Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αγγλία: «Αυλαία» για τον περίφημο Frankel


Ο κορυφαίος ίππος στον κόσμο δίνει την «τελευταία παράσταση» στο 2012 Qipco Champion Stakes και φιλοδοξεί βάσιμα να κάνει το 14 στα 14!


Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Ιπποδρόμιο Ascot από τους θαυμαστές του!


Οι Έλληνες φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην αναμέτρηση που εντάχθηκε στο Αγγλικό πρόγραμμα του ΟΔΙΕ του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου



«Τίτλοι τέλους» για τον κορυφαίο δρόμωνα στον πλανήτη!

Ο «πολύς» 4ετής ίππος Frankel που έχει «μαγέψει» τα πλήθη των απανταχού φιλίππων δίνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου μία «τελευταία παράσταση» μπροστά στους αμέτρητους θαυμαστές του, φιλοδοξώντας να κατακτήσει το 2012 Qipco Champion Stakes (που διεξάγεται στην απόσταση των 2000 μέτρων σε στίβο με χόρτο) και να τερματίσει αήττητος την αγωνιστική του καριέρα, μετρώντας συνολικά 14 νίκες επί ισάριθμων συμμετοχών!

Ο Frankel που σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης της IFHA είναι αυτή την στιγμή ο κορυφαίος δρόμωνας ίππος στον κόσμο θα πει το «στερνό αντίο» στους φίλους του στο Ιπποδρόμιο Ascot – εκεί όπου αναμένεται να συρρεύσει τεράστιος αριθμός φιλίππων και να κατακλύσουν τις εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να τον θαυμάσουν για τελευταία φορά – ενώ οι Έλληνες φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και αυτοί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση την οποία έχει εντάξει ο ΟΔΙΕ στο Αγγλικό πρόγραμμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου (η ιπποδρομία έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 18:05 ώρα Ελλάδας).

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι όλες ανεξαιρέτως οι στοιχηματικές εταιρίες στο εξωτερικό έχουν προ πολλού χρίσει τον Frankel μακράν ως το πρώτο φαβορί της αναμέτρησης, με τις αποδόσεις του στο παιχνίδι του γκανιάν (την παραμονή το βράδυ πριν την κούρσα) να κυμαίνονται στο 1,20!

Από ο, τι φαίνεται λοιπόν ο σπουδαίος Frankel θα πρέπει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να «δικαιώσει» τις προσδοκίες φίλων και θαυμαστών και να κλείσει την – ούτως ή άλλως – επιτυχημένη καριέρα του με έναν ακόμα θρίαμβο!

Αντί επιλόγου, σκεφτήκαμε να σας «κάνουμε δώρο», ένα ωραίο video που «αλιεύσαμε» στο Διαδίκτυο, ένα αφιέρωμα στις 13 – μέχρι στιγμής – νίκες του Frankel!

Απολαύστε το!

Αφιέρωμα στις 13 νίκες του ίππου Frankel
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη


Μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» σε όλους τους φίλους αναγνώστες!


Παρακολουθήστε τώρα σε video μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ιπποδρομιακές αναμετρήσεις που διεξήχθησαν πρόσφατα σε όλο τον κόσμο


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Έξι καινούργια videos με Ιπποδρομίες που διεξήχθησαν στο εξωτερικό το τελευταίο χρονικό διάστημα προστέθηκαν σήμερα στην θεματική ενότητα: «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videosγια όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών».

Για όσους επιθυμούν να εντοπίσουν πιο γρήγορα και να παρακολουθήσουν αυτά τα νέα videos, ακολουθεί ο κατάλογος με τις αναμετρήσεις που προστέθηκαν σήμερα μαζί με τους συνδέσμους τους.

Έτσι, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video τις εξής Ιπποδρομίες (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο):








Όπως ήδη προαναφέραμε, τα παραπάνω videos ενσωματώθηκαν στην θεματική ενότητα: «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videosμε τις διεθνείς Ιπποδρομίες του έτους, ενώ μπορείτε επίσης να τις απολαύσετε και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.


