Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Cheltenham Festival  Stan James Supreme Novices Hurdle

Νικητής ίππος: Al Ferof

Al Ferof
 
2011 Cheltenham Festival  Stan James Supreme Novices Hurdle

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Cheltenham Festival  Irish Independent Arkle Chase

Νικητής ίππος: Captain Chris

Captain Chris
 
2011 Cheltenham Festival  Irish Independent Arkle Chase

 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Cheltenham Festival  Stan James Champion Hurdle

Νικητής ίππος: Hurricane Fly

Hurricane Fly
  
2011 Cheltenham Festival  Stan James Champion Hurdle
«Ιπποδρομίες»


Διαβάστε την Πέμπτη 17-03-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Πρώτη προεγγραφή για το Κύπελλο Θεσσαλονίκης

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές και τις Αγγλικές ιπποδρομίες της Πέμπτης 17-03-2011

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Αγγλικές ιπποδρομίες 
της Τετάρτης 16-03-2011

Πρόγραμμα των Γαλλικών και των Αγγλικών ιπποδρομιών
της Τετάρτης 16-03-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών και των Αγγλικών ιπποδρομιών της Τετάρτης 16-03-2011

Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Το σχόλιο της ημέρας

Κατά καιρούς ακούγεται η άποψη πως οι φίλιπποι είναι οι μοναδικοί αιμοδότες των ιπποδρομιών, πως είναι οι στυλοβάτες του αθλήματος και πως χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια ούτε προοπτική του σπορ. Αυτό είναι μεν σωστό, είναι όμως η μισή αλήθεια: Αυτό που πολλοί παραγνωρίζουν είναι το γεγονός πως ο κυριότερος αιμοδότης και ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες των ιπποδρομιών είναι η Ιδιοκτησία. Νομίζουμε πως είναι αυταπόδεικτο πως χωρίς ιδιοκτήτες δεν έχουμε άλογα, κι αν δεν έχουμε άλογα τότε δεν έχουμε κούρσες! Τόσο απλά!

Ο έτερος πυλώνας των ιπποδρομιών λοιπόν (εκτός των φιλίππων) κλονίζεται τις τελευταίες ημέρες από «εσωτερικές τριβές» και αντιπαραθέσεις. Η άλλοτε κραταιά Ιδιοκτησία των παλαιών εποχών του Φαλήρου έχει παραχωρήσει τη θέση της σε μία διασπασμένη προ καιρού Ιδιοκτησία (ΕΛΣΙΙΠ, ΕΙΔΙΕ) που αδυνατεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό Ιππόδρομο. Σε ο, τι αφορά στον ΕΛΣΙΙΠ, η δράση του και η λειτουργία του το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ατονήσει, καίτοι στο παρελθόν υπήρξε πολύ δραστήριος Σύνδεσμος, χωρίς μάλιστα να βρίσκει τότε συμπαραστάτες στις διεκδικήσεις του, πράγμα που έχει αλλάξει άρδην το τελευταίο διάστημα, αφού βλέπουμε πως όταν μία επαγγελματική τάξη ή ένας ιπποδρομιακός Φορέας αγωνίζεται επιτυγχάνει σχεδόν καθολική συσπείρωση γύρω του. Στον αντίποδα, η άλλοτε «κραταιά» ΕΙΔΙΕ αντιμετωπίζει έντονα «εσωτερικά προβλήματα» με απειλές για αποχωρήσεις, ανακοινώσεις και γενικότερα ένα αρνητικό κλίμα εσωστρέφειας που δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στο άθλημα.

Γενικότερα, η Ιδιοκτησία εδώ και πολύ καιρό δεν μπορεί να παίξει το ρόλο που της αρμόζει κι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αδυναμία επίτευξης μίνιμουμ συμφωνίας μεταξύ του συνόλου των μελών της ώστε με αρραγές εσωτερικό μέτωπο και σθεναρή προς τα έξω φωνή να μπορέσει να προβάλλει τις απόψεις της και να συνεισφέρει όσο μπορεί προς όφελος των μελών της φυσικά αλλά κυρίως και προς όφελος των ίδιων των ιπποδρομιών.

