Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011



Διαβάστε την Κυριακή 20-02-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Το σχόλιο της ημέρας

Η 5ετής ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ το Κύπελλο Ήρας

Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στον Najran

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών
του Σαββάτου 19-02-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


Υποθέσεις και... Ιππο - θέσεις
σχολιάζει ο Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Για σήμερα είχαμε προγραμματίσει να δημοσιεύσουμε αφιέρωμα στα ιπποδρομιακά παιχνίδια trio – tricast – τετραπλό στα πλαίσια της προσφοράς μας προς τους νέους φιλίππους. Αντί αυτού όμως επέλεξα να γράψω αυτό το άρθρο θεωρώντας πως έχω ηθική υποχρέωση να αποδώσω τα εύσημα και να στηρίξω κάποιους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους τίμια και ηθικά. 

Θα πρέπει λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας πως στις προθέσεις μου δεν ήταν να δημιουργήσω ένα δικό μου ιπποδρομιακό ιστοχώρο. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι είχα δεχθεί κάποια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία με ιπποδρομιακή ιστοσελίδα, η οποία τελικώς δεν ευδοκίμησε. Πριν αρκετό καιρό, η ανεργία «χτύπησε και τη δική μου πόρτα», όπως και τόσων πολλών ανθρώπων το τελευταίο διάστημα. Εκείνη την εποχή, αφού απευθύνθηκα σε όσους φίλους και γνωστούς διέθετα προκειμένου να με βοηθήσουν μήπως βρω κάποια εργασία, αφού έστειλα περισσότερα από 2.000 βιογραφικά μέσα σε ένα χρόνο αναζητώντας μία ευκαιρία, αφού είδα να μην έχω άλλες επιλογές για να εξοικονομήσω τα προς το ζην, σκέφτηκα (μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, που με αγαπούν και με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια) «να κάνω το χόμπι μου εργασία», για άλλη μία φορά. Και το «άλλη μία φορά» έγκειται στο γεγονός πως επί 17 χρόνια εργαζόμουν σε πρακτορεία ιπποδρομιακού στοιχήματος, εντελώς ανασφάλιστος (…) και η μεγάλη μου αγάπη ήταν ανέκαθεν τα άλογα και οι ιπποδρομίες…

… Εμείς, εδώ στις «Ιπποδρομίες» από την αρχή ξεκινήσαμε ως μία πολύ μικρή ομάδα τριών ανθρώπων με στόχο την ιπποδρομιακή ενημέρωση, την ελεύθερη έκφραση και τη δημιουργική σκέψη με ιδέες και προτάσεις γύρω από θέματα της ιπποδρομιακής καθημερινότητας (εκτός της επιδίωξης οικονομικού οφέλους, όπως είναι πολύ φυσικό, διότι νομίζω πως κανείς δεν κάνει τίποτα δωρεάν ή εν πάσει περιπτώσει πάντα κάτι υπάρχει «στο πίσω μέρος του μυαλού»). Είναι περιττό να σας πω πως τα όποια έσοδα προκύψουν από αυτήν την προσπάθεια θα τα καρπωθώ εγώ προσωπικά, διότι πολύ απλά μου αναλογεί ο κυριότερος όγκος της συγγραφικής δουλειάς των κειμένων και έχω την αποκλειστική επιμέλεια των αγωνιστικών θεμάτων. Ο πρώτος συνεργάτης μου είναι η αγαπημένη μου, κυρία Άννα Μαθιουδάκη, η οποία λόγω της φύσης της εργασίας της (credit analyst σε πολύ-εθνική εταιρία) με βοηθά σε τεχνικά – οικονομικά θέματα και κατά καιρούς με βοηθά στη διαμόρφωση και στην ανάρτηση κάποιων θεμάτων, οπότε με την ευκαιρία αυτή θέλω να την ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη της και για τη στήριξη που μου παρέχει κάθε φορά που εγώ «λυγίζω» και νοιώθω «έτοιμος να τα παρατήσω». Ο δεύτερος συνεργάτης μου είναι ο αδερφός μου, κύριος Γιάννης Παναγιωτάκης, ο οποίος είναι «master» σε θέματα τεχνολογίας και υπολογιστών και χάρη στις δικές του συμβουλές και παρατηρήσεις (μαζί βεβαίως με την Άννα μου) με βοηθούν να βελτιώνουμε καθημερινά τον ιστοχώρο των «Ιπποδρομιών». Λόγω της «ευαισθησίας» που έχω (εξαιτίας της ανεργίας μου) σε θέματα οικονομικά, θεώρησα σκόπιμο εξαρχής – και το επέβαλλα ως τακτική των «Ιπποδρομιών» – να κινηθούμε στο μοτίβο «free - press», δηλαδή έχοντας ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους αναγνώστες σε όλα τα θέματα και να «κυνηγήσουμε» έσοδα από διαφημιζόμενους. Όπως δηλαδή δεν μπορώ ούτε εγώ να διαθέσω σήμερα – λόγω αντικειμενικής αδυναμίας – χρήματα για να αγοράζω ιπποδρομιακά περιοδικά (για να δω τουλάχιστον αν δημοσιεύει κανένα αυτά που τους στέλνω κατά καιρούς, βρε αδερφέ!) εκτιμώ πως υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται στην ίδια (ή παρόμοια) θέση με μένα και προσπαθούν «να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι», όπως κι εγώ. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντως, είναι γιατί ενοχλούνται ορισμένοι αν κάποιος αποκομίζει έσοδα μέσα από έντιμη, σκληρή και επίπονη εργασία;

