Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 14-10-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 14-10-2012

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα

Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου 2012


Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 15-10-2012



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 
Με δέκα αμιγώς Ελληνικές διαδρομές διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2012, ενώ να αναφέρουμε πως θα προηγηθούν χρονικά άλλες τέσσερις αναμετρήσεις από την Νότια Αφρική.
Καλό το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα από πλευράς σύνθεσης σε ο, τι αφορά στο παικτικό του σκέλος και κατά την δική μας εκτίμηση «υπόσχεται» κέρδη στους σημερινούς νικητές αφού υπάρχουν αρκετές… «ευκαιρίες», σε τρεις ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού και στις δύο από αυτές τα παιχνίδια trio και tricast, ενώ τέλος, το τζακποτ των 446,90 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση. 

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 
Σήμερα θα διαφοροποιηθούμε κάπως και έτσι αντί να εστιάσουμε σε μία και μόνη διαδρομή, θα προτείνουμε ένα σύστημα για το παιχνίδι ΣΚΟΡ4 (που σημειωτέον διεξάγεται στην 5η, 6η, 7η και 8η ιπποδρομία του προγράμματος) παραθέτοντας μία μικρή ανάλυση για κάθε σκέλος του. Έτσι λοιπόν, για τις σημερινές Ελληνικές Ιπποδρομίες που περιλαμβάνονται στο ΣΚΟΡ4 έχουμε να πούμε τα εξής:

5η ιπποδρομία: Ο 3ετής ΛΟΘΙΑΝ ΣΚΑΪ – που κατέβηκε πρώτο φαβορί στο ντεμπούτο του – παρουσίασε μεγάλα προβλήματα δυστροπίας και στρωσίματος του καλπασμού του, έτρεχε πολύ ανοιχτά (στην απώτατη εξωτερική έφτασε στο ίσωμα) και με όλα αυτά τα προβλήματα κατόρθωσε να καλύψει πολύ έδαφος στο τελικό κομμάτι της κούρσας και να τερματίσει τέταρτος, σε απόσταση μεν από τον νικητή αλλά όχι μακριά από τους υπόλοιπους διακριθέντες. Σήμερα, ανατεθείς στον αναβάτη Π. Κεράτσα εκτιμούμε πως μπορεί να διαγωνιστεί σαφώς πολύ βελτιωμένα (ο Κεράτσας είναι αρκετά «σκληρός» και νομίζουμε πως μπορεί να του περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις ιδιορρυθμίες του), κατά την γνώμη μας έδειξε καλά στοιχεία παρά τις ατυχίες του και συνεπώς τον θεωρούμε απόλυτα ικανό να φτάσει στην επικράτηση. Αν παρόλα αυτά επαναλάβει εκ νέου – στον ίδιο ή μεγαλύτερο βαθμό – τις ιδιοτροπίες της πρώτης του συμμετοχής και δεν μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε ο ΚΑΤΙΝΓΚ ΙΤ ΦΑΪΝ που βελτιώνεται σταθερά σε κάθε συμμετοχή του φαίνεται ξεκάθαρα καλύτερος των υπολοίπων. (3-2)

6η ιπποδρομία: Ο τρόπος σαρωτικός που επικράτησε (με ανακεκομμένη ταχύτητα στο ίσωμα) η ΕΪΜΥ ΝΤΟΡΙΤ δείχνει πως μάλλον πρέπει να έχει τουλάχιστον δυο – τρεις εύκολες νίκες σε τέτοιας δυναμικότητας ομίλους. Η πρόσφατη διαγραφή της δεν σχετίζεται με κάτι παθολογικό, αλλά με το γεγονός ότι δε βρέθηκε αναβάτης να αντικαταστήσει τον Κ. Μαστοράκη που είχε τραυματιστεί και επρόκειτο να την ιππεύσει εκείνη την ημέρα. Χωρίς λοιπόν πολλές περιστροφές, αποτελεί κατά την γνώμη μας το επικρατέστερο άλογο της ημέρας. (7)

