Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Οι «Ιπποδρομίες» ξεκινούν και επίσημα την λειτουργία τους από σήμερα!

Οι «Ιπποδρομίες» ξεκινούν την λειτουργία τους λίγο νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό (1-1-2011). Σε αυτό κατά κύριο λόγο συνετέλεσε το αφιέρωμα που αναρτήθηκε στις 17-11-2010 για την δράση του ΣΘΙΕ και την πρόταση των «Ιπποδρομιών» για πραγματοποίηση δύο ιπποδρομιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Με λίγα λόγια, οι ανάγκες της τρέχουσας επικαιρότητας επέσπευσαν την έναρξή μας.
Ο «κύριος μηχανισμός» των «Ιπποδρομιών» είναι ήδη έτοιμος και με βάση αυτόν θα αρχίσουμε δειλά – δειλά τα πρώτα βήματά μας στον αγώνα για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Ο στόχος μας είναι να υπάρχουν αναρτήσεις καθημερινά και στην ώρα τους, οι στήλες που βρίσκονται στο μενού αριστερά να ανανεώνονται έγκαιρα ώστε να έχετε στα χέρια σας έναν πλήρη ιστοχώρο, ένα χρηστικό εργαλείο για την ενημέρωσή σας και έναν βοηθό για τις στοιχηματικές επιλογές σας. Ο δικός μας προσανατολισμός είναι ξεκάθαρος: Για κανέναν λόγο δεν θα γίνει συνδρομητική η παρακολούθηση των «Ιπποδρομιών». Το «στοίχημα» που έχουμε βάλει και θέλουμε να το κερδίσουμε είναι οι «Ιπποδρομίες» να παρουσιάζονται έτοιμες κάθε πρωί (μέχρι τις 11 π.μ. για παράδειγμα) με την πλήρη θεματολογία της ημέρας αναρτημένη. Η αρχή είναι δύσκολη, πιστεύουμε πάντως πως στο προσεχές μέλλον αυτό θα είναι εφικτό!
Οι πρώτες στήλες που θα ενημερώνονται από σήμερα και σε καθημερινή βάση (σ.σ.: σήμερα θα υπάρξει χρονική καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους, από αύριο θα «προσαρμοστούμε» στα νέα δεδομένα) είναι οι: «Επισκόπηση Διεθνούς Τύπου», «Αποτελέσματα ιπποδρομιών – Αφίξεις - Αποδόσεις», «Νέα - Ανακοινώσεις», «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος», «Εργασίες – Μελέτες – Παρουσιάσεις –Μετρήσεις της κοινής γνώμης - Έρευνες». Από ο, τι αντιλαμβάνεστε αφήνουμε για αργότερα το αγωνιστικό σκέλος των «Ιπποδρομιών» ώστε να ρυθμίσουμε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες και να σας παρουσιάσουμε την δουλειά μας όπως νομίζουμε καλύτερα. Η πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη των υπόλοιπων στηλών – στήλες που αφορούν στο αγωνιστικό σκέλος – είναι η 31-12-2010 (αν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και κυρίως έγκαιρα).
Από εσάς περιμένουμε την στήριξή σας και την αγάπη σας. Επιπλέον, οι δικές σας παρατηρήσεις, προτάσεις αλλά και τα σχόλια που μπορείτε να δημοσιεύετε στο τέλος κάθε άρθρου είναι για εμάς οδηγός για να βελτιωθούμε και για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις.
Καλή αρχή λοιπόν και ραντεβού από σήμερα και κάθε ημέρα (και Σαββατοκύριακα, δεν κάνουμε διακοπές…) θα τα λέμε μαζί!

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»