Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


 
 Συγκλονιστική μάχη στο Κνωσού Ιπποδρομιακή κρίση, συμβαίνει και αλλού…

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»!

Σάββατο 03-03-2012 και η σημερινή θεματολογία των «Ιπποδρομιών» έχει ως εξής:

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε (μιας και αύριο δεν πρόκειται να δημοσιευτεί το «Σχόλιο της ημέρας») πως την Κυριακή 04-03-2012 θα διεξαχθεί η ετήσια γιορτή της ΕΙΔΙΕ με τις απονομές στους πολυνίκες και τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που πέρασε.
Κύπελλο Κνωσού 2012 (φωτο-φίνις)

Φοβερή μονομαχία απολαύσαμε χθες στο Κύπελλο Κνωσού μεταξύ των φοράδων Έμπερορς Περλ και Αμαζόνας, με τελική επικράτηση της πρώτης. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και στις δύο!

Η «κρίση» που μαστίζει το άθλημα των Ιπποδρομιών, δεν είναι τελικά μονάχα ένα «Ελληνικό προνόμιο» όπως αποδεινύεται, αλλά «ακουμπά» και άλλες χώρες, όπως θα διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ…

Τέσσερα καινούργια videos από διεθνείς Ιπποδρομίες «φιλοξενούμε» σήμερα που προέρχονται όλες από την Γαλλία και τις οποίες μπορείτε ήδη να παρακολουθήσετε (εκτός από το μενού στα αριστερά της ιστοσελίδας όπου βρίσκονται ήδη καταχωρημένες, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο αν θέλετε να μεταβείτε άμεσα):





Οι υποδείξεις τέλος για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 05-03-2012 θα δημοσιευτούν το απόγευμα της Κυριακής.

Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο!
«Ιπποδρομίες»

Μειώθηκε αισθητά ο αριθμός των επαγγελματιών του Ιπποδρόμου στην Ιρλανδία


 
Ο συνολικός αριθμός των προπονητών και των αναβατών που αδειοδοτήθηκαν φέτος στην Ιρλανδία σημείωσε σημαντική πτώση, φτάνοντας πλέον στα επίπεδα του 2004 (ή και μικρότερα σε κάποιες περιπτώσεις), σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά (Turf Club 2011 Integrity Racing Statistics) που ανακοινώθηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Οι άδειες για τις επίπεδες (flat) Ιπποδρομίες σημείωσαν πτώση κατά 11,00%, για τις κούρσες μετ' εμποδίων πτώση 4,60% ενώ οι άδειες μαθητευομένων μειώθηκαν κατά 7,00%. Ο αριθμός μάλιστα των μαθητευόμενων αναβατών που υπέγραψαν για πρώτη φορά συμφωνητικό συνεργασίας παρουσίασαν πτώση της τάξης του 8,00%.

Το γεγονός φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα και να προβληματίζει τους υπευθύνους, καθώς η σημαντική μείωση του αριθμού των επαγγελματιών στις Ιρλανδικές Ιπποδρομίες είναι ενδεικτική των γενικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το άθλημα εκεί.

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Βλέπουμε λοιπόν πως πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Ιπποδρομίες είναι περίπου κοινά και σε άλλες χώρες, με την διαφορά πάντως πως ο Ελληνικός Ιππόδρομος μαστίζεται παράλληλα από τα δικά του χρόνια «εσωτερικά προβλήματα».

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»