Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας

Ο Μίλγουαρ εύκολα στο Παναθηναίων – Ποιοι διεκδικούν ΟΠΑΠ και ΟΔΙΕ


Καλημέρα αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»!

Η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση διεξήχθη στο Μαρκόπουλο κάτω από αρκετά καλύτερες καιρικές συνθήκες, συγκριτικά πάντοτε με τις πρόσφατες αγωνιστικές. Στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της ημέρας, στο Κύπελλο Παναθηναίων, τη νίκη κατέκτησε ο τριετής αλλοδαπός ίππος Μίλγουαρ με άνεση και υπεροχή. Όλα τα videos με τις Ελληνικές Ιπποδρομίες μπορείτε να βρείτε είτε στο «Αρχείο videos» (από το μενού της σελίδας) ή στο Ελληνικό κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube

Κατά τα λοιπά, είχαμε επισημάνει τους κινδύνους από τυχόν καθυστερήσεις σε ο, τι αφορά στα μικτά προγράμματα και λίγο έλειψε χθες να υπάρξει πρόβλημα, καθώς καθυστέρησε να επικυρωθεί το αποτέλεσμα της πρώτης αλλοδαπής ιπποδρομίας (και τέταρτης του μικτού προγράμματος) και το παιχνίδι για την επόμενη κούρσα άνοιξε μόλις έξι περίπου λεπτά πριν από την εκκίνηση, ενώ στην επόμενη αλλοδαπή (και ένατη του μιτκού προγράμματος) είχαμε επίσης μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση του αποτελέσματος λόγω της άφιξης που κρίθηκε στο φωτο-φίνις...

Σήμερα «φιλοξενούμε» ένα δημοσίευμα που αναφέρεται (και) στην αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ, στο οποίο περιλαμβάνονται ορισμένες πληροφορίες που προσδιορίζουν κατά κάποιον τρόπο – χρονικά – τις εξελίξεις

Εκτός αυτού, υπάρχουν για όλους εσάς έξι νέα videos από τις ΗΠΑ. Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε σε video (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα) τις εξής αναμετρήσεις:


Τις προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες του Σαββάτου 10-03-2012 μπορείτε ήδη να τις βρείτε καθώς έχουν  αναρτηθεί από χθες, ενώ την Κυριακή, προς το μεσημέρι, θα δημοσιευτούν οι προτάσεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 12-03-2012.

Τη Δευτέρα θα είμαστε και πάλι μαζί με καινούργια άρθρα, «φρέσκα» νέα και ειδήσεις. Μέχρι τότε,

Να έχετε όλοι σας ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
«Ιπποδρομίες»

Ποιοι διεκδικούν ΟΠΑΠ και ΟΔΙΕ;


Σε αγώνα δρόμου πλέον έχουν μπει οι διαδικασίες από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) με την προκήρυξη για την πώληση του ΟΠΑΠ να προγραμματίζεται για τις 19 Μαρτίου. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες τρεις διαγωνισμοί για τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να προχωρήσουν.

Σχεδόν ταυτόχρονα θα βγει στον αέρα και ο διαγωνισμός για την πώληση του Ιπποδρόμου (ΟΔΙΕ), ενώ πρέπει να υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές από τους τρεις ομίλους που διεκδικούν τα Κρατικά Λαχεία. Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο, οι τρεις διαγωνισμοί πρέπει να έχουν ξεκινήσει πριν από το τέλος Μαρτίου.

Στο Ταμείο έχει ήδη μεταφερθεί το 29% των μετοχών του ΟΠΑΠ, ενώ το υπόλοιπο 5% παραμένει στην κατοχή του Ελληνικού Δημοσίου. Ποσοστό άνω του 10% (συγκεκριμένα 11,54%) διατηρεί η Capital, ενώ στο 5% παραμένει η Fidelity.

«Κοινής αποδοχής»

Κάποιοι στοιχηματίζουν ότι τα σχήματα που θα διεκδικήσουν τον ΟΠΑΠ θα είναι «κοινής αποδοχής», κατά το πρότυπο των Κρατικών Λαχείων.

Θέμα ημερών είναι και η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τα Κρατικά Λαχεία, τη διαχείριση των οποίων διεκδικούν τρεις όμιλοι:

Η κοινοπραξία της αμερικανικής Scientific Games, της ιταλικής Lottomatica, της Intralot και του ΟΠΑΠ, η αυστριακή λοτταρία (Οsterreichische Lotterien Gesellschaft mbH) και η σύμπραξη της ιταλικής Sisal SpA με τον όμιλο Κοπελούζου (Damco Energy και Damlot).

Στον ιππόδρομο

Στον Ιππόδρομο (ΟΔΙΕ) ως ενδιαφερόμενοι φέρονται η Intralot, η γαλλική PMU και η Phumelela Gaming & Leisure, η εταιρία που διαχειρίζεται το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Νότια Αφρική (Σημ. «Ιπποδρομιών»: δε γνωρίζουμε κατηγορηματικά αν η τέταρτη διεκδικήτρια εταιρία έχει αποσυρθεί ή αν πρόκειται απλώς για παράλειψη του συγκεκριμένου άρθρου). Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορούσαν φήμες περί ξεπουλήματος της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του ΟΔΙΕ, με άλλοθι τα υψηλά χρέη των 300.000.000 ευρώ, τα οποία απέκτησε όταν κλήθηκε να χρηματοδοτήσει (με δάνειο 210.000.000 ευρώ) την κατασκευή του νέου Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο. 

Πηγή: www.dealnews.gr
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»