Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011


Μπραβάτο: Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στον νικητή του Κριτηρίου Διετών 2011


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η φετινή ιπποδρομία του Κριτηρίου Διετών πέρασε πλέον στην ιστορία. Ο ίππος Μπραβάτο ήταν ο μεγάλος νικητής της κούρσας και οι «Ιπποδρομίες» όπως έχουν από καιρό προαναγγείλει σας παρουσιάζουν σήμερα ένα video – αφιέρωμα στον «Βασιλιά των Διετών», τον νικητή του Κριτηρίου Διετών 2011!


Μπραβάτο: Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στον νικητή του Κριτηρίου Διετών 2011

Με αυτό το video ολοκληρώνεται και η παρουσίαση της ιπποδρομίας του Κριτηρίου Διετών. Η επόμενη σπουδαία ιπποδρομία με την οποία θα ασχοληθούμε επί μακρόν, το επόμενο «μεγάλο ραντεβού» μας θα είναι το Κριτήριο Τριετών 2012, για το οποίο φυσικά θα δημιουργηθεί η αντίστοιχη θεματική ενότητα (ανάλογη με αυτήν του Κριτηρίου Διετών, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά άρθρα και τα videos προκειμένου να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ο, τι σας ενδιαφέρει!)

Ολοκληρώνοντας λοιπόν την παρουσίαση του φετινού Κριτηρίου Διετών, να πούμε ένα μεγάλο «Μπράβο!» στον Μπραβάτο και να του ευχηθούμε να είναι υγιής στο μέλλον και να έχει ανάλογες – ή και μεγαλύτερες ακόμα – επιτυχίες στην μετέπειτα αγωνιστική του σταδιοδρομία!

«Ιπποδρομίες»
Παρακολουθήστε σε video την τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV 
   
Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 04-12-2011 είναι πλέον διαθέσιμη σε video για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο 2ο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και σε ένα από τα  τέσσερα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube (πατήστε εδώ αν θέλετε να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες). 

Να σημειώσουμε τέλος πως το video της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη  συγκεκριμένη θεματική ενότητα) όπως και μέσω του καναλιού του συμπαθούς βετεράνου αναβάτη και επίτιμου Προέδρου των αναβατών Μάρκου Καζάκου που διαθέτει στο YouTube (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο κανάλι του Μ. Καζάκου).


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 04-12-2011

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico General Guemes

Νικητής ίππος: Muy Portena

Muy Portena

 
2011 Clasico General Guemes
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Handicap Amsterdam

Νικητής ίππος: Sehgal

Sehgal


2011 Handicap Amsterdam
  «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»