Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ιππόδρομος: Η καθημερινότητα ενός αναβάτη δρομώνων ίππων


Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στους «συμπρωταγωνιστές» των Ιπποδρομιών 


Όμορφος κόσμος,… «ονειρικά» πλασμένος!

Η ζωή και οι καθημερινές δραστηριότητες ενός τζόκεϊ είναι ίδιες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Πολλές ωραίες στιγμές, αρκετές δυσκολίες, μία «άγρια ομορφιά» σε έναν κόσμο «υπέρτατου συναγωνισμού», με ακραίες στερήσεις αλλά και σημαντικότατες επιτυχίες και κατακτήσεις!


Σήμερα, «φιλοξενούμε» δύο εκπληκτικά videos με σπάνια - για την πλειοψηφία των φιλίπππων - στιγμιότυπα από την ιπποδρομιακή ζωή, από Ελλάδα και Κύπρο. Δύο εξαιρετικά videos από τα Ιπποδρόμια του Μαρκόπουλου και της Λευκωσίας, για να παρακολουθήσουμε όλοι μας «από κοντά» μερικές από τις πολύ «ιδιαίτερες στιγμές» του αθλήματος!


Απολαύστε αυτά τα δύο εξαιρετικά videos:

Early morninh training in Greece Racetrack


A Day in the Life of a Jockey - Nicosia Race Club



Θερμές ευχαριστίες στην εξαιρετική φίλη των «Ιπποδρομιών», την γνωστή αμαζόνα Καντιώ Βουτσίνου, η οποία στο πρώτο απόσπασμα «πρωταγωνιστεί» και το άλλο το «ανακάλυψε» η ίδια στο Διαδίκτυο!



Σημ. «Ιπποδρομιών»: Το δημοσίευμα ενσωματώθηκε επίσης στην θεματική υπο-ενότητα «Γενικά θέματα ιπποδρομιακού ενδιαφέροντος» της θεματικής ενότητας «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες».
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»