Καλή διασκέδαση!
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα


Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 19-10-2012



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 
Με επτά αμιγώς Ελληνικές διαδρομές διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Παρασκευής οι οποίες πλαισιώνονται από δύο διαδρομές από Ιπποδρόμια της Γαλλίας, ενώ πριν και μετά το Ελληνικό πρόγραμμα θα διεξαχθούν άλλες επτά συνολικά Γαλλικές αναμετρήσεις (τρεις Ιπποδρομίες πριν και άλλες τέσσερις μετά την λήξη του).
Αρκετά καλό φαίνεται το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα από πλευράς σύνθεσης σε ο, τι αφορά στο παικτικό του σκέλος, με το Κύπελλο Πηγάσου - που απευθύνεται σε διετείς δρόμωνες - να δεσπόζει από ποιοτικής πλευράς, σε τρεις ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού, ενώ το τζακποτ των 503,48 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση. 

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Ελασσώνας (ίπποι 5 ετών & άνω, Κλάση Ε’ ΙΕΕ - απόσταση: 1400 μέτρα) που αποτελεί την έκτη κούρσα του σημερινού προγράμματος.
α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΓΟΝΟΣ
60
Βαγγέλης
Αλ. Γιατράς
5
2
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ
57
Μάριος
Π. Κάσσης
6
3
ΜΟΥΚΑΛΑΝΤ
57
Δρόσος
Μ. Ιωαννίδης
1
4
ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ
56
Ξυνός
Αλ. Γιατράς
3
5
ΞΕΡΞΗΣ
54
Εντιόν
Χρ. Λύμπουρας
4
6
ΣΕΡ ΣΩΤΟΣ
53,5
Μανώλης
Αρ. Μυκονιάτης
2


Η προτίμησή μας θα στραφεί προς τον ΚΛΕΟΜΕΝΗ, ο οποίος βρίσκεται σταθερά σε πολύ καλή φόρμα, πρωταγωνιστεί σε όλες τις τελευταίες εμφανίσεις του, αποδίδει καλά στην απόσταση, ενδέχεται κατά την εκτίμησή μας να ευνοηθεί από τις συνθήκες της κούρσας – εφόσον ακολουθήσει άνετα σε μία από τις πρώτες θέσεις – και αισιοδοξούμε ότι θα είναι αυτός που θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού. «Δυσκολεύουν τα πράγματα» από κει και πέρα, οπότε θα αρκεστούμε να επισημάνουμε πως ο ΓΟΝΟΣ – ο οποίος στην τελευταία του συμμετοχή είχε υποσκελίσει τον ΚΛΕΟΜΕΝΗ με μικρή διαφορά – διατηρείται και αυτός με την σειρά του σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστεί να φανεί απειλητικός με το γνώριμο δυναμικό του φίνις, ενώ η έκπληξη μπορεί να προέλθει κατά την γνώμη μας από τον ΣΕΡ ΣΩΤΟ, ο οποίος όποτε βρίσκει την ευκαιρία να οδηγήσει την διαδρομή – ή να ακολουθεί εύκολα με τους πρώτους – «μεταμορφώνεται» προς το καλύτερο, επομένως είναι ικανός και αυτός με την σειρά του – καθώς εκτιμούμε πως μπορεί σε αυτόν τον όμιλο να αναλάβει εξαρχής την πρωτοπορία – να παίξει ίσως και ουσιαστικό ρόλο στην άφιξη. Από τους υπόλοιπους, ο επανερχόμενος από μεγάλο ρεπό (επτά περίπου μήνες) ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ είναι δυνατό να μπορέσει αμέσως με την επάνοδό του να «φανεί» στην άφιξη, αφού έχει σημειώσει κατά το παρελθόν χρόνους που χαρακτηρίζονται πλήρως ανταγωνιστικοί για τους αντιπάλους του.


H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2012 είναι:

6ο γκανιάν: Νο 4 (ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ)
6οδίδυμο: 1χ4 (βασικός συνδυασμός) 4χ6 (κάλυψη)
6ο φορκάστ: 4χ1 (βασικός συνδυασμός) 4χ6 (κάλυψη)
6ο tricast: 4/1-6/1-2-6

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Dubai Dewhurst Stakes

Νικητής ίππος: Dawn Approach



2012 Dubai Dewhurst Stakes  
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Vision.ae Middle Park Stakes 

Νικητής ίππος: Reckless Abandon



2012 Vision.ae Middle Park Stakes
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Velka Pardubicka  

Νικητής ίππος: Orphee Des Blins




2012 Velka Pardubicka
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Canadian International Stakes   

Νικητής ίππος: Joshua tree




 
2012 Canadian International Stakes
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 The Sa Sa Ladies' Purse     

Νικητής ίππος: Packing Whiz



2012 The Sa Sa Ladies' Purse
«Ιπποδρομίες»

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη



Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Gran Premio Jockey Club 

Νικητής ίππος: Indy Point




2012 Gran Premio Jockey Club 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»