Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έντονη φημολογία, πολλοί «ψίθυροι» και «οσμή σκανδάλου» στον Ελληνικό Ιππόδρομο…


Τι συμβαίνει στον ΟΔΙΕ; Υπογράφονται «εν κρυπτώ» τεράστιες συμβάσεις;

«Σιγή ιχθύος» μέχρι στιγμής και από τις δύο πλευρές

Τις τελευταίες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας euro2day, σύμφωνα με το οποίο ο ΟΔΙΕ έχει ήδη προβεί στην σύμβαση και την απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρία για την αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος από τον Οργανισμό (κεντρικό σύστημα) και την προμήθεια νέων τερματικών, χωρίς φυσικά να έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής πουθενά καμία λεπτομέρεια αυτής της σύμβασης. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού δεν ανταποκρίθηκε στην τηλεφωνική αναζήτηση εκ μέρους της ιστοσελίδας, προκειμένου να παράσχει τις απαραίτητες διευκρινίσεις και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Οι «Ιπποδρομίες» επιχείρησαν να έρθουν σε επαφή - μέσω email - με την υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας η οποία – σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα -  ανέλαβε να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο, προκειμένου να ζητηθεί και η επίσημη θέση της εταιρίας γύρω από το θέμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σχετική απάντηση, αν και όταν αυτό συμβεί, θα τη δημοσιοποιήσουμε άμεσα.

 

Πάντως, αν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας euro2day είναι απολύτως ακριβείς, τότε «μεγάλες πόρτες» έχουν ανοίξει διάπλατα για κάποιους… και θα κλείσουν πίσω τους ερμητικά…

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»