Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα


  Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για την ιπποδρομία της Αψίδας του Θριάμβου

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για την ιπποδρομία 2012 Qatar Prix de l' Arc de Triomphe είναι έτοιμες. Μπορείτε είτε να πατήσετε εδώ ή να μεταβείτε στη θεματική ενότητα «Προτάσεις για στοίχημα» και να επιλέξετε τη σημερινή ημερομηνία για να διαβάσετε τί προτείνουμε σήμερα για παιχνίδι!
«Ιπποδρομίες»

Προτάσεις για στοίχημα: 2012 Qatar Prix de l' Arc de Triomphe

 Διαβάστε τώρα τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για την ιπποδρομία της Αψίδας του Θριάμβου


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η κορυφαία ιπποδρομία flat στην Γαλλία, η κούρσα με το μεγαλύτερο έπαθλο σε ολόκληρη την Ευρώπη, η περίφημη Αψίδα του Θριάμβου, διεξάγεται την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Ιπποδρόμιο Longchamp. Δεκαοκτώ συνολικά σπουδαίοι δρόμωνες ίπποι θα διεκδικήσουν το πολύ πλούσιο έπαθλο - που ανέρχεται συνολικά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ - και τη δόξα της νίκης, σε μία αναμέτρηση η οποία αποδυναμώθηκε πάντως αισθητά, αφού μερικά από τα «μεγάλα ονόματα» αποσύρθηκαν (όπως η περσινή θριαμβεύτρια Danedream καθώς και οι Nathaniel, Snow Fairy) ενώ άλλοι πάλι δεν το «ρισκάρισαν» (όπως ο… «από άλλο πλανήτη» Frankel, που πιθανολογείτο βάσιμα η συμμετοχή του πριν από καιρό, όμως ο προπονητής του είχε τελικά άλλη άποψη και έτσι δε θα δώσει το «παρόν» σε αυτήν την αναμέτρηση).

Η προϊστορία έχει να επιδείξει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, αφού σχεδόν τις μισές φορές που έχει διεξαχθεί από καταβολής της η ιπποδρομία της Αψίδας του Θριάμβου την νίκη έχουν κατακτήσει τριετείς, με την υποσημείωση πάντως πως τα τελευταία χρόνια έχουν ένα αρκετά σημαντικό σερί από εκάρ (δεν έχει νικήσει τριετής τα τελευταία 6 – 7 χρόνια!). Φέτος, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει σοβαρή τύχη για να φτάσει στην τελική επικράτηση κάποιος από τους τριετείς δρόμωνες, αλλά ας τα δούμε αυτά παρακάτω λίγο πιο αναλυτικά:


Η δική μας προτίμηση σε ο, τι αφορά στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης θα εστιαστεί σε τρεις ίππους: στους Great Heavens, Masterstroke και Sea Moon. Η πρώτη (Great Heavens) που είναι η νικήτρια της φετινής ιπποδρομίας Irish Oaks εγγράφηκε μόλις τις τελευταίες μέρες από τον κύκλο της – που κατέβαλλε το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ για να μπορέσει να συμμετάσχει στην κούρσα – έπειτα από τη διαγραφή του αυτάδελφού της – και ενός εκ των υποψήφιων πρωταγωνιστών στην Αψίδα του Θριάμβου – ίππου Nathaniel. Αν μη τι άλλο υπάρχει πίστη στις δυνατότητές της και αισιοδοξία του στάβλου της για κάτι πολύ καλό, εξασφάλισε τον αναβάτη William Buick στην σέλα της και θα την προτείνουμε ως την «πλούσια πιθανότητα» της διαδρομής. Ο Masterstroke που εξασφάλισε τον ανερχόμενο Mickael Barzalona είναι κατά την γνώμη μας η σοβαρότερη «απειλή» για την Great Heavens, ενώ και ο τετραετής Sea Moon – οι δύο πρώτοι είναι τριετείς – μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για όλους στο τελικό κομμάτι της διαδρομής. Αυτοί είναι κατά την άποψή μας οι πιθανότεροι διεκδικητές του 2012 Qatar Prix de l’ Arc de Triomphe, ενώ για τα πολύπλοκα παιχνίδια είναι μάλλον αρκετά δύσκολο να αποκλειστεί με βεβαιότητα κάποιος εκ των διαγωνιζομένων. Για το λόγο αυτό, σε ο, τι αφορά στα παιχνίδια εκτός του γκανιάν, προτείνουμε να προσεχθούν κάπως ιδιαίτερα οι ίπποι Meandre και Shareta καθώς επίσης να μην αγνοηθούν οι ίπποι Camelot και Orfevre που θα κατέβουν ως τα δύο φαβορί της αναμέτρησης.


H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για την ιπποδρομία 2012 Qatar Prix de l’ Arc de Triomphe είναι:

Ιπποδρομία 7η (Γαλλικό πρόγραμμα):

7ο γκανιάν: Νο 18 (GREAT HEAVENS), No 14 (MASTERSTROKE) και Νο 1 (SEA MOON)
7ο φορκάστ: 1-14-18/1-3-8-14-18
7ο tricast: 1-14-18/1-3-8-14-18/1-3-6-8-13-14-18
7ο τετραπλό: 1-14-18/1-3-8-14-18/1-3-6-8-13-14-18/1-3-6-8-13-14-18

Καλή επιτυχία σε όλους!
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»