Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έρευνα κοινής γνώμης

Σε εξέλιξη η ιπποδρομιακή δημοσκόπηση της ιστοσελίδας για τις εκατό (100) επόμενες ημέρες – Λάβετε ενεργά μέρος στην νέα σφυγμομέτρηση των «Ιπποδρομιών»!

Απαντήστε σε ένα μικρό ερωτηματολόγιο και βοηθήστε να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν στην «επόμενη ημέρα» του Ελληνικού Ιπποδρόμου – Στις 28/2/2016 τα μεσάνυχτα η λήξη της έρευνας


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,
Η νέα έρευνα κοινής γνώμης των «Ιπποδρομιών» βρίσκεται σε εξέλιξη. Πιστοί στις θέσεις μας πως χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα να επιχειρείται μία πιο «άμεση» επικοινωνία με τους φίλους – φιλίππους – αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» προκειμένου να αποτυπώνεται με τον πιο πειστικό τρόπο η γενικότερη «αίσθηση» της φιλίππου κοινής γνώμης γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο, θέσαμε σε εφαρμογή – όπως είχαμε κάνει κατά το παρελθόν – μία νέα έρευνα, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανάληψη από την νέα στοιχηματική εταιρία.

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι «νεκρό» από ιπποδρομιακή δραστηριότητα και επειδή πλησιάζουν παράλληλα οι διακοπές των Χριστουγέννων (περίοδος που κατά κανόνα παρατηρείται μία κάμψη στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, κάτι πάντως που θεωρείται απολύτως φυσιολογικό) αποφασίσαμε να «ανοίξουμε» σημαντικά το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει συνολικά η συγκεκριμένη έρευνα. Έτσι, λοιπόν, μπορείτε από τώρα και μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2016 να λάβετε μέρος στην μέτρηση κοινής γνώμης και να συμμετάσχετε ενεργά στη διαμόρφωση χρήσιμων συμπερασμάτων για το μέλλον των Ελληνικών Ιπποδρομιών και όχι μόνο!

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε άμεσα στο ερωτηματολόγιο της νέας έρευνας των «Ιπποδρομιών»:

Λίγα λόγια για την ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη:
Το ερωτηματολόγιο της έρευνας αποτελείται συνολικά από εννέα (9) ερωτήσεις. Οι τρεις πρώτες – κατά σειρά που έχουν τεθεί προς απάντηση – αφορούν θα λέγαμε στον
«ποιοτικό προσδιορισμό» των ερωτηθέντων (ηλικιακή ομάδα, συνάφεια με το άθλημα, σχέση με την ιστοσελίδα «Ιπποδρομίες») ενώ οι υπόλοιπες προσπαθούν να διερευνήσουν κάποια θέματα που άπτονται της ιπποδρομιακής πραγματικότητας και παράλληλα ζητείται από όσους θα συμμετάσχουν να εκφέρουν την άποψή τους για τις μέχρι σήμερα προσφερόμενες υπηρεσίες (ερώτημα που αφορά στον ΟΔΙΕ) και να σχολιάσουν την μοναδική μέχρι στιγμής ενέργεια της νέας στοιχηματικής εταιρίας (αγορά ίππων από το εξωτερικό).

Αρκετά ενδιαφέρον κατά την άποψή μας το ερωτηματολόγιο της νέας έρευνας, «έξυπνα» στημένο,
«γρήγορο», απλό και κατανοητό, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης ή δυσκολίας. Επιπλέον, σε ορισμένα από τα ερωτήματα – όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο – παρέχεται η δυνατότητα της επιλογής πολλαπλών απαντήσεων (μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος ακόμα και όλες τις πιθανές απαντήσεις, αν θεωρεί πως όλες τον καλύπτουν!)

Η γνώμη σας πάντα «μετράει», τουλάχιστον οι «Ιπποδρομίες» δίνουν διαχρονικά μεγάλη «βαρύτητα» στην άποψή σας! Άλλωστε, πολλές από τις βελτιωτικές αλλαγές που γίνονται κατά διαστήματα στην ιστοσελίδα οφείλονται στις δικές σας προτάσεις και προτροπές, ενώ κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση του περιεχομένου γίνεται πάντοτε και αποκλειστικά για όλους εσάς!

Η συμμετοχή σας στην έρευνα κρίνεται σημαντική και απαραίτητη και για αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε θερμά να προστρέξετε μαζικά και να απαντήσετε σύμφωνα με τις δικές σας πεποιθήσεις. Η έρευνα είναι προσβάσιμη σε όλους – ανεξάρτητα αν έχουν ψηφίσει ή όχι – προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματά της όπως αυτά διαμορφώνονται καθημερινά (υπενθυμίζουμε πως η δημοσκόπηση ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2016), ενώ ανά τακτά διαστήματα θα δημοσιεύεται ένα σύντομο κείμενο – υπενθύμιση για όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος και δεν το έχουν κάνει ακόμα (θα υπάρχει επίσης υπενθύμιση στην επίσημη σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook και διαφημιστικά banners με συνδέσμους για άμεση προώθηση στην ιστοσελίδα μέχρι την τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας).

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένη έρευνας θα παρουσιαστούν σε ειδικό δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» μετά την λήξη της ψηφοφορίας.

Με την ευχή και την ελπίδα πως θα ανταποκριθείτε μαζικά και δυναμικά,

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»