7η ιπποδρομία: Η προερχόμενη από νίκη στην τελευταία συμμετοχή της ΤΑΡΑΣΕΝΑ βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς και από κούρσα σε κούρσα ανεβάζει την απόδοσή της. Σε αυτήν την αναμέτρηση θεωρούμε ιδιαίτερα πιθανό να αναλάβει ακόμα και την πρωτοπορία (θα ενισχυθεί επίσης από την ίππευση του αναβάτη Κ. Μανώλη τον οποίον θεωρούμε εξαιρετικό με τα γρήγορα άλογα) και συνεπώς σε μία τέτοια περίπτωση είναι ικανή να «φέρει την κούρσα στα μέτρα της» και να καταστεί δυσκολοκατάβλητη. Κρατώντας πάντως τις απαραίτητες επιφυλάξεις εξαιτίας της γενικότερης μετριότητας του ομίλου, θα συμπληρώσουμε πως και η ΑΛΕΜΑΡΑΤΙΓΙΑ έχει τις δυνατότητες – αναλογικά και με τα κιλά που διαγωνίζεται - να φανεί ίσως και πλήρως ανταγωνιστική για τις αντίπαλές της (έχοντας και τον πολύ καλό αναβάτη Ε. Τσελά στην σέλα της μπορεί να διακριθεί ή ακόμα και να πρωταγωνιστήσει με το φίνις της) ενώ τέλος δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί η σταθερά φορμαρισμένη ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ, ειδικότερα μάλιστα στην περίπτωση που καταφέρει να πλασαριστεί εξαρχής σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. (6-4-3)

8η ιπποδρομία: Ο 4ετής ΔΕ ΟΞΙΟΝΗΡ που με την επάνοδό του από ρεπό κατάφερε να διακριθεί εντονότατα (έμεινε πίσω από τον νικητή περίπου για ένα τράχηλο) λογικά τώρα πρέπει να είναι πιο έτοιμος, στο μίλι (1600 μέτρα) επικρατεί κατά κανόνα πιο «γλυκός ρυθμός», εξασφάλισε τον πολύ δυναμικό Π. Κεράτσα στην σέλα του, αναμένεται να βρεθεί με άνεση στις δύο πρώτες θέσεις – πιθανότατα μάλιστα θα οδηγήσει τη διαδρομή – και επομένως συγκεντρώνει κατά την άποψή μας τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι αυτός τελικά που θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Από τους υπόλοιπους αντιπάλους του ξεχωρίζουμε τον επανελθόντα από ρεπό δυόμισι περίπου μηνών ΟΛΒΙΟ, ο οποίος αποδίδει πολύ καλά σε αυτά τα μέτρα και με μία καλή εκκίνηση μπορεί και αυτός με την σειρά του να πρωταγωνιστήσει. Ειδικότερα μάλιστα στην περίπτωση που καταφέρει να οδηγήσει τη διαδρομή ανενόχλητος και δεν δεχθεί πρόωρη πίεση από τους αντιπάλους του, τον θεωρούμε ικανό να κάνει την έκπληξη και να φτάσει ακόμα και στην νίκη. Ο 4ετής ΚΑΝΑΔΑΣ που… «περιέργως» απέτυχε – χωρίς να αναφερθεί κάποιο παθολογικό εύρημα στο Δελτίο των Ελλανοδικών – στην προ ημερών εμφάνισή του στην απόσταση των 1200 μέτρων θα είναι η τρίτη επιλογή μας σε αυτήν την ιπποδρομία η οποία… «μυρίζει χρήμα» κατά την άποψή μας… (1-5-2)


H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2012 είναι:

ΣΚΟΡ4 (Ελληνικό πρόγραμμα):

5η ιπποδρομία: Νο 3 (ΛΟΘΙΑΝ ΣΚΑΪ) και Νο 2 (ΚΑΤΙΝΓΚ ΙΤ ΦΑΪΝ)
6η ιπποδρομία: Νο 7 (ΕΪΜΥ ΝΤΟΡΙΤ)
7η ιπποδρομία: Νο 6 (ΤΑΡΑΣΕΝΑ), Νο 4 (ΑΛΕΜΑΡΑΤΙΓΙΑ) και Νο 3 (ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ)
8η ιπποδρομία: Νο 1 (ΔΕ ΟΞΙΟΝΗΡ), Νο 5 (ΟΛΒΙΟΣ) και Νο 2 (ΚΑΝΑΔΑΣ)

Και συνοπτικά: 3-2/7/6-4-3/1-5-2

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Οι προτιμήσεις μας δεν αναφέρονται αριθμητικά αλλά με σειρά δικής μας προτίμησης, προκειμένου να μπορείτε να ξεχωρίζετε ποιους ίππους προτείνουμε κατά σειρά και να κρατήσετε για το δικό σας παιχνίδι αυτούς που εσείς νομίζετε.

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»