Η ιδέα για επανένωση της Ιδιοκτησίας υπό μία ισχυρή Ένωση θα πρέπει να «πέσει στο τραπέζι των συνομιλιών» και πάλι διότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα σήμερα δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε όταν βλέπουμε «στρατόπεδα» και «βεντέτες» εν μέσω ολέθριας κρίσης για το άθλημα των ιπποδρομιών. Θα πρέπει λοιπόν όλοι με σύνεση και κυρίως με αγάπη για τις ιπποδρομίες να βρουν την κοινή συνισταμένη ώστε η επόμενη ημέρα για τον Ελληνικό Ιππόδρομο να βρει την Ιδιοκτησία όπως πρέπει: έναν ισχυρό πυλώνα του ιπποδρομιακού στερεώματος.

Για να επανέλθουμε τώρα λίγο στα αγωνιστικά θέματα, ήδη από χθες ξεκίνησε το ιπποδρομιακό μήτινγκ στο Cheltenham και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή. Σήμερα και αύριο οι Έλληνες φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε 4 ιπποδρομίες την κάθε ημέρα από την Αγγλία. Οι «Ιπποδρομίες» φιλοξενούν αποδόσεις στο γκανιάν από την Betfair και προτάσεις από την Timeform, ενώ θα «τολμήσουμε» να δώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας κάποιες προτάσεις για παιχνίδι, στην «πρεμιέρα» των Αγγλικών ιπποδρομιών στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ. Με την πάροδο του χρόνου φιλοδοξούμε να παρουσιάζουμε αναλυτικότερα τις προτάσεις μας, με τρόπο ανάλογο με αυτόν που χρησιμοποιούμε και για τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως όσα videos από το φεστιβάλ του Cheltenham είναι διαθέσιμα, θα ενσωματωθούν στο video player των «Ιπποδρομιών» το συντομότερο δυνατό.

«Ιπποδρομίες»

Εργασιακή αναταραχή στον Κυπριακό Ιππόδρομο που κατέρχεται σε επ' αόριστον απεργία


Λευκωσία: Επ' αόριστον απεργία πραγματοποιεί από το πρωί της Τρίτης 15-03-2011 το γραφειακό προσωπικό της Λέσχης Ιπποδρομιών.  

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μεταφορών της ΣΕΚ, Παντελής Σταύρου δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ότι οι 50 εργαζόμενοι σε μισθωτή βάση στη Λέσχη ζητούν να μην αποκοπεί το 5% από τη μισθοδοσία τους, όπως προτίθεται να κάνει η εργοδοτική πλευρά.



Η σχετική απόφαση, είπε, στάλθηκε στους εργαζόμενους μέσω επιστολής και όχι μετά από διαβουλεύσεις. (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Σας θυμίζει κάτι;…)


Ο κ. Σταύρου είπε ότι το θέμα έχει μεταφερθεί στο υπουργείο Εργασίας και έχει κηρυχθεί αδιέξοδο στην εργατική διαφορά.

Σε περίπτωση, ανέφερε ο κ. Σταύρου, που δεν προκύψει συμφωνία μέσω του υπουργείου Εργασίας δεν θα διεξαχθούν ιπποδρομίες την ερχόμενη Τετάρτη και Κυριακή.

Ο κ. Σταύρου κατήγγειλε ακόμα πως σήμερα η Λέσχη Ιπποδρομιών με νέα επιστολή αναφέρει πως δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού, το οποίο θεωρείται πλεονάζον.
 
Πηγή: Φιλελεύθερος
«Ιπποδρομίες»


