Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


  Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2012


Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τη σημερινή Ελληνική συγκέντρωση είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Ιππόδρομος: Συνεχίζονται αμείωτα οι επαφές των επαγγελματιών με Πολιτικούς Φορείς



Ενημερωτική συνάντηση των ΕΠΔΙ και ΣΑΔΙΙ με το Κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων - Υποστηρίζουν ότι η πώληση του Ιπποδρόμου δε θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος (;)
 

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Δελτίο τύπου 25/9/2012
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝΩΝ ΙΠΠΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Προπονητών Δρομώνων Ίππων και τον Σύνδεσμο Αναβατών Δρομώνων Ίππων Ιπποδρόμου προκειμένου να ενημερωθεί για το μέλλον της ΟΔΙΕ ΑΕ.

Τα μέλη των δυο ενώσεων ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την προσπάθεια που πραγματοποιούν ώστε να αναλάβουν οι εργαζόμενοι τη διαχείριση του Ιπποδρόμου και για το ενδεχόμενο αποκρατικοποίησης της ΟΔΙΕ Α.Ε.

Αναφέρθηκαν επίσης, στην μείωση των εσόδων της ΟΔΙΕ Α.Ε. εξαιτίας της πτώσης του στοιχήματος και τόνισαν ότι η πώληση του ιπποδρόμου δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών. 

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.
  


Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ήδη προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΔΙ, κύριο Ι. Μυκονιάτη για να του ζητήσουμε να σχολιάσει το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου. Ασφαλώς, αν και εφόσον υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά των επαγγελματιών, θα τη δημοσιεύσουμε άμεσα.

 
 «Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα - Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 28-9-2012


Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2012



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Με οκτώ αμιγώς Ελληνικές διαδρομές και μία αλλοδαπή από την Νότια Αφρική (έκτη κούρσα) διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Παρασκευής. Κύριο στοιχείο – και αυτής – της συγκέντρωσης είναι ο χαμηλός αριθμός συμμετοχών, αφού στις πέντε από τις οκτώ Ελληνικές ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί τετραπλό – και στην μία εξ αυτών ούτε tricast - , ενώ σε ο, τι αφορά στα αγωνιστικά «δεσπόζει» η αναμέτρηση του Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου που αποτελεί την «ποιοτική αιχμή» της ημέρας, με την συμμετοχή ορισμένων εκ των σπουδαιότερων δρομώνων ίππων του Μαρκόπουλου. Κατά τα λοιπά, το τζακποτ των 129,97 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»:

Σήμερα θα ασχοληθούμε – όπως ήταν μάλλον φυσικό - με την ιπποδρομία του Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου (ίπποι 3 ετών & άνω ΒΗ – απόσταση: 1800 μέτρα) που αποτελεί την πέμπτη κούρσα του σημερινού προγράμματος. Όπως αναφερθήκαμε και πριν στην εισαγωγή, σε αυτήν διαγωνίζονται μερικοί εκ των καλύτερων και πιο φορμαρισμένων ίππων του Ελληνικού Ιπποδρόμου, ενώ ειδικότερα για τους δύο από αυτούς, τους περίφημους ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ και ΑΜΦΙΤΡΥΩΝΑ, τα «βλέμματα» των φιλίππων θα είναι στραμμένα πάνω τους, για την πιθανότητα να παρακολουθήσουμε μία «απόπειρα ρεβάνς», μιας και οι δυο τους αναμετρήθηκαν ξανά πριν από έντεκα ημέρες με τελική επικράτηση του πρώτου (ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ).

Σε ο, τι αφορά λοιπόν στις δικές εκτιμήσεις, θα δώσουμε το προβάδισμα στον ίππο ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ, που θα αποτελέσει τη βάση μας για το σημερινό παιχνίδι. Στην τελευταία συμμετοχή του, διαγωνιζόμενος στην απόσταση των 1400 μέτρων – η οποία είναι μάλλον ευνοϊκότερη για τις ιδιότητές του – ανέλαβε εξαρχής την πρωτοπορία και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της διαδρομής, φτάνοντας τελικά στην νίκη με ωραίο τρόπο και πολύ καλή επίδοση. Σήμερα εξασφάλισε εκ νέου τον Παναγιώτη Δημητσάνη στην σέλα του, προβάλλει ως ο κατεξοχήν σπρίντερ της διαδρομής και αν δεν συμβεί κάτι απρόσμενο στην εξέλιξη της κούρσας, θεωρούμε ότι συγκεντρώνει πολύ υψηλές πιθανότητες να φτάσει στην ρεπετισιόν. Ο κυριότερος αντίπαλός του – που έχει τα φόντα να του αμφισβητήσει τα πρωτεία – είναι ασφαλώς ο ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ, ο οποίος παρότι δεν ικανοποίησε στον απόλυτο βαθμό στην τελευταία του συμμετοχή (στην οποία θυμίζουμε ηττήθηκε καθαρά από τον ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ) εν τούτοις δεν μπορεί να θεωρηθεί υστερήσας και επομένως είναι δυνατό σήμερα με υπολογισμένη διαδρομή να παρουσιαστεί με απειλητικές διαθέσεις στο ίσωμα. Δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος άλλος ίππος που θα μπορούσε να έχει βλέψεις για μικηφόρα εμφάνιση, κι έτσι από τους υπόλοιπους θα ξεχωρίσουμε κάπως τον ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ που διατηρείται σε σπουδαία φόρμα, ενώ και ο «χαλκέντερος» ΘΡΥΛΟΣ δεν μπορεί να αγνοηθεί πλήρως (εμείς πάντως θα προτιμήσουμε τον ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ για το δικό μας παιχνίδι).

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 5η (Ελληνικό πρόγραμμα):

5ο γκανιάν: Νο 2 (ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ)
5ο δίδυμο: 1χ2 (βασικός συνδυασμός) 2χ5 (κάλυψη)
5ο φορκάτ: 2χ1 (βασικός συνδυασμός) 2χ5 (κάλυψη)
5ο τρίο: 1χ2χ5
5ο tricast: 2χ1χ5(βασικός συνδυασμός) 2χ5χ1 (κάλυψη)

Καλή επιτυχία σε όλους!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»