Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Επιλογές TV: The Horse Whisperer (the movie)


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η δεύτερα ταινία που προστίθεται σήμερα στο Video Club των «Ιπποδρομιών» και σας προτείνουμε, είναι ένα κλασικό φιλμ του είδους, γνωστό ίσως στους περισσότερους Έλληνες φιλίππους, αφού σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες και παίχτηκε αρκετές φορές στην τηλερόραση. Ο λόγος γίνεται για την ταινία «The Horse Whisperer», ή όπως είναι πιο γνωστή στη χώρα μας, «Ο Γητευτής των Αλόγων».

Το «ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» γύρω από αυτό το φιλμ ήταν η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ΟΔΙΕ – την εποχή που παιζόταν στους Ελληνικούς κινηματογράφους – να μισθώσει αίθουσες προβολής ώστε να το παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι φίλιπποι επιθυμούσαν, από τις λίγες πραγματικές εξαιρετικές ενέργειες που μπορούν να καταλογιστούν στα θετικά του Οργανισμού διαχρονικά και που δυστυχώς δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Η δραματική ταινία «The Horse Whisperer» γυρίστηκε το 1998, βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του συγγραφέα Nicholas Evans που έγραψε το 1995.


Λίγα λόγια για το έργο:

Ο «γητευτής των αλόγων» - που αποτελεί και τον κεντρικό χαρακτήρα της ιστορίας – είναι ένας ταλαντούχος προπονητής ίππων που διαθέτει αξιοσημείωτη ικανότητα - ένα «σπάνιο δώρο» θα λέγαμε – να αφουγκράζεται τα άλογα και ο οποίος προσλαμβάνεται προκειμένου να βοηθήσει μία τραυματισμένη έφηβη και το άλογό της να επανακάμψουν έπειτα από ένα φοβερό ατύχημα.

Με τους: Robert Redford, Kristin Scott Thomas, Sam Neil, Dianne Wiest, Scarlett Johansson.

Σκηνοθεσία: Robert Redford.


Καλή διασκέδαση σε όλους!


Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε την ταινία:

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»