Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Editorial



Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
Ο ιστοχώρος «Ιπποδρομίες» δημιουργήθηκε για να προωθήσει μία νέα δυναμική προσπάθεια προβολής του δημοφιλούς αθλήματος των ιπποδρομιών και να το κάνει ευρύτερα γνωστό στον μέσο χρήστη του Διαδικτύου. Η προσπάθειά μας παρότι ξεκινά με δειλά βήματα έχει υψηλές προσδοκίες και με την δική σας αγάπη και υποστήριξη θα επιτευχθούν οι επιδιώξεις μας.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις μας και τις αναρτήσεις μας θα μπορείτε να βρίσκετε χρηστικές πληροφορίες γύρω από τις ιπποδρομίες, ιπποδρομιακές ειδήσεις, θέσεις και απόψεις γύρω από τρέχοντα θέματα της ιπποδρομιακής πραγματικότητας και πολλά ακόμα που πρόκειται να ανακαλύψετε προσεχώς.

Βασικός μας στόχος είναι να δίνουμε καθημερινά στους αναγνώστες μας όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα του Ελληνικού Ιπποδρόμου (κατά μείζονα λόγο) αλλά και να αποτυπώσουμε τα κυριότερα ιπποδρομιακά γεγονότα που διαδραματίζονται διεθνώς και απασχολούν την φίλιππη κοινότητα.

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»