Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011



Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στους νέους μαθητευόμενους αναβάτες του Ελληνικού Ιπποδρόμου


Οι «Ιπποδρομίες» με χαρά σας παρουσιάζουν ένα νέο video – αφιέρωμα από την απονομή των διπλωμάτων στους μαθητευόμενους αναβάτες του Μαρκόπουλου που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του ΟΔΙΕ:

Το video – αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στους νέους αναβάτες του Μαρκόπουλου

Μόλις έγινε διαθέσιμο το απόσπασμα του video και κατόπιν ευγενικής παράκλησης ενός φιλίππου – επισκέπτη του Ελληνικού καναλιού των «Ιπποδρομιών», σπεύσαμε να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στις νέες «ελπίδες» του χώρου, με την ευχή στο μέλλον να μπορέσουμε να φτιάξουμε πολλά ανάλογα αφιερώματα, με άλλα λόγια, ευχόμαστε η Σχολή Αναβατών να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και να παράγει διαρκώς νέα ταλέντα, που τόσο πολύ τα χρειαζόμαστε σήμερα!

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 


Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 07-08-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και σε ένα από τα  τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου) καθώς επίσης και μέσω των links που διατίθενται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum dangerippo του δημοσιογράφου κυρίου Περικλή Δημητρίου, που είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής.


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 07-08-2011

«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 GP Dos Mil Guineas 


Νικητής ίππος: Suggestive Boy

Suggestive Boy
  
2011 GP Dos Mil Guineas

«Ιπποδρομίες»


Δελτίο Τύπου του ΟΔΙΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. ανακοινώνει ότι:
 
1) Από την Πέμπτη 11/8/2011 έως και την Κυριακή 21/8/2011 δεν θα διεξαχθούν Ελληνικές και Γαλλικές ιπποδρομίες.

2) Η έναρξη της νέας ιπποδρομιακής περιόδου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/8/2011 με πλούσιο πρόγραμμα Ελληνικών και Γαλλικών ιπποδρομιών.

3) Τα κερδισμένα δελτία των ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων της Δευτέρας 8/8/2011, της Τρίτης 9/8/2011 και της Τετάρτης 10/8/2011 θα εξαργυρώνονται μέχρι την Τετάρτη 24/8/2011.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΟΔΙΕ Α.Ε.
εύχονται σε όλους:

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»