Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γαλλικές Ιπποδρομίες: Προγνωστικά Σαββάτου 21-01-2012




Προγνωστικά Σαββάτου 21-01-2012 (από την Γαλλική ιστοσελίδα zeturf.com)

1. 6-2-1-5
2. 5-1-4-8
3. 10-2-9-1-4
4. 7-4-9-2-8-12
5. 7-6-4-5-3
6. 13-11-15-10-7-12-14-6
7. 3-7-11-14-5-15-10-2
8. 1-2-7-6-3-5-10
9. 10-8-4-1-14-18-5-13
10. 4-8-5-3-15-6-18-7
11. 7-14-16-13-10-8-15-1
12. 6-3-1-9-8

«Ιπποδρομίες»

Το σχόλιο της ημέρας


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για την βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής του ιστοχώρου, επανεντάξαμε τρεις θεματικές ενότητες στο μενού των «Ιπποδρομιών» (που βρίσκεται στην αριστερή στήλη πλέον) που είναι οι εξής: «Νέα – Ανακοινώσεις», «Αφίξεις – Αποδόσεις» και «Πρόγραμμα – Προγνωστικά».

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να παραδεχτούμε ένα λάθος που είχαμε κάνει στο παρελθόν και το οποίο κατά κάποιον τρόπο επιχειρούμε να διορθώσουμε σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαμε επιλέξει να σταματήσουμε να δίνουμε προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα (κάτι για το οποίο εμμένουμε στις απόψεις μας σε ο, τι αφορά στις Ελληνικές Ιπποδρομίες, όπου θα εξακολουθήσουμε να μην υποδεικνύουμε προτάσεις για στοίχημα εκτός από κάποιες συγκεκριμένες επιλογές κύριων διαδρομών) και την ίδια στιγμή που σταματήσαμε να δημοσιοποιούμε τις υποδείξεις μας, ταυτόχρονα είχαμε καταργήσει τους πίνακες με το αγωνιστικό πρόγραμμα και με τις αποδόσεις. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή για να ομολογήσουμε πως πράξαμε ένα σοβαρό λάθος τότε. Οι αφίξεις, οι αποδόσεις και το αγωνιστικό πρόγραμμα ανήκουν στις «παραμέτρους» των Ιπποδρομιών και οπωσδήποτε ανήκουν στα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν μία πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από τα ιπποδρομιακά δρώμενα που διεξάγονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (σημ. «Ιπποδρομιών»: αναφερόμαστε στις αλλοδαπές Ιπποδρομίες που εντάσσει καθημερινά στο στοιχηματικό μενού του ο ΟΔΙΕ). Για το λόγο αυτό, από σήμερα θα ενημερώνονται σταθερά αυτές οι θεματικές ενότητες, την λειτουργία των οποίων θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Η «λογική του κτισίματος» των τριών νέων θεματικών ενοτήτων είναι η ίδια με αυτή με την οποία δημιουργήσαμε και την άλλη – πριν από λίγες ημέρες –  θεματική ενότητα «Ευρετήριο videos». Με άλλα λόγια, κάθε χρήστης που επιλέγει για παράδειγμα να δει τις αφίξεις και τις αποδόσεις, κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη την θεματική ενότητα («Αφίξεις – Αποδόσεις») θα μεταφέρεται αμέσως σε ένα άλλο μενού που θα δίνει τρεις – προς το παρόν – επιλογές: Ελληνικές Ιπποδρομίες, Αγγλικές Ιπποδρομίες και Γαλλικές Ιπποδρομίες (σημ. «Ιπποδρομιών»: η αναφορά «προς το παρόν» έχει το νόημα μίας πιθανής «διεύρυνσης» των στοιχηματικών επιλογών με την ένταξη στο μενού του ΟΔΙΕ Ιπποδρομιών και άλλων χωρών στο μέλλον). Μετά από την εξειδικευμένη επιλογή ο επισκέπτης μεταφέρεται στο ανάλογο υπο – μενού (Ελληνικές, Αγγλικές ή Γαλλικές Ιπποδρομίες) όπου μπροστά του πλέον εμφανίζονται διάφορες ημερομηνίες στις οποίες υπάρχουν καταχωρημένα στοιχεία. Με την κατάλληλη επιλογή ημερομηνίας, εμφανίζονται τελικά μπροστά μας οι αφίξεις και οι αποδόσεις από την χώρα και την συγκεκριμένη ημερομηνία που επιθυμούμε!

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχουν δημιουργηθεί όλες οι υπόλοιπες καινούργιες θεματικές ενότητες, με στόχο να γίνουν όσο το δυνατό περισσότερο χρηστικές και λειτουργικές για κάθε επισκέπτη. Δεν θα «κουραστούμε» νε επαναλαμβάνουμε πως όλες οι ιδέες, οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις σας γύρω από οποιοδήποτε θέμα έχετε κατά νου είναι πάντοτε καλοδεχούμενες και τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε όσο γίνεται καλύτερα στις δικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις!

«Ιπποδρομίες»

Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης


- Οι ίπποι ΛΑΕΤΙΟΣ, ΙΛΑΣ ΝΤΙΛΑΪΖ, ΠΕΚΟΒΙΤΣ, ΜΑΝΟΥΕΛ και ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΝΤΙΦΕΝΣ (GB) αγοράστηκαν από τον Γεώργιο Αθανασόπουλο.

- Οι ίπποι ΞΕΡΞΗΝΗ, ΞΕΡΞΗΣ, ΟΔΙΤΗΣ, ΟΛΒΙΟΣ, ΟΝΕΙΤΗΣ, ΟΝΗΤΩΡ και ΟΡΟΜΑΝΔΡΟΣ αγοράστηκαν από την εταιρεία «Κουίνς Γουέι ΑΕ».

- Οι ίπποι ΝΤΑΚΟΤΑ ΧΙΛΣ (GB) και ΤΖΩΝΝΥ ΡΟΥΚ (GER) ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Αλ. Καραγιάννη.

- Ο ίππος ΚΗ ΓΟΥΕΣΤ (IRE) ανατέθηκε στην προπόνηση του κυρίου Χρ. Πέτρου.

- Οι ίπποι ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ (IRE), ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (IRE), ΕΤΖΜΠΑΣΤΟΝ (IRE), ΖΕΪΓΙΡ (IRE), ΛΗΓΚΑΛ ΣΠΙΡΙΤ (IRE) ΜΑΡΤΙΝΑΚΟΣ (IRE), ΜΠΑΣΦΟΥΛ ΜΠΡΑΪΝΤ (IRE) ΜΠΟΥΤΛΕΓΚ (GB), ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ (IRE) ΠΡΙΝΣΕΣ ΚΑΛΙΑΡΙ (GB) και ΣΕΛΕΜΠΡΕΪΣΟΝ ΣΟΝΓΚ (IRE) απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ιππόδρομο.

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Dixie Belle Stakes

Νικητής ίππος: Now I Know

Now I Know

2012 Dixie Belle Stakes
  «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Etisalat 4G Handicap

Νικητής ίππος: Songcraft

Songcraft
  
2012 Etisalat 4G Handicap
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 TBA Paddock Stakes

Νικητής ίππος: Thunder Dancer

Thunder Dancer



2012 TBA Paddock Stakes
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2012 Clasico Enero
Νικητής ίππος: Moon Dark

Moon Dark
 
2012 Clasico Enero
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»