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 15-03-2011
 
Κατάσταση στίβου: Κανονικός
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 113 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Μετά την τοποθέτησή του στο μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΠΛΑΝΤΑ ΤΖΕΝΙΣΤΑ εξήλθε από το κάτω μέρος του μηχανήματος και διέτρεξε μικρή απόσταση του στίβου. Στη συνέχεια ο ίππος εξετάσθηκε από τους κτηνίατρους και κρίθηκε ικανός να διαγωνισθεί. Λόγω των ανωτέρω η εκκίνηση της ιπποδρομίας καθυστέρησε 10΄.
-Ο ίππος ΡΑΠΙΝΤΟΥΣ ξεκίνησε με καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο αναβάτης Δρόσος που ίππευε τον ίππο ΕΚΤΟΡΑΣ δεν τήρησε τη γραμμή του στα πρώτα μέτρα της διαδρομής και έκλινε στην εσωτερική. Για το λόγο αυτό ο ανωτέρω αναβάτης τιμωρείται με αποκλεισμό μίας (1) ιπποδρομιακής ημέρας.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 114 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΟΞΙΝΟΣ ξεκίνησε δυσφορώντας και καθυστέρησε να αναπτυχθεί κανονικά στην αρχή της διαδρομής.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 115 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Οι ίπποι ΤΑΝΑΓΡΑ και ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ διεγράφησαν.
-Εγκρίνεται το πρόστιμο των εκατό ευρώ (€100) που επιβλήθηκε από τον Ιπποδρομιάρχη, στον προπονητή Χρ. Σταύρου διότι οδήγησε αυθαίρετα τον ίππο του ΦΑΝΤΗΣ από το σελλωτήριο στον στίβο, χωρίς ο ίππος να κάνει επίδειξη στο πάντοκ και χωρίς να έχει πάρει άδεια από τους Ελλανοδίκες.
-Στον ίππο ΕΞΤΡΗΜ ΝΤΑΝΣΕΡ που διαγωνίσθηκε στην 2η ιπποδρομία και ο οποίος είχε σταλεί προς κτηνιατρική εξέταση, μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αντωνίου, Εμίρη.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 116 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ διεγράφη λόγω χωλότητας προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Ζαφείρης, Φυριππή.
-Ο ίππος ΓΚΡΗΚ ΠΡΕΣΙΟΥΣ ξεκίνησε διστακτικά.
-Ο ίππος ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση.
-Ο προπονητής Π. Καστρινός δήλωσε ότι θα επανεγγράψει τον ίππο ΤΑΠΑΣ μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 117 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Οι ίπποι ΠΡΙΝΣΕΣ ΧΑΝΑ και ΙΔΑΛΙΑ αναπτύχθηκαν διστακτικά στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 118 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΕΤΖΜΠΑΣΤΟΝ επέστρεψε με χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Εμίρη.
-Ο ίππος ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΕΪΤ εστάλη προς κτηνιατρική εξέταση.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 119 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΙΝΤΟΟΥ διαγωνίσθηκε με τα χρώματα του νέου ιδιοκτήτη.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ και ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΙΝΤΟΟΥ συνέκλιναν και ήλθαν σε επαφή.
-Οι ίπποι ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ και ΚΑΜΙΑ ξεκίνησαν με καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ ξεκίνησε με αναπήδημα, δυσφορούσε και ακολούθησε τον όμιλο από απόσταση.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ και ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΙΝΤΟΟΥ συνέκλιναν και ήλθαν σε επαφή.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ και ΣΕΪΚΙΤΟΥΔΕΜΙΟΥΖΙΚ συνέκλιναν και ήλθαν σε επαφή.
-Στον ίππο ΜΑΝΙΠΙΟΥΛΕΪΤ που διαγωνίσθηκε στην 6η ιπποδρομία, μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αντωνίου, Εμίρη.
-Εγκρίνεται το πρόστιμο των εκατό ευρώ (€100) που επιβλήθηκε από τον Ιπποδρομιάρχη στον προπονητή Στ. Αγγελόπουλο, διότι χωρίς να πάρει άδεια από τους Ελλανοδίκες έδωσε εντολή στον σταβλίτη του να ρυταγωγήσει τον ίππο του ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ μέχρι την αφετηρία.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 120 (8η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Τον ίππο ΤΖΕΝΤΑΛΟΛΥ ίππευσε ο μαθητευόμενος αναβάτης Μαντζουρίδης αντί του μαθητευόμενου αναβάτη Ροδόλφου που δεν δικαιούται να ιππεύσει.
-Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στον προπονητή Γ. Κουβαρά διότι παρέλειψε να προσκομίσει τα χρώματα του ιδιοκτήτη και ο ίππος ΕΛΑ ΜΥΡΤΩ ΜΟΥ διαγωνίσθηκε με χρώματα λευκά.
-Ο ίππος ΘΑΥΜΑΣΤΗ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΔΕ ΧΙΛΑΡΙΣ ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση.
-Γίνεται σύσταση στον αναβάτη Λ. Ανδρέου να καταβάλλει προσπάθεια να τηρεί την γραμμή του στην τελική ευθεία.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 121 (9η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Τον ίππο ΓΚΡΗΚ ΙΝΤΙΑΝ ίππευσε ο αναβάτης Μανώλης αντί του αναβάτη Εντιόν που δεν είχε δεσμευθεί για να ιππεύσει. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (€100) στον προπονητή Γ. Κουβαρά.
-Ο ίππος ΚΛΕΙΤΟΣ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο αναβάτης Μαστοράκης που ίππευε τον ίππο ΛΑΪΚ ΛΑΪ δεν τήρησε τη γραμμή του στα πρώτα μέτρα της διαδρομής και έκλινε στην εσωτερική. Για το λόγο αυτό ο ανωτέρω αναβάτης τιμωρείται με αποκλεισμό μίας (1) ιπποδρομιακής ημέρας.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 122 (10η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
Τον ίππο ΡΟΛ ΟΝ ΡΙΚΥ ίππευσε ο μαθητευόμενος αναβάτης Μαντζουρίδης αντί του μαθητευόμενου αναβάτη Ροδόλφου.
-Στον 2ο διασκελισμό ο ίππος ΜΕΛΧΙΟΡ παραπάτησε.Ο ίδιος ίππος επέστρεψε με εκδορές στους προσθίους κυνήποδες.
-Γίνεται σύσταση στον μαθητευόμενο αναβάτη Μαντζουρίδη να καταβάλλει προσπάθεια να τηρεί την γραμμή του στην αρχή της διαδρομής.
-Ο ίππος ΡΟΛ ΟΝ ΡΙΚΥ επέστρεψε με χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Βελιανίτη, Φυριππή.
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Μιχαηλίδης, Λ. Ανδρέου, Τσεργάς, Δρόσος, Δημητσάνης, Π. Κεράτσας, Εντιόν, Χάλαρης, Καντιώ και Ε. Μαγκαφάς.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 123 (11η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΜΠΛΟΥ ΣΟΥΑΝ.
-Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον αναβάτη Μανώλη που ίππευε τον ίππο ΜΙΣ ΓΙΟΥ ΝΑΪΤΣ να είναι περισσότερο προσεκτικός στην χρήση μαστιγίου.
-Γίνεται σύσταση στον αναβάτη Δρόσο που ίππευε τον ίππο ΚΟΥΪΡΙΝΑΛ ΓΟΥΕΪ να καταβάλλει προσπάθεια να τηρεί την γραμμή του στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.
-Σύμφωνα με το άρθρο 49 των Γενικών Διατάξεων πριν την έναρξη των ιπποδρομιών μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τους Ελλανοδίκες παρουσία του Διευθυντού της ΦΕΕ, παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία από τον ίππο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ που κατέλαβε την 3η θέση στην 6η ιπποδρομία.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Αγγλικές ιπποδρομίες της Τετάρτης 16-03-2011