Το τελευταίο το αναφέρω διότι κάποιοι (προφανώς κακόβουλοι) σχολίασαν πολύ επικριτικά το γεγονός πως η γνωστή και καταξιωμένη ιπποδρομιακή ιστοσελίδα Sirganian (http://www.sirganian.gr/) προσφέρει τις ιπποδρομιακές της υποδείξεις συνδρομητικά. 
Προσωπικά θεωρώ απολύτως σεβαστή την επιλογή που ακολουθήθηκε, να προσφέρονται δηλαδή επ’ αμοιβή οι ιπποδρομιακές προτάσεις της ιστοσελίδας, συμφωνώ κι εγώ με τη σειρά μου πως το αντίτιμο που πληρώνουν οι συνδρομητές της είναι μηδαμινό (και μάλιστα δεν πρέπει να έχει ζητήσει αύξηση ο άνθρωπος για πάρα πολύ καιρό, αν θυμάμαι καλά τις συζητήσεις του παρελθόντος στο danger forum) και απλώς εξήγησα λίγο πιο πάνω πως έχω άλλη οπτική για το πώς θα «κυνηγήσω» εγώ κάποια έσοδα στη δική μου προσπάθεια. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στο Sirganian και στη δουλειά που κάνει. Αφού ξεκαθαρίσω πως δεν τον γνωρίζω προσωπικά (έχουμε συνομιλήσει μία – δυο φορές μέσω e-mail ή μέσω forum) θα αρκεστώ να σας δηλώσω πως θεωρείται – και όχι άδικα – ένας εκ των κορυφαίων tipsters που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Και μόνο το γεγονός πως η ιστοσελίδα του κατορθώνει εν μέσω κρίσης να αντιπαρέρχεται τις δυσκολίες και να συνεχίζει αξιοπρεπώς και με συνέπεια αυτό που ξέρει καλά να κάνει, λέει πολλά… Σε αντίθετη περίπτωση, αν «κάτι δεν πήγαινε καλά», ο κόσμος που τον αγαπά και τον στηρίζει επί μακρόν θα είχε ήδη απομακρυνθεί προ πολλού και η ιστοσελίδα πολύ απλά δε θα υπήρχε, τουλάχιστον ως συνδρομητική. Δεν είναι επιτρεπτό να μεμφόμαστε κάποιον άνθρωπο που μοχθεί καθημερινά για να βγάλει τίμια και ηθικά τα προς το ζην. Αν τελικά δε μας κάνει, τότε στρεφόμαστε προς άλλες επιλογές, αλλά δεν δικαιούμαστε να του καθορίζουμε τον τρόπο που επιλέγει να δραστηριοποιείται. Επειδή μάλιστα από τη στιγμή που ξεκινήσαμε στις «Ιπποδρομίες» τη δική μας προσπάθεια, το λιγότερο που κάθομαι να δουλέψω πάνω στα θέματα της καθημερινότητας είναι 10 – 12 ώρες ημερησίως και το κεφάλι μου γίνεται «αλοιφή», γνωρίζω λοιπόν «εκ των έσω» τους κόπους και τις προσπάθειες που θέλει μία ιστοσελίδα και γι’ αυτό τρέφω ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό προς το πρόσωπό του.
  
