Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Videos Ιπποδρομιών: Αναδιαμόρφωση και σημαντικές προσθήκες


Εμπλουτίζεται περισσότερο η συγκεκριμένη θεματική ενότητα μετά από την πλήρη αρχειοθέτηση των καναλιών των «Ιπποδρομιών» στο YouTube – Τέσσερις νέες θεματικές κατηγορίες videos είναι ήδη διαθέσιμες


Αναδιάταξη και του ευρετηρίου videos για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες


Ολοκληρώθηκε η αρχειοθέτηση των καναλιών των «Ιπποδρομιών» στο YouTube!


Όπως σας έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισης των «Ιπποδρομιών», αποτελεί καθημερινό μέλημά μας η εξέλιξη της σελίδας, προκειμένου αυτή να καθίσταται ολοένα και πιο χρηστική, πιο ενδιαφέρουσα, και να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις. Σήμερα, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η αρχειοθέτηση των καναλιών των «Ιπποδρομιών» στο YouTube ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και επομένως προστέθηκαν τέσσερις νέες θεματικές κατηγορίες videos στην θεματική ενότητα: «Videos Ιπποδρομιών». 

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε τις εξής νέες κατηγορίες videos:


- Συνεντεύξεις - Ρεπορτάζ

- Ειδήσεις – Ανακοινώσεις

- Αφιερώματα

- Εορταστικά Videos
 

Τα θέματα που φιλοξενούνται στις τέσσερις παραπάνω θεματικές κατηγορίες videos είναι προφανή από τους τίτλους τους, και έτσι μπορείτε πλέον πάρα πολύ εύκολα να αναζητείτε και να εντοπίζετε άμεσα τα videos της αρεσκείας σας, τα οποία βρίσκονται μεταφορτωμένα στα κανάλια των «Ιπποδρομιών» στο YouTube!

Νέες - χρηστικές - προσθήκες κατηγοριών και στο ευρετήριο videos για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες! 

Οι νέες βελτιώσεις όμως δεν σταματούν εδώ! Από την 1η Ιανουαρίου του 2013 θα ισχύσουν οι τροποποιήσεις στην κατηγοριοποίηση των videos με τις Ιπποδρομίες από το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε τα ιπποδρομιακά videos από τις χώρες που ενδιαφέρουν «παικτικά» τους Έλληνες φιλίππους (Αγγλία, Γαλλία και Νότια Αφρική) με στόχο να βοηθήσουμε – στο μέτρο του δυνατού – στην μελέτη και την ταχύτερη – όπως και αποτελεσματικότερη – αναζήτηση πληροφοριών γύρω από Ιπποδρομίες που προέρχονται από αυτές τις τρεις χώρες. Η κατηγορία «Ιπποδρομίες από την Αγγλία και την Ιρλανδία» προϋπήρχε (είχαν ενταχθεί εξαρχής μαζί από παλαιότερα), έτσι λοιπόν, από το νέο έτος θα μπορείτε να βρείτε τις νέες κατηγορίες videos, από τη Γαλλία και την Νότια Αφρική! Οι υπόλοιπες κατηγορίες των ιπποδρομιακών videos παραμένουν όπως είναι και σήμερα, ενώ ειδικότερα για την κατηγορία «Ιπποδρομίες από τον υπόλοιπο πλανήτη», δίπλα από το όνομα του επάθλου της κούρσας θα μπορείτε από το 2013 να βλέπετε σε παρένθεση και τη χώρα διεξαγωγής τους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»