Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ιπποδρομιακά θέματα: Έρευνες μέτρησης κοινής γνώμης – Δημοσκοπήσεις


Κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω επιλογές για να μεταφερθείτε στο θέμα που σας ενδιαφέρει: 


«Ιπποδρομίες»


ΟΔΙΕ: Πρωτοχρονιάτικη Ελληνική συγκέντρωση με κλήρωση δώρου για τους φιλίππους

Με ελάχιστη συμμετοχή τα 3,00 ευρώ ανά δελτίο (στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου ή στα πρακτορεία του ΟΔΙΕ) μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση για ένα τετραήμερο ταξίδι  

 Ώρα έναρξης του προγράμματος στις 15:00


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ:


28/12/2012
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Η ετήσια εορταστική ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Πρωτοχρονιάς του 2013 πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013, με ώρα έναρξης 15.00 και ελεύθερη είσοδο.

Το φίλιππο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα εντυπωσιακό και θεαματικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με σημείο κορύφωσης την 6η ιπποδρομία.

Οι φίλιπποι που θα στοιχηματίσουν στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, τόσο στα ταμεία του ιπποδρόμου όσο και από τα πρακτορεία του ΟΔΙΕ, με ελάχιστη τιμή στοιχηματισμού τα τρία (3) ευρώ, θα μετέχουν στην κλήρωση μέσω TOTALIZATER και παρουσία επιτροπής, όπου ένας τυχερός φίλιππος με τον συνοδό του, θα κερδίσει  ένα (1) απολαυστικό τετραήμερο ταξίδι στο υπέροχο Καρπενήσι, σε σουίτα με πρωινό στο πεντάστερο ξενοδοχείο MONTANA SPA HOTEL προσφορά του ΟΔΙΕ.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας για να απολαύσετε από κοντά το θέαμα των ιπποδρομιακών αγώνων και να «μπείτε στην κούρσα», διεκδικώντας μεγάλα κέρδη απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε 

«Ιπποδρομίες»

Καλή Χρονιά! Να τα πούμε;


Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς με μία… «δόση Ιπποδρομιών»




Οι «Ιπποδρομίες» εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους φιλίππους και… ψέλνουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς!



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου (ενός «μαύρου», πολύ δύσκολου χρόνου για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες) αποχαιρετούμε το 2012 και καλωσορίζουμε το 2013!

Και ποιος να είναι ο καλύτερος τρόπος; Μα, φυσικά, ψέλνοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς! Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και τώρα, ετοιμάσαμε για όλους εσάς, τους φίλους των «Ιπποδρομιών»,  ένα video, με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς «ντυμένα» με ιπποδρομιακές εικόνες!

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει στον καθένα από εσάς ο, τι προσδοκά, υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή !

Να τα πούμε;

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς (2013)

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά! Και του χρόνου με υγεία!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»