Οι «Ιπποδρομίες», παράλληλα με τις προτάσεις της Timeform που δημοσιεύουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση, αποφασίσαμε να παραθέσουμε και τις δικές μας προτάσεις για στοίχημα σε όλα τα προσφερόμενα παιχνίδια του ΟΔΙΕ. Μέχρι να προσαρμοστούμε πάντως στα νέα δεδομένα, συστήνουμε «επιφυλακτικό» παιχνίδι στην Αγγλία, τουλάχιστον στην αρχή.


6η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
Accordintolawrence (IRE)
Felix De Giles
73
C E Longsdon
Aikman (IRE)
Harry Haynes
73
J Ewart
First Lieutenant (IRE)
D N Russell
73
M F Morris
Habbie Simpson
R Thornton
73
A King
Highland Valley (IRE)
Jack Doyle
73
Miss E C Lavelle
Megastar
J E Moore
73
G L Moore
Minella Class (IRE)
B J Geraghty
73
N J Henderson
Ohio Gold (IRE)
J Tizzard
73
C L Tizzard
Oscars Well (IRE)
R M Power
73
Mrs J Harrington
Rock On Ruby (IRE)
D Jacob
73
P F Nicholls
So Young (FR)
R Walsh
73
W P Mullins
Tornado Bob (IRE)
J M Maguire
73
D McCain Jnr


Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 6η ιπποδρομία είναι:


5ο σύνθετο: -
6ο δίδυμο: 9Χ10 (βασικός συνδυασμός), 9Χ11 – 10Χ11 9Χ12 – 10Χ12 – 11Χ12 (καλύψεις)
6ο φορκάστ: 9Χ10 (βασικός συνδυασμός), 9Χ11 – 9Χ12 – 10Χ9 – 11Χ9 – 11Χ10 – 10Χ11 – 11Χ12 – 10Χ12 (καλύψεις)
6ο σύνθετο: 9Χ10 (βασικός συνδυασμός), 10Χ10 – 11Χ10 – 9Χ12 – 10Χ12 – 11Χ12 – 9Χ1 – 10Χ1 – 11Χ1 (καλύψεις)
6ο  τρίο: 9Χ10Χ11 (βασικός συνδυασμός), 9Χ10Χ12 – 9Χ11Χ12 – 10Χ11Χ12 – 3Χ9Χ10 – 3Χ9Χ11 – 3Χ9Χ12 – 3Χ10Χ11 – 3Χ10Χ12 – 3Χ11Χ12 (καλύψεις)
6ο τρικάστ:  9 – 10 – 11/9 – 10 – 11 – 12/3 – 9 – 10 – 11 – 12
6ο τετραπλό: 9 – 10 – 11/9 – 10 – 11 – 12/3 – 9 – 10 – 11 – 12 /3 – 6 – 7 – 9 – 10 – 11 – 12


7η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
Aiteen Thirtythree (IRE)
D Jacob
71.5
P F Nicholls
Bostons Angel (IRE)
R M Power
71.5
Mrs J Harrington
Elysian Rock
Martin Ferris
71.5
M F Morris
Jessies Dream (IRE)
T J Murphy
71.5
G Elliott
Magnanimity
D N Russell
71.5
D T Hughes
Master Of The Hall (IRE)
B J Geraghty
71.5
N J Henderson
Mikael D'haguenet (FR)
R Walsh
71.5
W P Mullins
Quel Esprit (FR)
P Townend
71.5
W P Mullins
The Giant Bolster
R Greene
71.5
D G Bridgwater
Time For Rupert (IRE)
W Kennedy
71.5
P R Webber
Wayward Prince
A P McCoy
71.5
Ian Williams
Wymott (IRE)
J M Maguire
71.5
D McCain Jnr

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 7η ιπποδρομία είναι:


6ο σύνθετο: 9Χ10 (βασικός συνδυασμός), 10Χ10 – 11Χ10 – 9Χ12 – 10Χ12 – 11Χ12 – 9Χ1 – 10Χ1 – 11Χ1 (καλύψεις)
7ο δίδυμο: 10Χ12 (βασικός συνδυασμός), 1Χ10 – 1Χ12 – 7Χ10 – 7Χ12 – 1Χ7 (καλύψεις)
7ο φορκάστ: 10Χ12 (βασικός συνδυασμός), 10Χ1 – 10Χ7 – 12Χ10 – 1Χ10 – 12Χ1 – 1Χ12 – 12Χ7 – 1Χ7 (καλύψεις)
7ο σύνθετο: 10Χ1 (βασικός συνδυασμός), 12Χ1 – 1Χ1 – 10Χ10 – 12Χ10 – 1Χ10 – 10Χ11 – 12Χ11 – 1Χ11 (καλύψεις)
7ο τρίο: 1Χ10Χ12 (βασικός συνδυασμός), 7Χ10Χ12 –  1Χ7Χ10 – 1Χ7Χ12 – 1Χ4Χ7 – 1Χ4Χ10 – 1Χ4Χ12 – 4Χ7Χ10 – 4Χ7Χ12 – 4Χ10Χ12 (καλύψεις)
7ο τρικάστ: 1 – 10 – 12 /1 – 7  – 10 – 12/1 – 4  – 7 – 10 – 12
7ο τετραπλό: (δεν προσφέρεται προς στοιχηματισμό)


8η ιπποδρομία
Ίππος Αναβάτης Κιλά Προπονητής
Big Zeb (IRE)
B J Geraghty
74.5
C A Murphy
Captain Cee Bee (IRE)
A P McCoy
74.5
E P Harty
Cornas (NZ)
L Aspell
74.5
Nick Williams
French Opera
A Tinkler
74.5
N J Henderson
Golden Silver (FR)
P Townend
74.5
W P Mullins
I'm So Lucky
T Scudamore
74.5
D Pipe
Mad Max (IRE)
P Carberry
74.5
N J Henderson
Master Minded (FR)
R Walsh
74.5
P F Nicholls
Sizing Europe (IRE)
A E Lynch
74.5
H De Bromhead
Somersby (IRE)
R Thornton
74.5
Miss H C Knight
Woolcombe Folly (IRE)
D Jacob
74.5
C A Murphy

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 8η ιπποδρομία είναι:


7ο σύνθετο: 10Χ1 (βασικός συνδυασμός), 12Χ1 – 1Χ1 – 10Χ10 – 12Χ10 – 1Χ10 – 10Χ11 – 12Χ11 – 1Χ11 (καλύψεις)
8ο δίδυμο: 1Χ10 (βασικός συνδυασμός), 1Χ11 – 10Χ11 1Χ8 – 8Χ10 – 8Χ11 (καλύψεις)
8ο φορκάστ: 1Χ10 (βασικός συνδυασμός), 1Χ11 – 1Χ8 – 10Χ1 – 11Χ1 – 10Χ11 – 11Χ10 – 10Χ8 – 11Χ8 (καλύψεις)
8ο σύνθετο: -
8ο τρίο: 1Χ10Χ11 (βασικός συνδυασμός), 1Χ8Χ10 –  1Χ8Χ11 – 8Χ10Χ11 – 1Χ4Χ10 – 1Χ9Χ10 – 1Χ4Χ11 – 1Χ9Χ11 – 4Χ10Χ11 – 9Χ10Χ11 (καλύψεις)
8ο τρικάστ: 1 – 10 – 11 /1 – 8  – 10 – 11/1 – 4  – 8 – 9 – 10 – 11  
8ο τετραπλό: 1 – 10 – 11 /1 – 8  – 10 – 11/1 – 4  – 8 – 9 – 10 – 11/1 – 4  – 8 – 9 – 10 – 11 


12η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
Aupcharlie (IRE)
Mr J P McKeown
72
P E Collins
Bygones In Brid (IRE)
R Thornton
72
A King
Cheltenian (FR)
R Johnson
72
P J Hobbs
Dark Glacier (IRE)
D F O'Regan
72
C Grant
Destroyer Deployed
A Coleman
72
Tim Vaughan
Divine Rhapsody (IRE)
P Carberry
72
P J Rothwell
Double Double (FR)
Mr Paul J McMahon
72
C O'Brien
Dynamic Approach (IRE)
Mr R P McNamara
72
Edward U Hales
Ericht (IRE)
B J Geraghty
72
N J Henderson
Felix Yonger (IRE)
B Hughes
72
J Howard Johnson
Go All The Way (IRE)
P J Brennan
72
N A Twiston-Davies
Knight Pass (IRE)
W Hutchinson
72
W J Greatrex
Knockalongi
L Aspell
72
O Sherwood
Lord Gale (IRE)
Mullins
72
W P Mullins
Master Murphy (IRE)
Alistair Findlay
72
Mrs J Walton
Raise The Beat
Mr M P Fogarty
72
C A Murphy
17
Saint Luke (IRE)
T J O'Brien
72
P Bowen
18
Star Neuville (FR)
A P McCoy
72
J J Hanlon
19
The Tracey Shuffle
T Scudamore
72
D Pipe
20
Tusa Eire (IRE)
R Walsh
72
W P Mullins
21
Twentyfourcarat (IRE)
T J Murphy
72
Ian Williams
22
Cinders And Ashes
J M Maguire
69
D McCain Jnr
23
Cousin Khee
S Thomas
69
H Morrison
24
Oscar Magic (IRE)
S Twiston-Davies
69
N A Twiston-Davies

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 12η ιπποδρομία είναι:


11ο σύνθετο: -
12ο δίδυμο: 22Χ24 (βασικός συνδυασμός), 18Χ24 – 11Χ24 18Χ22 – 11Χ22 – 11Χ18 (καλύψεις)
12ο φορκάστ: 24Χ22 (βασικός συνδυασμός), 24Χ18 – 24Χ11 – 22Χ24 – 18Χ24 – 11Χ24 – 22Χ18 – 22Χ11 – 18Χ22 – 11Χ22 – 18Χ11 – 11Χ18 (καλύψεις)
12ο σύνθετο: -
12ο τρίο: 18Χ22Χ24 (βασικός συνδυασμός), 11Χ22Χ24 –  11X18X22 – 11X18X24 – 11X18X21 – 11X21X22 – 11X21X24 – 18X21X22 – 18X21X24 – 21X22X24 (καλύψεις)
12ο τρικάστ: 111822 – 24 /111822 – 24 /111821 – 22 – 24
12ο τετραπλό: 111822 – 24 /111822 – 24 /111821 – 22 – 24/1116 – 1821 – 22 – 24



Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»