Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Επιλογές TV: «Our Wild Hearts» (the movie)


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η ταινία που προστίθεται σήμερα στο Video Club των «Ιπποδρομιών» έχει τίτλο: «Our Wild Hearts» (τίτλος στα Ελληνικά: «Οι άγριες καρδιές μας»).

Η ταινία «Our Wild Hearts» είναι ένα δραματικό φιλμ του 2013, τύπου γουέστερν, από αυτά που αποκαλούμε «ταινίες για ολόκληρη την οικογένεια», βασισμένο στο σενάριο των Ricky και Andrea Schroder (ο Ricky Schroder μάλιστα σκηνοθετεί και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ).

Λίγα λόγια για το έργο:
 
Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός όμορφου πλούσιου νεαρού κοριτσιού, της Willow Johnson, η οποία εγκαταλείπει το Μαλιμπού και μεταβαίνει σε ένα πανέμορφο μέρος, στην επαρχία High Country, στα βουνά της Sierra Nevada, με σκοπό να εντοπίσει και να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα της, Jack Thomas και να προσπαθήσει να αναπτύξει μαζί του μία στοργική σχέση. Αμέσως μετά από αυτή την συνάντηση, η Willow ανακαλύπτει για πρώτη φορά την μεγάλη αγάπη που τρέφει για ένα άγριο αλλά εξαιρετικά χαρισματικό άλογο ράτσας mustang, τον Bravo. Το ακατάβλητο πνεύμα αυτού του αλόγου θα βοηθήσει τη Willow να ανακαλύψει την αγάπη της για αυθορμητισμό και περιπέτεια μαζί με τον πατέρα της…

Με τους: Cambrie Schroder, Ricky Schroder, Eloise DeJoria, Veronica Dunne,
Martin Kove, Luke Schroder.

Σκηνοθεσία: Ricky Schroder.

Μερικά πρόσθετα στοιχεία για την ταινία:

- Η ιδέα για την πλοκή της ταινίας «Our Wild Hearts» ανήκει στην Cambrie Schroder (που κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο) η οποία κατάφερε να πείσει τους γονείς της (το ζεύγος Ricky και Andrea Schroder) να γράψουν το σενάριο για αυτό το φιλμ, και τελικά η Cambrie πραγματοποίησε το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο, ούσα δευτεροετής σπουδάστρια στο Oaks Christian High School!

- Εκτός από την Cambrie και τον Ricky Schroder που ενσαρκώνουν και τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές του δράματος, άλλα τρία μέλη της οικογένειας Schroder συμμετέχουν στην ταινία. Πρόκειται για τους Holden, Luke και Faith Schroder, όλα τους παιδιά του ζεύγους Schroder!

Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των «Ιπποδρομιών» αποτελεί έναν αδιάκοπο αγώνα και πως το Video Club που διαθέτει η σελίδα σε τακτά διαστήματα βελτιώνεται. Η βελτίωσή του συνίσταται σε δύο ουσιαστικές παραμέτρους: στον συνεχή εμπλουτισμό της ταινιοθήκης των «Ιπποδρομιών» με ταινίες ιπποδρομιακού περιεχομένου (ή που έχουν ως κεντρικό τους θέμα το άλογο) καθώς επίσης και στον εντοπισμό Ελληνικών υποτίτλων για τις ταινίες που φιλοξενούνται στο Video Club, όπου αυτοί δεν είναι ενσωματωμένοι.


Υπάρχουν και ορισμένα άλλα προβλήματα που προκύπτουν αίφνης, τα οποία δεν μπορούμε να αποφύγουμε (για παράδειγμα, το YouTube έκλεισε άλλο ένα κανάλι των «Ιπποδρομιών» που φιλοξενούσε ιπποδρομιακές ταινίες, προφανώς για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα να «χάσουμε» ένα πολύτιμο μέρος του υλικού που είχαμε συλλέξει, όπως επίσης παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι από τους υποτίτλους που προτείνουμε να μην εμφανίζονται πλέον ως διαθέσιμοι, διότι η ιστοσελίδα που τους παρείχε – άγνωστο σε εμάς για ποιον λόγο – δεν λειτουργεί πια). Έτσι, λοιπόν, όπως και παλαιότερα, έτσι και τώρα, ο, τι νομίζετε πως χρειάζεται βελτίωση ή αλλαγή ή έχετε κάποια πρόταση για υλοποίηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, και εμείς με πολλή χαρά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε σύντομα πραγματικότητα! (θυμίζουμε εξάλλου πως οι υπότιτλοι, η μετάφραση των τίτλων και κάποιες από τις ταινίες του Video Club αποτελούν παλαιότερες προτάσεις – επιθυμίες των φίλων – αναγνωστών των «Ιπποδρομιών»!)

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε την ταινία :

«Our Wild Hearts» (the movie)

Καλή διασκέδαση!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»