Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή Διαδικτυακή εκπομπή «Τίπποις… και ουσία»


Αγαπητοί φίλιπποι, αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

H εκπομπή «Τίπποις… και ουσία» είναι και πάλι κοντά σας!

Η καινούργια ιπποδρομιακή εκπομπή του Διαδικτύου είναι και πάλι κοντά σας! Στη θεματολογία της σημερινής εκπομπής υπάρχουν όπως πάντα όλα τα κυριότερα ιπποδρομιακά γεγονότα που απασχόλησαν την ιπποδρομιακή κοινή γνώμη κατά την εβδομάδα που πέρασε και όχι μόνο, με ειδήσεις και ρεπορτάζ για τις Ιπποδρομίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκπομπή «Τίπποις… και ουσία» αποτελεί την πρώτη όπως επίσης και τη μοναδική μέχρι στιγμής προσπάθεια  ιπποδρομιακής εκπομπής μέσω του Διαδικτύου στη χώρα μας και όπως είναι φυσικό η φιλοδοξία μας είναι σύντομα να καθιερωθεί στις καρδιές όλων των φιλίππων! 
 

Eκπομπή «Τίπποις… και ουσία» της Τετάρτης 31-08-2011

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Όλες οι εβδομαδιαίες εκπομπές «Τίπποις… και ουσία» μεταφοτώνονται και στο Ελληνικό κανάλι των «Ιπποδρομιών» (εκεί που φιλοξενούνται σήμερα οι Ελληνικές Ιπποδρομίες).

«Ιπποδρομίες»


Ανησυχία στη Βρετανική Ιπποδρομιακή Αρχή για τη μείωση του αριθμού των ποιοτικών διαδρομών 


Η Ιπποδρομιακή Αρχή της Βρετανίας (BHA) εξέφρασε πρόσφατα τους έντονους φόβους της πως οι Αγγλικές Ιπποδρομίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν το μεγάλο θύμα μιας συνεχούς και αυξανόμενης διαρροής πολλών ταλαντούχων ίππων εκτός συνόρων, γεγονός που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ολοένα και μεγαλύτερη μείωση του συνολικού αριθμού των διαδρομών που προγραμματίζονται μέσα στη διάρκεια της σεζόν και από τις οποίες θα προκύψουν ενδεχομένως οι ίπποι εκείνοι που θα διαγωνίζονται μελλοντικά σε Ιπποδρομίες Group.

Το Κυβερνόν Σώμα της Ιπποδρομιακής Αρχής τόνισε μεταξύ άλλων πως η μείωση του αριθμού των ιπποδρομιών που διεξάγονται στις κλάσεις από τη Β’ έως και τη Δ’ και η συνεχιζόμενη αύξηση αντίστοιχα των ιπποδρομιών που πραγματοποιούνται στις κλάσεις Ε’ και ΣΤ’ είχε σοβαρές κι επιζήμιες επιπτώσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα, άποψη που έδειξαν να συμμερίζονται επίσης οι Διοικήσεις των κατά τόπους Ιπποδρομίων καθώς και οι Ιδιοκτήτες δρομώνων ίππων.

Η κατάσταση αυτή εκτιμάται πως είναι το αποτέλεσμα της αύξησης των τελών που καταβάλλουν οι Ιδιοκτήτες, γεγονός που συνετέλεσε πάντως στην αύξηση του ποσού των επάθλων των ιπποδρομιών στη Βρετανία.

Τα ίδια ακριβώς επανέλαβε σε δηλώσεις του και ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Βρετανικής Ιπποδρομιακής Αρχής, ο κύριος Paul Struthers, ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι επίπεδες Ιπποδρομίες στη Βρετανία έχουν επηρεαστεί σοβαρότατα από αυτό το γεγονός, ενώ συμπλήρωσε τέλος πως ανάμεσα στις υψηλές προτεραιότητες της Βρετανικής Ιπποδρομιακής Αρχής είναι η αύξηση των ευκαιριών για όλα τα θεωρούμενα «καλά άλογα» που διαθέτουν υψηλή βαθμολόγηση, ή αλλιώς για αυτά που διαθέτουν υψηλό rate, όπως συνηθίζουμε να λέμε στην ιπποδρομιακή διάλεκτο.

«Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico Mexico

  
Νικητής ίππος: Tristeza Cat
 
Tristeza Cat

2011 Clasico Mexico
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»