Επιπλέον, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι άπαξ και δια παντός (αυτό αφορά γενικά όλους όσους δημοσιεύουμε καθημερινά ιπποδρομιακές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των «Ιπποδρομιών»): κανείς δε διεκδικεί το αλάθητο, κανείς δεν πιστεύει ότι τα έμαθε όλα ή ότι μπορεί (σε καθημερινή βάση) να κερδίζει στον Ιππόδρομο. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε δε θα διαβάζατε σήμερα αυτές τις γραμμές, αλλά αυτή τη στιγμή θα έδινα τηλεφωνικό ιπποδρομιακό παιχνίδι από την πισίνα της βίλας μου, όπως το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους tipsters νομίζω. Αυτό που μετρά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο τρόπος σκέψης και η «επιχειρηματολογία» υπέρ ή κατά ενός αλόγου. Με άλλα λόγια, ο, τι υποδείξεις κι αν σας προτείνω για τις κούρσες, «ο τελικός κριτής», αυτός που «θα βάλει το χέρι στην τσέπη» για να στοιχηματίσει είναι ο καθένας σας χωριστά και συνεπώς εσείς προσωπικά έχετε την ευθύνη των τελικών επιλογών σας. Άλλωστε πολλοί μπερδεύουν τις προτάσεις με τις προγνώσεις: οι tipsters δεν είναι μέντιουμ, προτείνουν και δεν κάνουν προβλέψεις. Αν λοιπόν ρωτούσε κάποιος τη γνώμη μου για το τι θα έπρεπε να κάνει ένας σωστός παίχτης (και γενικότερα ένας σωστός φίλιππος) θα του απαντούσα πως εγώ προσπαθώ να διαβάζω τα πάντα και να κρατώ «το νέκταρ», σαν τις μέλισσες. Στην προκειμένη περίπτωση, λυπάμαι πολύ που δεν έχω την οικονομική ευχέρεια για να γίνω συνδρομητής στην ιπποδρομιακή ιστοσελίδα Sirganian (http://www.sirganian.gr/) αλλά να είστε βέβαιοι πως αν μπορούσα τότε σίγουρα θα το έκανα και μάλιστα προτρέπω όλους τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» που έχουν την οικονομική ευχέρεια να το πράξουν, διότι θεωρώ πως αξίζει τον κόπο, ενώ θα πρέπει να προσθέσω πως η προσωπική του δουλειά τον έχει καταξιώσει στο χώρο και όχι τα δικά μου λόγια. Η δική μου άποψη είναι: πολύπλευρη – σφαιρική ενημέρωση από παντού και στη συνέχεια «προσωπικό φιλτράρισμα» για να γίνουμε σωστοί φίλιπποι. 

Σωστός φίλιππος δεν είναι αυτός που κερδίζει στο στοίχημα. Σωστός φίλιππος δεν είναι μόνο ο ενημερωμένος φίλιππος, είναι αυτός που έχει μέσα του το ηθικό στοιχείο…

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18-02-2011


Κατάσταση στίβου: Κανονικός
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ (1η έως 4η), ΣΚΟΥΝΤΖΟΣ (5η έως 6η)


ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 63 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΝΤΟΝΑ ΤΖΩΑΝΝΑ ξεκίνησε με αναπήδημα, αναπτύχθηκε διστακτικά και στη συνέχεια δυσχεράνθηκε η ανάπτυξή του από τον ίππο ΒΗΡΥΤΟΣ ο οποίος κινήθηκε απότομα στην εσωτερική.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 64 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ διεγράφη.
-Ο ίππος ΑΡΚΤΙΚ ΦΟΞ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΣΥΜΠΟΣΙΟ ξεκίνησε με αναπήδημα και κινήθηκε στην εξωτερική.
-Ο ίππος ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 65 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΣΟΤΟ ΛΟΤΙ ξεκίνησε με καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΓΟΥΙΝ Ε ΜΙΛΙΟΝ ξεκίνησε διστακτικά και κινήθηκε στην εξωτερική.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 66 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στην προπονήτρια Αγγ. Αμίτση διότι παρέλειψε να προσκομίσει τα χρώματα του ιδιοκτήτη και ο ίππος ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡ διαγωνίσθηκε με χρώματα λευκά.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΜΙΝΤΖΙΜ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΝΤΕΡΓΚ.
-Στο ύψος των 1.250μ. περίπου ο ίππος ΝΤΕΡΓΚ ήλθε σε επαφή με τον εσωτερικά του αναπτυσσόμενο ίππο ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ο οποίος ανέκοψε στιγμιαία.
-Ο ίππος ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡ επέστρεψε με χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Αντωνίου.
-Για τεχνικούς λόγους λήφθηκαν ούρα από τον ίππο ΜΙΝΤΖΙΜ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 67 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του προπονητή Ι. Μυκονιάτη ο ίππος ΜΑΓΚΙΟΡΑ διαγωνίσθηκε με ευθύνη του ιδίου και μέριμνα του αρχισταυλίτη Εμμ. Μυκονιάτη.
-Στο ύψος των 300μ. περίπου ο ίππος ΚΑΡΜΙ κινήθηκε στην εσωτερική και δυσχέρανε την ανάπτυξη του ίππου ΣΙΜΣΕΪΚ ο οποίος ανέκοψε και έχασε έδαφος. Για τα ανωτέρω τιμωρείται με αποκλεισμό τεσσάρων (4) ιπποδρομιακών ημερών η νέα αναβάτιδα Εύα που ίππευε τον ίππο ΚΑΡΜΙ.
-Η ένσταση που υπέβαλε ο προπονητής Μιχ. Ιωαννίδης του ίππου ΑΜΑΡΑΜΑ που τερμάτισε 5ος, κατά του ίππου ΚΑΡΜΙ που τερμάτισε 4ος, επικαλούμενος παρενόχληση στο ύψος των 200μ. έγινε δεκτή διότι, η αλλαγή γραμμής στην εσωτερική του ίππου ΚΑΡΜΙ, είχε ως συνέπεια την ανακοπή και απώλεια εδάφους του ίππου ΑΜΑΡΑΜΑ (άρθρο 148Α του Κ.Ι.). Ως εκ τούτου με απόφαση των Ελλανοδικών 4ος τοποθετείται ο ίππος ΑΜΑΡΑΜΑ και 5ος ο ίππος ΚΑΡΜΙ. Για τα ανωτέρω τιμωρείται με αποκλεισμό δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών η νέα αναβάτιδα Εύα.
-Ολοκληρώθηκε η εξέταση της ίππευσης του μαθητευόμενου αναβάτη Ροδόλφου με τον ίππο ΤΖΕΝΤΑΛΟΛΥ που διαγωνίσθηκε στην 8η ιπποδρομία της 15/2/2011. Το αποτέλεσμα της κτηνιατρικής εξέτασης του ανωτέρω ίππου απέβη αρνητικό. Εξεταζόμενος ο μαθητευόμενος αναβάτης δήλωσε ότι ο ίππος ξεκίνησε διστακτικά κάτι το οποίο παρουσιάζει συχνά – και στη συνέχεια δεν αναπτυσσόταν παρά τις προσπάθειές του. Εξεταζόμενος ο προπονητής Γ. Καλογρίδης δήλωσε ότι ο ίππος συνήθως παρουσιάζει διστακτικότητα στις εκκινήσεις του, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να εξηγήσει την τόσο μειωμένη απόδοσή του. Επιπλέον πρόσθεσε ότι θα παρακολουθήσει τον ίππο του για τυχόν παθολογικά ευρήματα και δεσμεύθηκε ότι θα τον επανεγγράψει μετά από εύλογο χρονικό διάστημα. Οι Ελλανοδίκες κάνουν μερικώς δεκτές τις εξηγήσεις του μαθητευόμενου αναβάτη σχετικά με την διστακτικότητα που συνήθως παρουσιάζει ο ίππος, παρόλα αυτά ο μαθητευόμενος αναβάτης δεν πίεσε επαρκώς ως όφειλε τον ίππο του για μεγάλο μέρος της διαδρομής, με συνέπεια να μην μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ως προς την φυσική κατάσταση του ίππου. Για το λόγο αυτό ο ανωτέρω μαθητευόμενος αναβάτης τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε (5) ιπποδρομιακών ημερών.
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Δρόσος, Εντιόν, Χάμντι, Ψαραδάκης, Καντιώ και νέα αναβάτιδα Εύα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 68 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του προπονητή Παν. Μουρουζίδη ο ίππος ΣΤΕΦ διαγωνίσθηκε με ευθύνη του ιδίου και μέριμνα του αρχισταυλίτη Αλτίν Τσέκα.
-Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στον προπονητή Σπ. Μαυρόπουλο διότι παρέλειψε να προσκομίσει τα χρώματα του ιδιοκτήτη και ο ίππος ΜΙΚΡΗ ΝΑΣΙΑ διαγωνίσθηκε με χρώματα λευκά.
-Ο ίππος ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ξεκίνησε με ανόρθωση.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΜΠΛΟΥ ΣΟΥΑΝ σκόνταψε.
-Ο ίππος ΜΙΚΡΗ ΝΑΣΙΑ ξεκίνησε διστακτικά.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΕ (17-02-2011)








ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   Μαρκόπουλο, 17 Φεβρουαρίου 2011
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ         Αριθμ. Πρωτ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΑΝΑΓΚ. ΝΟΜΟΣ 858/1937)
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ              ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Τ.Θ. 78 Τ.Κ. 190 03                                    ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡ. ΚΟΚΚΑΛΑ
FAX: 22990 41334
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22990 41335-6-7




ΘΕΜΑ: «Καταστάσεις πώλων παραγωγής 2009, 2008 & 2007».
Σας στέλνουμε την 1η κατάσταση πώλων παραγωγής 2009, την 9η παραγωγής 2008, την 24η παραγωγής 2007 και την 42η κατάσταση αλλοδαπών ίππων που έχουν διαγωνισθεί στο εξωτερικό.


ΠΩΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2009


Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΙΠΠΟΥ
ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1.

ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΦ ορ. αρ.
MAHBOOB (IRE) –
ΝΤΟΝΝΑ ΑΛΕΞΙΑ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Αρ. Μυκονιάτης
2.

ΒΙΡΜΑΝΟΣορ. αρ.
ΑMAZONIOS (GB) –CREOLI (GB)

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
Χρ.
Σταύρου
3.

ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξ. αρ.
FRYNIHOS(GB) – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

»
»
»
4.

ΔΑΛΜΑΤΙΑ  φ. θ.
ΝΕΙLOS (FR) – LINDOS (GB)

»
»
»
5.

ΚΕΪΚ ορ.θ.
NWAAMIS (USA) -
CHEESE N΄BISCUITS (GB)

IΠΠΟΑΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Π. Θεολόγου
6.

MENYΛΛΟΣ
ορ. αρ.
KAVAFI (IRE) – ΗΠΕΙΡΟΣ

ΣΤ.ΦΗΓΑΙΑΣ ΑΕ

ΣΤ.ΦΗΓΑΙΑΣ ΑΕ
-
7.

ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ  ορ. αρ.
INTIKHAB(USA) – PRESUMED(USA)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Χρ. Σταύρου
Χρ.
Σταύρου
8.

