΥΣ ΓΟΥΕΪ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΛΑΡΙΧΟΣ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 87 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΤΑΡΙΤΑ διεγράφη.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΞΕΝΗ έκλινε στην εσωτερική, ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΝΑΤΑΛΜΙΝΑ και αυτός με την σειρά του με τον ίππο ΚΑΜΙΑ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δυσχερανθεί και να ανακόψει.
-Ο ίππος ΜΠΙΣΚΟΤΤΙ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΑΛΙΝΓΚΙ ξεκίνησε διστακτικά και αναπτύχθηκε με δυσφορία στην αρχή της διαδρομής..
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Λάος, Τσεργάς, Μανώλης, Καντιώ, Ροδόλφος και Κουμπαράκος.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 88 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Σύμφωνα με το άρθρο 49 των Γενικών Διατάξεων πριν την έναρξη των ιπποδρομιών μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τους Ελλανοδίκες, παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία από τον ίππο ΚΟΥΕΣΤΟΡΕ ΓΟΥΕΪ που κατέλαβε την τελευταία θέση στην 7η ιπποδρομία.
-Στο ύψος των 1.450μ ο αναβάτης του ίππου ΜΑΚΗΜΠΑ, που συνεκάλπαζε ανάμεσα από τους ίππους ΡΙΠΠΕΡ και ΦΡΟΝΤΟ, μη έχοντας αρκετό χώρο να αναπτυχθεί ανέκοψε.
-Για τεχνικούς λόγους λήφθηκαν ούρα από τον ίππο ΡΙΠΠΕΡ.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΕ (28-02-2011)

28/2/2011
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΜΑΤΑΙΩΣΗ

του Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση του έργου καθημερινής παραλαβής, μεταφοράς και νόμιμης εναπόθεσης της στρωμνής και λυματολάσπης από το Νέο Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής (Αρ. Διακήρυξης 10/24-12-2010).
Ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος, Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε., ανακοινώνει τη ματαίωση του ως άνω Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού που θα διενεργείτο την Τετάρτη 02-03-2011, λόγω επανεξέτασης των ουσιαστικών δεδομένων του έργου και των αναγκών σε σχέση με το δημοπρατούμενο έργο και ενόψει τροποποίησης του σχεδιασμού για την εξυπηρέτησή του.
Η ματαίωση αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΔΙΕ Α.Ε., με την υπ.άρ. απόφαση 3696/25-02-2011.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΕ Α.Ε.
   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Η δική μας αίσθηση είναι πως κάτι δεν «πάει καλά» με αυτήν την απόφαση που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ. Ίσως η ματαίωση της προκήρυξης να αποτελεί μία ακόμα ένδειξη πως οδεύουμε προς πολύ δυσάρεστες καταστάσεις στο Μαρκόπουλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΔΙΕ (01-03-2011)
1/3/2011
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ
 
Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. σας ενημερώνει ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3/11, λόγω της αργίας της ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί Γαλλική Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΔΙΕ (01-03-2011)
1/3/2011
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ









ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/2/11 >
ΤΡΙΤΗ                        1
< ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2/11
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2/11 >
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ            4
 < ΠΕΜΠΤΗ 3/3/11
 ΤΕΤΑΡΤΗ     2/3/11>
ΤΡΙΤΗ                       8
< ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/3/11
 ΤΡΙΤΗ      8/3/11    >
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           11
< ΠΕΜΠΤΗ 10/3/11
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/3/11   >
ΤΡΙΤΗ                     15
< ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3/11
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3/11 >
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           18
< ΠΕΜΠΤΗ 17/3/11
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/3/11 >
ΤΡΙΤΗ                     22
< ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/11
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/11 >
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           25
< ΠΕΜΠΤΗ 24/3/11
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/3/11 >
ΤΡΙΤΗ                     29
< ΔΕΥΤΕΡΑ 28/3/11

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΔΙΕ (01-03-2011)
1/3/2011
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ
 
Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. σας ενημερώνει ότι λόγω της αργίας της Καθαρής Δευτέρας, οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ που αφορούν την ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Τρίτης 08/03/2011 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 04/03/2011.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»