Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ιππόδρομος: Αλλαγές και τροποποιήσεις στις Γενικές Διατάξεις αποφάσισε η Φίλιππος Ένωση της Ελλάδος

Αλλαγές στην συμπλήρωση του προγράμματος, στις επιβαρύνσεις των νικητών ίππων, στα όρια των κλάσεων και τον Ισοζυγισμό – Ορίστηκε Επιτροπή που θα προχωρήσει σε διαβούλευση με τους επαγγελματικούς φορείς ώστε να καταλήξει στην διαμόρφωση τελικών προτάσεων για την τροποποίηση  και του Κώδικα Ιπποδρομιών

Σε πλήρη ισχύ οι μεταβολές από την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η Φίλιππος Ένωση της Ελλάδος εξέδωσε Δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο αποφάσισε ορισμένες αλλαγές στις Γενικές Διατάξεις, κάποιες εκ των οποίων προέκυψαν μετά από την εισήγηση της ΕΠΔΙ, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο. Προσεχώς αναμένονται κάποιες τροποποιήσεις και στον Κώδικα Ιπποδρομιών, αφού συστήθηκε για τον σκοπό αυτό ειδική Επιτροπή που απαρτίζεται από τους κυρίους Ν. Αρσένη, Γρ. Παπαχρήστου και Π. Ζαφείρη και η οποία έχει αναλάβει να έρθει σε επαφή με τους επαγγελματίες για να συζητήσει μαζί τους, προκειμένου να επανεξεταστούν θέματα όπως αυτό των ενστάσεων διαδρομών.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάστε όλες τις τελευταίες αλλαγές στις Γενικές Διατάξεις:


Να σας ενημερώσουμε σε αυτό το σημείο πως όλες τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του Κώδικα Ιπποδρομιών και των Γενικών Διατάξεων μπορείτε να τις βρίσκετε πάντοτε στην υποκατηγορία «Κανονισμοί - Διατάξεις» της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα».

«Ιπποδρομίες»

Μήπως… «έκλεισαν» και δεν μας ενημέρωσαν;

Μία ημέρα μετά, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές,  δεν έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΔΙΕ οι επίσημες αφίξεις και οι αποδόσεις του Γαλλικού προγράμματος της Παρασκευής!!!

Αυτός είναι ο… «σεβασμός» στους φιλίππους;


Και μη χειρότερα…

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, ώρα 10:40

Σε επικοινωνία μας με τον ΟΔΙΕ και στην ερώτησή μας για ποιόν λόγο δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού τα αποτελέσματα του Γαλλικού προγράμματος της Παρασκευής 12 Μαρτίου(!!!), από το τηλεφωνικό κέντρο μας παρέπεμψαν στην Intralot(!!!) και εκεί ο κύριος Στεργίου, με τον οποίον τελικά συνομιλήσαμε, μας διαβεβαίωσε ότι θα… ενημερώσει για το περιστατικό…(!)

Τα σχόλια είναι περιττά…
«Ιπποδρομίες»


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»