Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

«Περίεργα» και παράξενα από όλο τον πλανήτη


Einstein: Αυτό είναι σήμερα το μικρότερο άλογο στον κόσμο!


Ονομάζεται Einstein και είναι το μικρότερο άλογο στον κόσμο: Όταν γεννήθηκε το 2010 στο Νιου Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών, ζύγιζε μόλις 2,7 κιλά (λιγότερο και από ένα νεογέννητο μωρό!) και είχε ύψος μόλις 42 εκατοστά!
 
Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, καθώς οι μικροσκοπικές διαστάσεις του Einstein δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση με αυτές του αλόγου, ακόμα και αν πρόκειται για τη μικρόσωμη φυλή στην οποία ανήκει, ενώ, σύμφωνα με την άποψη των ειδικών, ο Einstein δεν πάσχει από νανισμό!

Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς έχει εξελιχθεί σε μεγάλο «σταρ», έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει γραφτεί για χάρη του και βιβλίο με τίτλο: «Ένας φίλος για τον Einstein»!

Ο Einstein, τέλος, διαθέτει την δική του ιστοσελίδα καθώς και σελίδα στο Facebook!


Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί:

 Einstein: Αυτό είναι σήμερα το μικρότερο άλογο στον κόσμο!
«Ιπποδρομίες»

«Περίεργα» και παράξενα από όλο τον πλανήτη



Το «άλογο» τρομάζει…

Ο σέντερ της ομάδας των Los Angeles ClippersDeAndre Jordan, φόρεσε μία μάσκα αλόγου(!) για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής στις ΗΠΑ και άρχισε να τρομάζει τους περαστικούς στο δρόμο, στην περιοχή της Venice Beach στην Καλιφόρνια!

Ο 24χρονος άσος του μπάσκετ κρύφτηκε σε κάποιο σημείο και κάθε φορά που περνούσαν ανυποψίαστοι πολίτες, πεταγόταν ξαφνικά μπροστά τους, κάνοντας τον ήχο του χλιμιντρίσματος του αλόγου!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αιφνιδιάστηκαν και φοβήθηκαν, ενώ υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι παρέμειναν τελικά ψύχραιμοι. Πάντως, ο Jordan δεν την «γλίτωσε», αφού τα… «άκουσε στα γαλλικά» από έναν περαστικό!

Απολαύστε το video:


 Το «άλογο» τρομάζει…
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»