Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση: «Ριζική» αναδιαμόρφωση της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα»


Με νέο, πιο λειτουργικό σχεδιασμό και καινούργιες προσθήκες στην ύλη της - Επισκεφτείτε την και δείτε την νέα της μορφή!


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Άλλη μία προσπάθεια για την βελτίωση των «Ιπποδρομιών» είναι γεγονός και πιστεύουμε πως στέφτηκε από επιτυχία. Ο λόγος γίνεται αυτήν την φορά για την θεματική ενότητα: «Ιπποδρομιακά θέματα», η οποία αναβαθμίστηκε αισθητά σε σχέση με το παρελθόν και είναι έτοιμη να σας «υποδεχτεί»!


Ενότητα «Ιπποδρομιακά θέματα» - σύντομη παρουσίαση

Η θεματική ενότητα «Ιπποδρομιακά θέματα» δημιουργήθηκε εξαρχής από την ανάγκη να «φιλοξενήσει» θέματα ιπποδρομιακού ενδιαφέροντος τα οποία έχουν μία πιο «επιστημονική χροιά», προκειμένου δηλαδή να περιλάβει στην ύλη της επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύματα σχετικά με την Ιππιατρική, εργασίες, μελέτες και έρευνες γύρω από τον Ιππόδρομο, τις Ιπποδρομίες κλπ. Η μέχρι πρότινος μορφή της κρίθηκε εν πολλοίς «απαγορευτική» για περαιτέρω συσσώρευση και καταχώρηση της ύλης που θα επιθυμούσαμε (με δεδομένο ότι κατά κανόνα οι ερευνητικές προσπάθειες αποτελούνται από πολυσέλιδα πονήματα) και για αυτόν τον λόγο εκτιμήσαμε πως θα έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξει «εκ βάθρων» η δομή αλλά και η λειτουργία της. Με πολύ μεγάλη χαρά, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε σήμερα την καινούργια μορφή της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα», η οποία ευελπιστούμε πως θα ικανοποιήσει σε σημαντικό βαθμό τους φίλους αναγνώστες του είδους!

Επιλέγοντας την συγκεκριμένη θεματική ενότητα, εισάγεστε σε ένα μενού με δύο επιλογές:


- Άρθρα – Δημοσιεύματα

- Εργασίες – Μελέτες – Έρευνες


Με την κατάλληλη επιλογή, μεταφέρεστε αυτόματα σε ένα δεύτερο μενού όπου εμφανίζονται όλοι οι τίτλοι των θεμάτων που «φιλοξενούνται» στην συγκεκριμένη θεματική υπο-ενότητα. Αρχικά, στην υπο-ενότητα «Άρθρα – Δημοσιεύματα» υπάρχει ένα άρθρο που πραγματεύεται γύρω από την Ιππιατρική κατά τους Αρχαίους χρόνους, ενώ στην υπο-ενότητα «Εργασίες – Μελέτες - Έρευνες» (εκεί που είχε «εντοπιστεί» κυρίως το πρόβλημα με τον όγκο της ύλης) έχουν καταχωρηθεί ήδη τέσσερις εργασίες για τον Ιππόδρομο στην Ελληνική και άλλες δύο γραμμένες στην Αγγλική γλώσσα! Επιπλέον, με τον τρόπο που επιλέξαμε να αποθηκεύσουμε όλες τις πολυσέλιδες εργασίες, σας δίνεται η δυνατότητα είτε να τις «κατεβάσετε» και να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή ακόμα και να τις εκτυπώσετε!

Δυστυχώς, για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολία με τις ξένες γλώσσες, δεν είναι εφικτή η μετάφρασή τους, τόσο λόγω της τεράστιας έκτασης της ύλης όσο και εξαιτίας της εξειδικευμένης ορολογίας που διαφεύγει του δικού μας γνωστικού πεδίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η αναβάθμιση της ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα» είναι πλέον γεγονός και ελπίζουμε πως θα τύχει – και αυτή – της μεγάλης ανταπόκρισης των φίλων των «Ιπποδρομιών»!

Είναι ευνόητο πως κάθε ιδέα, πρόταση ή παρατήρησή σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη και κάθε σκέψη που εκφράζετε την λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας προκειμένου να εξελίξουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Και οι «εκπλήξεις» συνεχίζονται!

«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 11-11-2012 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο οποίο μπορείτε να βρείτε και πολλά videos από τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook


Εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV της Κυριακής 11-11-2012

Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα) 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»