Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ιππόδρομος: Νέα ημέρα και ώρα προβολής για την τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV

Από την Παρασκευή 1 Απριλίου η πρεμιέρα στην νέα πρωινή ζώνη του καναλιού

Όγδοος χρόνος με νέα ημέρα και ώρα προβολής

Η εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV, η μοναδική ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή που προβάλλεται σε ελεύθερη συχνότητα, αισίως συμπλήρωσε πρόσφατα επτά έτη (διανύει ήδη τον όγδοο) και αλλάζει ημέρα και ώρα προβολής.

Με απόφαση του καναλιού (προς ωφέλεια των φιλίππων, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να βρίσκουν έγκαιρα τις προτάσεις του danger για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής ή του Σαββάτου, όποτε τελικά αυτές διεξάγονται) η εκπομπή «Ιππόδρομος» θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό HIGH TV κάθε Παρασκευή πρωί, από τις 6:45 π.μ. μέχρι περίπου τις 7:30 π.μ.

Όπως αναφέρει και ο παρουσιαστής της, κύριος Περικλής Δημητρίου σε σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην εκπομπή «Ιππόδρομος» θα περιλαμβάνονται ιπποδρομιακές ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πάνω απ' όλα με τα προγνωστικά της ημέρας , για τα οποία υπενθυμίζει σε όσους τυχόν δεν παρακολουθούν από καιρό την εκπομπή, κατέχει σε αυτόν τον τομέα το παγκόσμιο ρεκόρ, αφού υπέδειξε για δύο συνεχόμενες ιπποδρομιακές με πρώτη τύχη όλους τους νικητές ίππους της ημέρας!

Μη χάσετε λοιπόν την εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV τα ξημερώματα αυτής της Παρασκευής στις 6:45 π.μ. και κάθε εβδομάδα, ενώ οι «Ιπποδρομίες» θα καταβάλλουν προσπάθεια προκειμένου να φτάσει και πάλι η εικόνα της εκπομπής - μέσω video - στους φιλίππους της περιφέρειας που δεν έχουν δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»