ΜΠΡΑΒΑΤΟ  ορ.αρ.
MAHBOOB (IRE)-
BEHOLD (GB)

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Π. Θεολόγου
9.

ΝΤΟΝΤ ΛΑΪ  ορ. αρ.
NWAAMIS (USA) – NTIΛΑΪΤ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Αρ. Μυκονιάτης

10.

ΣΑΞΩΝΑΣ  ορ. β. αρ.
FRYNIHOS(GB) - PALIRROIA(GB)

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
Χρ.
Σταύρου
11.

ΣΟΥΓΚΑΡ  ορ. θ.
NWAAMIS (USA) –
ΗΟΝΕΥ RYDER(GB)

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Αρ. Μυκονιάτης
12.

ΤΕΧΕΡΑΝΗ ξ.θ.
AMAZONIOS(GB) – VENGAZI(IRE)

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
Χρ.
Σταύρου
13.

ΦΑΡΑ ΧΑΟΥΖ  ορ.β. θ.
NWAAMIS (USA) - ΦΑΡΑ ΜΟΝΑ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ ΑΕ
Π. Θεολόγου
14.

ΦΛΑΜΑΝΔΟΣ  ορ. αρ.
NEILOS (FR) – LITO (IRE)

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
Χρ.
Σταύρου


ΠΩΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2008


Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΙΠΠΟΥ
ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΓΟΥΕΪ
ξ. θ.
APOTHEOSIS (USA) –
ANDROMEDA’S WAY (GB)

ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΕ

ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ ΑΕ
Ειρ.
Κεράτσα
2.

ΓΙΟΥΝΙΚ
ξ. αρ.
DIABLO COJUELO(USA) -
ΣΟΦΗ ΔΕ ΜΠΕΣΤ

ΣΟΦΙΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ

Σοφία Μυκονιάτη
Α.
Μυκονιάτης
3.

ΓΚΑΛΛΟΠΕΡ(FR) ξ. εκτ.
FORESTIER (FR) -
PRIMEIRA (GER)

ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Χρ. Θεοδωράκης
Χρ. Θεοδωράκης
4.

ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ(GB) ορ.εκτ.
CACIQUE (IRE)-
ZORLENI (GB)

»
Σταμ.Μαρμαρά ½ -
Αθ.Μαργαρίτης ΑΕ ½

»

5.

ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ(GB) oρ.θ.
ΑRAAFA (IRE)-
MEXICAN HAWK (USA)

»
»
»
6.

ΜΠΑΚΟΥΜΠΑ
ορ. αρ.
ΒΑΜΟΣ – KITTY CAT (IRE)

ΙΠΠ/Α ΚΑΣΤΡΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ

ΙΠΠ/Α ΚΑΣΤΡΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ

Αρ.
Μυκονιάτης

7.

ΝΑΣΟΥ (GB)
ξ. θ.
SHIROCCO (GER)-
RAGHABA) (USA)

ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Mαρ.Καποδίστρια
Π.
Θεολόγου
8.

ΟΛΒΙΑ
ορ. θ.
HARMONIC WAY(GB) – ΒΑΛΛΥΡΑ

ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΕ

ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΕ
Ειρ.

Κεράτσα
9.

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ξ.εκτ.
ALLIED FORCES (USA)-
DANCING GIFT (USA)

ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΑΝΟΥ ΑΕ


ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΑΝΟΥ ΑΕ

Χρ. Θεοδωράκης

10.

ΣΕΒΕΝΘ ΧΕΒΕΝ ορ.θ.
WAR DEPUTY (USA)-
SOPRAN VIRCAL (USA)

IΠΠ/Ο ΕΛΙΑΣ

ΙΠΠ/Ο ΕΛΙΑΣ
Αλ. Γιατράς
11.

ΣΟΥΜΠΙΝΤΟ ορ.α.
MAHBOOB (IRE)-
ΝΤΙΛΑΪΤ

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ Α.Ε

ΙΠΠΟΑΤΤΙΚΑ Α.Ε
Α.
Μυκονιάτης
12.

