Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011



Διαβάστε την Τετάρτη 16-02-2011 στις «Ιπποδρομίες»:


Οι «Ιπποδρομίες» σας προτείνουν: «Μεγάλο φαβορί»  the movie

Επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς τον ΟΔΙΕ

Αφιέρωμα στο 2011 Irish Hennessy Gold Cup

Προ-ιπποδρομιακές αποδόσεις στο γκανιάν και προτάσεις για τις Γαλλικές ιπποδρομίες της Τετάρτης 16-02-2011

Δελτίο αποτελεσμάτων της Τρίτης 15-02-2011  
(Ελληνικές ιπποδρομίες)
Πρόγραμμα των Γαλλικών ιπποδρομιών της Τετάρτης 16-02-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Ελληνικών ιπποδρομιών της Τρίτης 15-02-2011

Αποτελέσματα και αποδόσεις των Γαλλικών ιπποδρομιών της Τρίτης 15-02-2011


Συνεχής ενημέρωση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

«Ιπποδρομίες» - ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λόγω της διαγραφής του ίππου Νο.2 (ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ) της 2ης ιπποδρομίας (και επειδή τον είχαμε υποδείξει μόνο του με πρώτη τύχη για σύνθετα και ΣΚΟΡ αλλά επίσης επειδή «επηρεάζει» το παιχνίδι της 3ης ιπποδρομίας του προγράμματος που για εμάς βρίσκεται στις δυνατές «επιλογές της ημέρας») αναγκαζόμαστε να προβούμε εκτάκτως σε συμπληρωματικές υποδείξεις. Έτσι λοιπόν, προτείνουμε:


(για σύνθετα και ΣΚΟΡ):

2η ιπποδρομία: Νο  4 (ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ) και Νο  7 (ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ)

2ο σύνθετο: 4Χ2 (βασικός συνδυασμός), 7Χ2 – 4Χ8 – 7Χ8 – 4Χ4 – 7Χ4 (καλύψεις)

2ο σύνθετο-δίδυμο: #3 – 4 – 7 Χ #2 – 4 – 8

2ο σύνθετο-forecast #3 – 4 – 7 Χ #2 – 4 – 8


«Ιπποδρομίες»
Το σχόλιο της ημέρας

Μετά από την εντυπωσιακή επιτυχία της Παρασκευής με 9 γκανιάν (όλα στο ΣΚΟΡ9) στις 10 ιπποδρομίες και ένα trio στις «επιλογές της ημέρας» με απόδοση 114,05 € είναι πάρα πολύ δύσκολο (έως αδύνατο, θα λέγαμε) να επαναληφθεί και πάλι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον συνεχόμενα!
Εν πάσει περιπτώσει, προχωρούμε στις σημερινές κούρσες με καλή ψυχολογία και ευχόμαστε η αλλαγή του καιρού που ξεκίνησε ήδη από χθες το βράδυ να μην προλάβει να επηρεάσει την κατάσταση του στίβου. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση πάντως, εμείς στις «Ιπποδρομίες» διαθέτουμε για ολόκληρο το χειμώνα πίνακα με τις εκτιμήσεις μας για όλους τους διαγωνιζόμενους ίππους της ημέρας, ποιοι ίπποι δηλαδή δείχνουν ευαρέσκεια στο λασπώδη στίβο και από την άλλη πλευρά ποιοι ίπποι δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Με άλλα λόγια, όλοι οι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση!
Στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας τώρα, το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα διαθέτει 8 διαδρομές με ώρα έναρξης στις 16:00 (προηγούνται 4 Γαλλικές ιπποδρομίες στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ). Το πρόγραμμα συνολικά δε διεκδικεί «ποιοτικές δάφνες», παρόλα αυτά δεν του λείπει το στοιχείο του θεάματος και των αμφίρροπων διαδρομών, ενώ λόγω της σύνθεσής του δεν αποκλείεται να δούμε και υψηλές αποδόσεις σε αρκετά παιχνίδια (κάτι που θα θεωρήσουμε πολύ πιο πιθανό στην περίπτωση που υπάρξουν τελικά βροχοπτώσεις στο Μαρκόπουλο). Ξεχωρίζουν πάντως (από πλευράς αγωνιστικού ενδιαφέροντος) η 1η ιπποδρομία (Έπαθλο Υπαπαντής) που διεξάγεται στην απόσταση των 1.800 μέτρων, κούρσα στην οποία εκτιμούμε πως θα «μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον» δύο ίπποι. Πολύ ενδιαφέρουσα ιπποδρομία είναι κατά τη γνώμη μας και η 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Φαίδρας) που διεξάγεται στην απόσταση των 1.600 μέτρων, όπου πέραν της καλής της σύνθεσης αναμένεται να προσελκύσει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον των φιλίππων. Με αυτήν την ιπποδρομία καθώς και με την 3η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Υλίκης, απόσταση: 1.400 μέτρα) ασχολούμαστε εκτενέστερα στις «επιλογές της ημέρας» στις σημερινές μας προτάσεις για παιχνίδι.
Εκτός από το στοιχηματικό κομμάτι της ημέρας, σήμερα θα βρείτε επίσης στις «Ιπποδρομίες» ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που αφορά στο θάνατο δύο αλόγων στην Αγγλία λίγο πριν την εκκίνηση της 1ης ιπποδρομίας το Σάββατο που μας πέρασε, υπόθεση που ακόμα ερευνάται, ενώ μέσα στην εβδομάδα ακολουθούν και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα!

