Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έρευνα κοινής γνώμης: «Στην τελική ευθεία» η δημοσκόπηση των «Ιπποδρομιών»

Σε εξέλιξη η ιπποδρομιακή δημοσκόπηση της ιστοσελίδας για εκατό (100) συνολικά ημέρες – Λάβετε ενεργά μέρος στην νέα σφυγμομέτρηση των «Ιπποδρομιών»!

Απαντήστε σε ένα μικρό ερωτηματολόγιο και βοηθήστε να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν στην «επόμενη ημέρα» του Ελληνικού Ιπποδρόμου – Στις 28/2/2016 τα μεσάνυχτα η λήξη της έρευνας

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,
Μπήκαμε αισίως στον φεβρουάριο, μήνας στα τέλη του οποίου ολοκληρώνεται η τελευταία έρευνα κοινής γνώμης που διεξάγουν οι «Ιπποδρομίες». Εκατό συνολικά ημέρες πρόκειται να διαρκέσει η εξέλιξη της διαδικτυακής ψηφοφορίας, η οποία ολοκληρώνεται στις 28-2-2016 τα μεσάνυχτα και στη οποία καλείστε φυσικά να συμμετάσχετε όλοι ενεργά, «συνδιαμορφώνοντας» θα λέγαμε κατά κάποιον τρόπο τις εξελίξεις γύρω από τα ιπποδρομιακά δρώμενα, καθώς τα αποτελέσματα της έρευνας θα προωθηθούν προς όλους τους θεσμικούς Φορείς του Ιπποδρόμου προκειμένου - ευελπιστούμε - να αποτελέσουν και αυτά ένα «χρήσιμο εργαλείο» στην προσπάθεια για την «υγιή επανεκκίνηση» του αθλήματος των Ιπποδρομιών στη χώρα!


Σε εξέλιξη η ιπποδρομιακή δημοσκόπηση της ιστοσελίδας. Λάβετε ενεργά μέρος στην νέα σφυγμομέτρηση των «Ιπποδρομιών»! Απαντήστε σε ένα μικρό ερωτηματολόγιο και βοηθήστε να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν στην «επόμενη ημέρα» του Ελληνικού Ιπποδρόμου. Στις 28/2/2016 τα μεσάνυχτα η λήξη της έρευνας ImagesTime.com - Free Images Hosting 
Όσοι λοιπόν δεν έχετε λάβει μέρος στη δημοσκόπηση των «Ιπποδρομιών», μπορείτε τώρα, εύκολα και γρήγορα να μεταβείτε στο ερωτηματολόγιο της έρευνας και να απαντήσετε σε εννέα (9) συνολικά ερωτήσεις γύρω από τον Ιππόδρομο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως, σε αρκετές περιπτώσεις, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής πολλαπλώς απαντήσεων (ακόμα και όλες!, αν σας εκφράζουν) και πως η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, ασφαλής και παντελώς ανώνυμη (δεν απαιτούνται κανενός είδους στοιχεία για την συμμετοχή στην έρευνα).

Για να «ιντριγκάρουμε» κάπως τα πράγματα, να αναφέρουμε πως στο ερώτημα γύρω από τον βαθμό αισιοδοξίας αναφορικά με το μέλλον των Ελληνικών Ιπποδρομιών (και όχι της στοιχηματικής εταιρίας ή των Ιπποδρομιών γενικά) το 42% περίπου εμφανίζεται αυτή την στιγμή ως η πλειοψηφούσα άποψη απαντώντας «Λίγο αισιόδοξος», «δεύτερη δύναμη» εμφανίζεται η επιλογή «Καθόλου Αισιόδοξος» με ποσοστό που κυμαίνεται τώρα γύρω στο 24%, ενώ πολύ κοντά στην τρίτη θέση έρχεται η απάντηση «Αρκετά Αισιόδοξος» η οποία συγκεντρώνει το 23% της προτίμησης των ήδη ψηφισάντων φιλίππων!

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα ευρήματα στην υπό εξέλιξη μέτρηση της κοινής γνώμης, ενώ όσοι δεν έχετε λάβει ακόμη μέρος στην έρευνα, μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μεταφερθείτε απευθείας στο ερωτηματολόγιο και απαντήσετε εύκολα σε εννέα πολύ απλές και σύντομες ερωτήσεις!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»