ΤΕΝΝΕΣΗ ΡΙΒΕΡ ορ.θ.
WAR DEPUTY (USA)-
RIVER SWAN (GB)

IΠΠ/Ο ΕΛΙΑΣ

ΙΠΠ/Ο ΕΛΙΑΣ
Αλ.Γιατράς
13.

ΤΟΜ ΜΠΟΫ ορ.εκτ.
LUJAIN (USA)-
LA LUBINA (GER)

»
»
»


ΠΩΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2007


Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΙΠΠΟΥ
ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1.

ΔΙΚΑΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
ορ.θ.
HEIMARROS (GB)-
MAKEDONISSA (GB)

ΣΤ.ΑΡΓΕΑ

ΣΤ.ΑΡΓΕΑ
Σ.Γεωργίου
2.

ΝΙΚΗ ΜΠΗΤΣ (IRE)
oρ.θ.
MARK OF ESTEEM (IRE)-
DIGGE PARK (USA)

AΛΛΟΔΑΠΗΣ

ΑΙΓΕΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε
Π. Θεολόγου
3.

ΡΕΪΖ Ε ΤΣΪΕΡ (GB)
ορ.εκτ.
ACCLAMATION (GB)-
UPLIFTING (GB)

»
Mαρ.Καποδίστρια

»
4.

ΣΕΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ξ.αρ.
DIABLO COJUELO (USA)-
BORDER BALLAD (IRE)

ΣΤ.ΑΡΓΕΑ

ΣΤ.ΑΡΓΕΑ
Γ.Καλογρίδης
5.

ΣΕΡ ΝΙΚΟΣ ορ.αρ.
DIABLO COJUELO (USA)-
PRINGIPISSA ANNA (GB)
»
»
»



ΙΠΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΙΠΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2008


Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΙΠΠΟΥ
ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1.

ΓΚΛΙΤΤΕΡ ΜΠΑΓΚ (IRE)
ορ.εκτ.
OASIS DREAM (GB) -
AETHRA (USA)

ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Μαρ.Καποδίστρια
Π.
Θεολόγου
2.

ΓΟΥΕΣΤ ΛΗΚ ΜΠΡΙΤΖ(IRE)
oρ.εκτ
ΑVONBRIDGE (GB) -
MISS AMADEUS (IRE)


»
Στ.Μαρμαρά ½ -
ΑΘ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣΑΕ
½

Χ.
Θεοδωράκης
3.

ΚΑΡΑΦΙΟΥΖ (IRE)
ξ.θ.
REFUSE TO BEND (IRE) -
PRAKARA (IRE)

»
ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

Χ.Σταύρου
4.

ΚΙΕΤΑ (IRE)
ορ.θ.
HAWK WING (USA) -
BASIN STREET BLUES (IRE)

»
ΣΤ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Γ.Καμούτσης
5.

ΜΠΡΑΪΤ ΝΤΙΚΤΕΪΤΟΡ(IRE)
ορ.θ.
DIKTAT (GB) - ME (GB)

»
ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

Χρ.
Σταύρου
6.

ΤΕΪΚΙΝΓΚ
ΑΝΤΒΑΝΤΑΤΖ(GB)
ορ.εκτ.
DICTAT(GB)- WELL BEYOND(IRE)

»
ΙΠΠ/Ο ΕΛΙΑΣ

Α.Γιατράς
7.

ΤΖΟΝΕΛΑ (GB) ορ.θ.
KYLLACHY (GB) - TRUMP STREET (GB)

»
ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

Χ.Σταύρου
8.

ΦΟΚΛΑΝΤ ΦΛΑΪΕΡ(IRE)
oρ.εκτ.
JOHANNESBURG (USA) -
TREE CHOPPER (USA)

»
Στ.Μαρμαρά ½ -
Αθ.Μαργαρίτης ΑΕ½

Χ.
Θεοδωράκης



ΙΠΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2007


Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΙΠΠΟΥ
ΙΠΠΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1.