«Ιπποδρομίες»

«Μυστηριώδης» θάνατος αλόγων στο πάντοκ

Το πάντοκ του ιπποδρόμιου Newbury
Ένα τραγικό περιστατικό που παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστο συνέβη στην Αγγλία το περασμένο Σάββατο, στο ιπποδρόμιο Newbury. Δύο ίπποι που επρόκειτο να διαγωνιστούν στην πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος, ο 6ετής Fenix Two και ο 5ετής Marching Song, ενώ βρίσκονταν στο πάντοκ ξαφνικά  κατέρρευσαν και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ άλλοι δύο ίπποι, οι Kid Cassidy (ο οποίος διεγράφη λίγο πριν την εκκίνηση της κούρσας) και The Merry Giant επηρεάστηκαν από το ίδιο συμβάν. Ο δεύτερος (The Merry Giant) έλαβε τελικά κανονικά μέρος στην ιπποδρομία και μάλιστα τερμάτισε στην τελευταία θέση, για να ανακοινωθεί εκ των υστέρων πως επέστρεψε τραυματισμένος άσχημα (οι χθεσινές αναφορές λένε πως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση).
Αποφασίστηκε άμεσα η διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου των δύο ίππων στο πάντοκ ενώ εν τω μεταξύ υπήρχε ο φόβος ότι οι δύο άτυχοι δρόμωνες μάλλον υπέστησαν ηλεκτροπληξία από υπόγεια καλωδίωση. Έρευνες (εκτός από την Βρετανική Ιπποδρομιακή Αρχή – BHA) διεξάγουν τόσο οι αστυνομικές Αρχές όσο και η Εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ και οι Ελλανοδίκες με τη σειρά τους ανακοίνωσαν πως πρόκειται να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, για την οποία βρίθουν οι φήμες που θέλουν και άλλα άλογα που βρέθηκαν στο πάντοκ να έχουν στο σώμα τους εγκαύματα (υπάρχουν φημολογίες για εγκαύματα γύρω από το στόμα κάποιων ίππων καθώς και για καμένα χαλινάρια). Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων είχαμε τη ματαίωση των υπόλοιπων έξι ιπποδρομιών του προγράμματος για λόγους ασφαλείας, ενώ στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί η πληροφορία πως ενδέχεται να συνέβη ζημιά σε κάποια ηλεκτροφόρα υπόγεια καλώδια στο πάντοκ που προκλήθηκε από τις εργασίες «αερισμού» του εδάφους (εργασίες ανασκαφής του εδάφους από τους εργολάβους της πίστας) που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.
Eκπρόσωπος του ιπποδρόμιου επιβεβαίωσε πως εντοπίστηκε κάποιος αδρανής αγωγός (καλώδιο) κάτω από το πάντοκ (ο οποίος αφαιρέθηκε και απεστάλη για εξέταση), χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί άμεση συσχέτιση με το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ οι εκσκαφές συνεχίζονται στο πάντοκ του Newbury. Από τα ευρήματα που προέκυψαν μέχρι στιγμής φαίνεται πως κανείς από τους θεατές δε διέτρεξε κάποιο κίνδυνο και το ιπποδρόμιο χαρακτηρίστηκε ήδη από τους υπευθύνους ως ασφαλές για τους φιλίππους, ενώ ελήφθησαν δείγματα από τους τέσσερις ίππους (τους δύο άτυχους που έθαναν καθώς και τους δύο που επηρεάστηκαν από το συμβάν) προκειμένου να εξεταστούν στο εργαστήριο και παράλληλα εξετάζεται το video από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του Newbury.
Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε πως τα άλογα είναι κατά πολύ περισσότερο ευαίσθητα στο ηλεκτρικό φορτίο από τους ανθρώπους, ενώ οι συνθήκες βρεγμένου εδάφους (πράγμα συνηθισμένο στα ιπποδρόμια της Αγγλίας, ιδιαίτερα όσων διαθέτουν γρασίδι) μπορούν να συντελέσουν ώστε να αποβεί ένα τέτοιο ατύχημα μοιραίο για τη ζωή ενός δρόμωνα ίππου.

