Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι «Ιπποδρομίες» κοντά στο 65ο Ελληνικό Ντέρμπι!

Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,
 
Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή του 65ου Ελληνικού Ντέρμπι και οι «Ιπποδρομίες» ήδη «ζουν στον παλμό» του κορυφαίου αναμφίβολα ιπποδρομιακού γεγονότος της χρονιάς για όλους τους Έλληνες φιλίππους!

Το φετινό Ντέρμπι θα είναι το πρώτο στην ιπποδρομιακή ιστορία της χώρας στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν και αλλοδαποί ίπποι οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές θεσπίστηκαν από τη Φίλιππο Ένωση. Στη σκιά  των θλιβερών γεγονότων που στιγμάτισαν τη χρονιά που διανύουμε αλλά και ενόψει παράλληλα άλλων – θετικών – εξελίξεων για το μέλλον του Ελληνικού Ιπποδρόμου, οι προετοιμασία για τους ίππους, τους προπονητές και γενικότερα για όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Ντέρμπι συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό, ώστε στις 26 Ιουνίου να εμφανιστούν στο στίβο πανέτοιμοι, προκειμένου να διεκδικήσουν το πλούσιο έπαθλο και τη δόξα!

Η σπουδαία ιπποδρομία του Ντέρμπι – η οποία ασφαλώς μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των φιλίππων, ακόμα και αρκετά χρόνια μετά τη διεξαγωγή της – θα διεξαχθεί στην απόσταση των 2.400 μέτρων και ασφαλώς είναι το highlight του καλοκαιριού στο Μαρκόπουλο. Ευχής έργον είναι λοιπόν από τώρα να γίνουν όλες οι επιβεβλημένες ενέργειες από τον Οργανισμό προκειμένου να διαφημιστεί όσο το δυνατό καλύτερα το γεγονός. Οι «Ιπποδρομίες» από τη μεριά τους αποφάσισαν να συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση με διάφορους τρόπους: Κατ’ αρχάς με τη δημιουργία της θεματικής ενότητας «65ο Ελληνικό Ντέρμπι 2011» όπου θα δημοσιεύονται και θα αναρτώνται μόνον αγωνιστικά – και άλλα – θέματα που άπτονται της συγκεκριμένης ιπποδρομίας αποκλειστικά. Ένας άλλος δικός μας τρόπος προβολής είναι η δημιουργία διαφόρων διαφημιστικών videos ικανών να «κεντρίσουν» την προσοχή των επισκεπτών του ιστοχώρου και του Διαδικτύου – τα videos μεταφορτώνονται και στο YouTube –, φιλίππων και μη, ώστε να τους «δελεάσουμε» τρόπον τινά για να παρακολουθήσουν από κοντά την κούρσα του Ντέρμπι. Η δουλειά αυτή θα πρέπει να γίνει πρωτίστως από τον ΟΔΙΕ, οι «Ιπποδρομίες» πάντως έχουν ήδη έτοιμο και σας παρουσιάζουν το πρώτο video – αφιέρωμα στο 65ο Ελληνικό Ντέρμπι! Όλα τα videos που θα αφορούν στη μεγάλη κούρσα θα ενσωματώνονται στο video player αυτής της σελίδας και ίσως αργότερα να ενσωματωθούν και στο video player με τις Ελληνικές ιπποδρομίες (που βρίσκεται στη σελίδα με τα video players του ιστοχώρου).

 Παρακολουθήστε το πρώτο video - αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στο 65ο Ελληνικό Ντέρμπι

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»