ΓΟΥΑΪΖ ΑΠ(GB) ορ.εκτ.
STARCRAFT (NZ) -
SEVEN SING (USA)

AΛΛΟΔΑΠΗΣ

Χαρ.Μακαρώνας
Μιχ.
Ιωαννίδης
2.

ΛΟΝΓΚΣΓΟΥΟΡΝΤ (GB)
oρ.εκτ.
RED RANSOM (USA) -
DANCE STEPPE (GB)

»
Μαρ.Καποδίστρια

Π.
Θεολόγου
3.

ΜΟΥΝΛΑΪΤ ΡΟΚ (IRE)

oρ.θ.
ROCK OF GIBRALTAR (IRE) -
MOONLIGHT DREAM (USA)

»
ΑΙΓΕΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε

»
4.

ΜΠΕΡΛΕΪ (GB) ορ.εκτ.
SHAMARDAL (USA) -
BADMINTON (GB)

»
Στ.Μαρμαρά ½ -
Αθ.Μαργαρίτης ΑΕ ½

Χ.
Θεοδωράκης

5.

ΝΤΑΪΒΕΡΣΙΦΑΪ(IRE) ορ. θ.
DANSILI (GB) – PROCESSION (GB)

»
ΣΤ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Γ.
Καμούτσης
6.

ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥ ΓΟΥΕΪΤ(IRE)
ορ.θ
REFUSE TO BEND (IRE) -
I΄LL BE WAITING (GB)

»
Μαρ. Καποδίστρια

Π.
Θεολόγου
7.

ΡΕΝΤΥ ΤΟΥ ΣΤΑΡ (IRE)
ορ.εκτ.
REDBACK (GB) -
GRADE A STAR (IRE)

»
»
»
8.

ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΖ (GB) ορ.αρ.
ΟΑSIS DREAM (GB) -
WEST DEVON (USA)

»
Ηλ.Πετρογιάννης

»
9.

ΣΗΡΜΑΝ (IRE) oρ.εκτ.
ELUSIVE CITY (USA) -
CHAMPION TIPSTER (GB)

»
ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ

Χ.Σταύρου

10.

ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΛΛΟΟΥ (GB)
oρ.εκτ.
EXCEED AND EXCEL (AUS) -
ALMOST AMBER (USA)

ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ
Μ.Κουτσομύτης½ -
Ευγ.Μπουγατιώτη ½

Α.
Μυκονιάτης

11.

ΤΡΕΪΛΜΠΛΕΪΖΙΝΓΚ (GB)
ορ.εκτ.
GREEN DESERT (USA) -
PIONEER BRIDE (USA)

»
Χρ. Σταύρου

Χρ.Σταύρου


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1. Όλοι οι ίπποι είναι ελληνικής προελεύσεως εκτός των ίππων με αυξ. αρ.3, 4, 5 & 6 παρ.΄08 & με αυξ. αρ. 2 & 3 παρ.΄07 που είναι αλλοδαπής.
2. Οι πώλοι με αυξ. αρ. 4 & 5 παρ.’08, οι ίπποι με αυξ.αρ. 2 & 8 παρ. ΄08 & με αυξ. αρ. 4 παρ. 07 θα διαγωνίζονται με τα χρώματα της ιδιοκτήτριας Κας Σταμ. Μαρμαρά.
3. O ίππος ΜΕΝΥΛΛΟΣ παρ. ΄09 εξήχθει στην Γαλλία.
4. Ο ίππος με αυξ. αρ. 10 παρ.’07 θα διαγωνίζεται με τα χρώματα του ιδιοκτήτη Κου Μ.Κουτσομύτη.
5. Τα χρώματα της ιδιοκτήτριας Κας Μαρ. Καποδίστρια είναι τα εξής: «Πράσινη , V άσπρο, μανίκια πράσινα, πηλίκιο άσπρο με πράσινο ρόμβο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                                Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΜΗΜΑ STUD BOOK                                             ΓΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΙΚΟΣ
ΟΔΙΕ/ ΤΜΗΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ
ΙΣΟΖΥΓΙΣΤΗ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
ΑΦΕΤΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΕΙΔΙΕ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
KTHN/KH KΛΙΝΙΚΗ
ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»