«Ιπποδρομίες»

Οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Τρίτης 15-02-2011

3η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ
Εντιόν
60
Σιατούνης Ηλ.
2
ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ
Μερσινιάς
60
Μυκονιάτης Αρ.
3
ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ
Καντιώ
56.5
Αγγελόπουλος Σ.
4
ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ
Λαζαρίδης
59
Σταύρου Χρ.
5
ΚΑΜΙΑ
Δρόσος
58.5
Πέτρου Χρ.
6
ΝΤΕΜΠΟΡΑ
Κουτσοπέτρος
58.5
Μπαριάμογλου Φιλ.
7
ΣΑΡΙΝ
Μανώλης
58.5
Θεοδωράκης Χ.
8
ΣΕΪΚΙΤΟΥΔΕΜΙΟΥΖΙΚ
Δημητσάνης
58.5
Καραμάνογλου Αλ.
9
ΑΔΕΣΠΟΤΗ
Τσεργάς
58
Μουρουζίδης Π.


 Η πρώτη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 3η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Υλίκης, ίπποι 4 ετών και άνω, κλάση ΣΤ’ (φοράδες) – απόσταση: 1.400 μέτρα).


Με όλες τις επιφυλάξεις που πρέπει να κρατούμε πάντοτε όταν στοιχηματίζουμε σε ιπποδρομίες κλάσης ΣΤ’, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ιπποδρομία κατά τη γνώμη μας παρουσιάζει αυξημένο αγωνιστικό (και στοιχηματικό) ενδιαφέρον. Κι αυτό το λέμε διότι εκτιμούμε πως μερικές από τις συμμετέχουσες φοράδες σε αυτήν τη διαδρομή γρήγορα θα προωθηθούν στις ανώτερες κατηγορίες. Σε ο, τι αφορά τώρα στο στοιχηματικό σκέλος της κούρσας, τη νίκη αναμένεται να διεκδικήσουν η ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ, η οποία νίκησε εύκολα στην προηγούμενη συμμετοχή της και έδειξε πως μάλλον πρόκειται για πολύ εξελίξιμη φοράδα, η ΣΕΪΚΙΤΟΥΔΕΜΙΟΥΖΙΚ που με την πρόσφατη διακριτική εμφάνιση σε μεγαλύτερη απόσταση πιστοποίησε την πολύ καλή φόρμα που διέρχεται, ώστε αν βρεθεί και πάλι με τις πρώτες θα είναι πολύ επικίνδυνη και η ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ που δεν εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή ανάβαση στην τελευταία συμμετοχή της, ώστε δεν λαμβάνουμε υπόψη αυτήν την εμφάνιση, τονίζοντας πως αν βρεθεί σε κάπως «επίκαιρη θέση» στον όμιλο τότε μπορεί να τη δούμε με πρωταγωνιστικές απαιτήσεις στο φίνις της. Από τις υπόλοιπες φοράδες ξεχωρίζουμε ασφαλώς την ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ η οποία βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση (αν εκτιμούσαμε πως θα πάει στο κεφάλι, κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται δύσκολο σήμερα, τότε θα της δίναμε πρώτη τύχη) και αναμένεται να εμφανιστεί με αξιώσεις στην άφιξη, ενώ για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν μπορούν να αγνοηθούν η ΑΔΕΣΠΟΤΗ (η οποία προειδοποίησε στην πρόσφατη συμμετοχή της) και η ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ (αν καταφέρει να εξασφαλίσει κατάλληλες προϋποθέσεις ίππευσης και διαδρομής).

