Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση: Ενδιαφέρουσες αλλαγές στις «Ιπποδρομίες»


Βελτιωτικές «παρεμβάσεις» στις περισσότερες θεματικές ενότητες της σελίδας

Από σήμερα (ξανα)αρχίζει και η δημοσίευση προτάσεων για ιπποδρομιακό στοίχημα - Αφορά στις Ελληνικές Ιπποδρομίες και σε επιλεγμένες αλλοδαπές


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η προσπάθεια για τη βελτίωση της σελίδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την αρχή έκανε η θεματική ενότητα «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» πριν από λίγες ημέρες και συνεχίσαμε με τις ενότητες «Αγωνιστικό Πρόγραμμα», «Αφίξεις – Αποδόσεις», «Νέα - Ανακοινώσεις» και «Προτάσεις για στοίχημα».

Η τελευταία θεματική ενότητα («Προτάσεις για στοίχημα») είναι νεοσύστατη και προέκυψε από την αλλαγή της θεματικής ενότητας «Πρόγραμμα - Προγνωστικά» που προϋπήρχε (η οποία μετονομάστηκε σε «Αγωνιστικό Πρόγραμμα», όπως προείπαμε). Είναι γνωστό – τουλάχιστον στους παλαιότερους φίλους των «Ιπποδρομιών» - ότι το κομμάτι των προτάσεων για ιπποδρομιακό στοίχημα στις Ελληνικές Ιπποδρομίες κατείχε ξεχωριστή θέση στην ύλη της ιστοσελίδας, με πολλές και αξιοσημείωτες μάλιστα επιτυχίες κατά το παρελθόν. Οι αυξημένες απαιτήσεις όμως (κυρίως σε χρόνο) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι – προς το παρόν τουλάχιστον – είμαι λίγοι άνθρωποι για πολλές δουλειές, μας ανάγκασαν κάποια στιγμή να σταματήσουμε τη δημοσίευση των δικών μας προτάσεων.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πάντως – και για αυτό το λόγο αποφασίστηκε η επαναδημοσίευση των προτάσεων για στοίχημα – είναι να προτείνουμε σε μία επιλεγμένη αναμέτρηση της αγωνιστικής κάποιο άλογο που νομίζουμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει ή συνδυασμούς για μία συγκεκριμένη ιπποδρομία, κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν οι tipsters του εξωτερικού, που προτείνουν εάν – δύο άλογα ανά ιπποδρομιακή.

Έτσι, λοιπόν, από σήμερα ξεκινάμε με την πρότασή μας για την Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012 (πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο άρθρο με την σημερινή πρότασή μας ή κάντε κλικ στην ανάλογη θεματική ενότητα), ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι – προς το παρόν τουλάχιστον – θα δίνουμε προτάσεις για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες καθώς και για τις κορυφαίες αναμετρήσεις του εξωτερικού που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον και περιλαμβάνονται στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ.

Ελπίζουμε το σερί των επιτυχιών να συνεχιστεί - όπως παλιά - και ευχόμαστε φυσικά να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να «πάτε ταμείο»!
«Ιπποδρομίες»

Αποκρατικοποιήσεις: «Ναι» στον διορισμό Αθανασόπουλου και Εμίρη στο ΤΑΙΠΕΔ


«Πέρασε» με απλή πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής – Ο Τάκης Αθανασόπουλος νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ο Γιάννης Εμίρης νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Με ψήφους 9 προς 6 η κοινοβουλευτική επιτροπή για τις ΔΕΚΟ απεφάνθη θετικά για το διορισμό του κ. Τάκη Αθανασόπουλου ως προέδρου και του κ. Γιάννη Εμίρη ως διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Παρόλα αυτά η θετική ψήφος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 2/3 των βουλευτών, ζήτημα που είχε θέσει από το ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι χωρίς τα 2/3 ο διορισμός μπορεί να προσβληθεί και κατά συνέπεια να προσβάλλονται και οι αποφάσεις του Ταμείου. Απαντώντας ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικαλέστηκε έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής, η οποία ανέφερε ότι η Βουλή σε αντίστοιχες περιπτώσεις απλώς γνωμοδοτεί και ο διορισμός πραγματοποιείται από την κυβέρνηση.

Ο κ. Αθανασόπουλος κατά την τοποθέτησή του υποστήριξε ότι ο στόχος των 19 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις μέχρι το 2015 είναι εφικτός υπό την προϋπόθεση ότι το οικονομικό και επιχειρηματικό κλίμα θα είναι το κατάλληλο για να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: www.ert.gr

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»