Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ιππόδρομος: Ακυρώθηκαν οι πρώτες οκτώ Γαλλικές κούρσες του Σαββάτου


Αλλαγές και τροποποιήσεις στο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου λόγω της μεταφοράς της Ελληνικής συγκέντρωσης της Παρασκευής


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΔΙΕ:

22/2/2013 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. ανακοινώνει, ότι μετά τη μεταφορά της ελληνικής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής 22-2-2013 για το Σάββατο 23-2-2013, οι οκτώ πρώτες ιπποδρομίες στο γαλλικό πρόγραμμα του Σαββάτου 23-2-2013 ακυρώνονται. Οι υπόλοιπες έξι θα διεξαχθούν κανονικά, με ώρα εκκίνησης της 1ης - πλέον - γαλλικής ιπποδρομίας στις 17:40.
 

Λόγω των τροποποιήσεων δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι «ΣΚΟΡ-4» στο αυριανό (Σάββατο 23-2-2013) γαλλικό πρόγραμμα ιπποδρομιών.
Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.

«Ιπποδρομίες»

Ιππόδρομος: Ακυρώθηκε το πρόγραμμα των Ελληνικών Ιπποδρομιών της Παρασκευής λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών


Μετατίθεται για αύριο (Σάββατο 23 Φεβρουαρίου) με ώρα έναρξης στις 13:30

Όπως ήταν απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο λεκανοπέδιο, αποφασίστηκε τελικά πριν από λίγο η ακύρωση των σημερινών Ελληνικών Ιπποδρομιών και η μετάθεση για αύριο, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης στις 13:30.

«Ιπποδρομίες»


Ιππόδρομος: Εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή των Ελληνικών αναμετρήσεων


Η «μητέρα όλων των καταιγίδων» πλήττει με αμείωτη ένταση το λεκανοπέδιο από τις πρώτες πρωινές ώρες – Μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής

Σχεδόν απίθανη – με τα δεδομένα της στιγμής - φαίνεται η τέλεση των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών

Η σφοδρότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων που έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν τις πέντε το πρωί και που συνεχίζονται αμείωτα μέχρι κι αυτήν την ώρα, επέφεραν σωρεία προβλημάτων σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Το μέτωπο της κακοκαιρίας που κινείται βορειοανατολικά, πρώτα πέρασε από την ανατολική Πελοπόννησο και τις πρώτες πρωινές ώρες έφτασε πάνω από την Αττική, την οποία έπληξε σημαντικά, αφού ο υδάτινος όγκος από τη βροχόπτωση, η οποία εξακολουθεί να μαίνεται - με κατά διαστήματα πολύ μικρές υφέσεις -, είναι τεράστιος και η καταιγίδα ιδιαίτερα ισχυρή (είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός πως στις επτά το πρωί σημειωνόταν μία ηλεκτρική εκκένωση – κεραυνός – ανά περίπου δέκα δευτερόλεπτα!)

Όπως είναι ευνόητο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων καθιστά απαγορευτική τη διεξαγωγή του σημερινού Ελληνικού προγράμματος, λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ κακή κατάσταση και εικόνα που εμφάνιζε ο στίβος του Μαρκόπουλου σε προηγούμενες κακοκαιρίες, όπου τα καιρικά φαινόμενα δεν ήταν τέτοιας έντασης και διάρκειας όσο τα σημερινά. Ως εκ τούτου, περιμένουμε οπωσδήποτε να δοθεί έγκαιρα στη δημοσιότητα κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους Ελλανοδίκες και τον ΟΔΙΕ και ασφαλώς θα περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα αποφασίσουν και οι αναβάτες, οι οποίοι «προειδοποιήθηκαν» από την Επιτροπή Ιπποδρομιών ώστε να ανακοινώνουν νωρίς τις αποφάσεις τους σε ο, τι αφορά στο αν θα ιππεύουν τελικά ή όχι (θυμίζουμε την άρνησή τους πριν από μερικές εβδομάδες, λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος, μία απόφαση εξαιτίας της οποίας τιμωρήθηκε πρόσφατα όλο το ΔΣ του Συνδέσμου των Αναβατών με μία ιπποδρομιακή από την Επιτροπή Ιπποδρομιών, λόγω της καθυστερημένης ανακοίνωσης της απόφασής τους!)

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»