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 3η ιπποδρομία είναι:


2ο σύνθετο: 2Χ2 (βασικός συνδυασμός), 2Χ8 – 2Χ4 (καλύψεις)
2ο σύνθετο-δίδυμο: 2#3 – 4 – 7 Χ #2 – 4 – 8
2ο σύνθετο-forecast 2#3 – 4 – 7 Χ #2 – 4 – 8
3ο δίδυμο: 2Χ8 (βασικός συνδυασμός), 2Χ4 – 4Χ8 (καλύψεις)
3ο φορκάστ: 2Χ8 (βασικός συνδυασμός), 2Χ4 – 8Χ2 – 4Χ2 – 8Χ4 – 4Χ8 (καλύψεις)
3ο σύνθετο: 2Χ2 (βασικός συνδυασμός), 8Χ2 – 4Χ2 – 2Χ5 – 8Χ5 – 4Χ5 – 2Χ1 – 8Χ1 – 4Χ1 (καλύψεις)
3ο σύνθετο-δίδυμο: #2 – 4 – 8 Χ #1 – 2 – 5
3ο σύνθετο- forecast: #2 – 4 – 8 Χ #1 – 2 – 5
3ο  τρίο: 2Χ4Χ8 (βασικός συνδυασμός), 1Χ2Χ8 – 1Χ2Χ4 – 1X4X8 (καλύψεις)
3ο τρικάστ: 2 – 4 – 8 /2 – 4 – 8/1 – 2  –4 – 8
3ο τετραπλό: 2 – 4 – 8 /2 – 4 – 8/1 – 2  –4 – 8 / 1 – 2  – 3 – 4  – 8 – 9


5η ιπποδρομία
Ίππος
Αναβάτης
Κιλά
Προπονητής
1
ΡΙΠΠΕΡ
Μανώλης
61
Αγγελόπουλος Σ.
2
ΠΡΕΣΙΟΥΣ ΓΟΥΕΙ
Δρόσος
57.5
Κεράτσα Ειρ.
3
ΦΡΟΝΤΟ
Τσεργάς
56.5
Ζευγώλης Ι.
4
ΑΝΤΖΕΛΟ
Κουτσοπέτρος
55.5
Μπαριάμογλου Φιλ.
5
ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ
Μερσινιάς
53
Μυκονιάτης Αρ.
6
ΕΠΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
Ροδόλφος
50
Μπαριάμογλου Φιλ.
7
ΚΟΥΕΣΤΟΡΕ ΓΟΥΕΙ
Εντιόν
49.5
Λύμπουρας Χ.
8
ΜΑΚΗΜΠΑ
Καντιώ
49
Θεολόγου Παν.
9
ΠΡΩΣΣΟΣ
Λαζαρίδης
49.5
Σταύρου Χρ.
 

Η δεύτερη κούρσα που επιλέξαμε σήμερα για να σας προτείνουμε είναι η 5η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος (Έπαθλο Φαίδρας, ίπποι 7 ετών και άνω, κλάση Γ’ – απόσταση: 1.600 μέτρα).


Ωραία ιπποδρομία η 5η του προγράμματος και η δική μας εκτίμηση είναι πως θα έχουμε «θεαματική άφιξη». Ο ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ προειδοποίησε εντονότατα στην πρόσφατη επάνοδό του (δίνοντας μάλιστα την εντύπωση πως ίσως τρέχτηκε «δοκιμαστικά») ώστε με δεδομένη τώρα την πλήρη ετοιμότητά του θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή μας για την κατάκτηση της νίκης. Ως σοβαρούς αντιπάλους του (οι οποίοι αναμένεται με τη σειρά τους και οι ίδιοι να πρωταγωνιστήσουν) θεωρούμε τον ΕΠΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ που προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη (σε ο, τι αφορά στον τρόπο που επιτεύχθηκε), βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα και σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστεί και πάλι με πρωταγωνιστικές βλέψεις στην άφιξη, ενώ ο ΠΡΩΣΣΟΣ με αυτά τα βάρη προβάλλει εξίσου απειλητικός για τους δύο προαναφερθέντες. Από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες εκτιμούμε πως μπορούν να φιγουράρουν (ή και να διακριθούν) ο ευρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση ΦΡΟΝΤΟ, ο ΠΡΕΣΙΟΥΣ ΓΟΥΕΪ (που αναμένεται να συναντήσει κάπως ευνοϊκές προϋποθέσεις διαδρομής) και τέλος ο ΡΙΠΠΕΡ, ο οποίος παρότι προέρχεται από σημαντικό ρεπό (κάτι που ασφαλώς μας «προβληματίζει») εν τούτοις σε τέτοιους ομίλους δε θεωρείται «αμελητέα ποσότητα» και ως εκ τούτου δεν αγνοείται.

Συνοπτικά, οι προτάσεις μας για την 5η ιπποδρομία είναι:


4ο σύνθετο: 2Χ5 (βασικός συνδυασμός), 2Χ6– 2Χ9 – 5Χ5 – 5Χ6 – 5Χ9 – 1Χ5 – 1Χ6 – 1Χ9 (καλύψεις)
4ο σύνθετο-δίδυμο: #1 – 2 – 5 Χ #5 – 6 – 9
4ο σύνθετο- forecast: #1 – 2 – 5 Χ #5 – 6 – 9
5ο δίδυμο: 5Χ6 (βασικός συνδυασμός), 5Χ9 – 6Χ9 (καλύψεις)
5ο φορκάστ: 5Χ6 (βασικός συνδυασμός), 6Χ5 – 5Χ9 – 6Χ9 – 9Χ5 – 9Χ6 (καλύψεις)
5ο σύνθετο: 5Χ2 (βασικός συνδυασμός), 6Χ2– 9Χ2 – 5Χ1 – 6Χ1 – 9Χ1 – 5Χ9 – 6Χ9 – 9Χ9 (καλύψεις)
5ο σύνθετο-δίδυμο: #5 – 6 – 9 Χ #1 – 2 – 9
5ο σύνθετο- forecast: # 5 – 6 – 9  Χ #1 – 2 – 9
5ο τρίο: 5Χ6Χ9 (βασικός συνδυασμός), 3Χ5Χ6 – 2Χ5Χ6 – 1Χ5Χ6 – 3Χ5Χ9 – 2Χ5Χ9 – 1Χ5Χ9 (καλύψεις)
5ο τρικάστ: 5 – 6 – 9 /5 – 6 – 9/ 1 – 2 – 3 – 5 – 6 – 9
5ο τετραπλό: 5 – 6 – 9 /5 – 6 – 9/ 1 – 2 – 3 – 5 – 6 – 9/1 – 2 – 3 – 5 – 6 – 9


Τέλος, για τους φίλους που παίζουν σύνθετα και ΣΚΟΡ, προτείνουμε να προσέξετε ιδιαίτερα τους: (τα νούμερα των υποδείξεών μας αναφέρονται με αριθμητική σειρά και όχι με σειρά προτίμησης, όταν πρόκειται για προτάσεις για τα ΣΚΟΡ)


1η ιπποδρομία: Νο  1 (ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ) και Νο 6 (ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ)
2η ιπποδρομία: Νο  2 (ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ)
3η ιπποδρομία: Νο  2 (ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ), Νο  4 (ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ) και Νο 8 (ΣΕΪΚΙΤΟΥΔΕΜΙΟΥΖΙΚ)
4η ιπποδρομία: Νο  1 (ΛΑΕΡΤΗΣ), Νο  2 (ΡΥΘΜΙΚ ΣΤΑΡ) και Νο 5 (ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ)
5η ιπποδρομία: Νο  5 (ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ), Νο  6 (ΕΠΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ) και Νο 9 (ΠΡΩΣΣΟΣ)
6η ιπποδρομία: Νο  1 (ΙΝΚ), Νο  2 (ΙΛΑΣ ΝΤΙΛΑΪΖ) και Νο 9 (ΚΕΡΒΕΡΟΣ)
7η ιπποδρομία: Νο  4 (ΓΟΥΩΤΕΡ ΧΕΝ), Νο  6 (ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ) και Νο 9 (ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ)
8η ιπποδρομία: Νο  1 (ΑΛΑΒΑΝΑ), Νο 2 (ΕΛΕΝΑ ΤΣΗΦ) και Νο 7 (ΔΕ ΧΙΛΑΡΙΣ)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
 «Ιπποδρομίες»

Πίνακας των συμμετεχόντων ίππων σε σχέση με τον λασπώδη στίβο

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ο πίνακας αυτός περιέχει τις  εκτιμήσεις των «Ιπποδρομιών» για τους συμμετέχοντες ίππους των σημερινών Ελληνικών ιπποδρομιών. 
Οι ίπποι που βρίσκονται στην αριστερή στήλη του πίνακα και αναγράφονται με κόκκινο χρώμα εκτιμούμε πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες (ή αλλιώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα) σε βρεγμένη πίστα, ενώ όσοι ίπποι βρίσκονται στη δεξιά στήλη του πίνακα και αναγράφονται αντίστοιχα με πράσινο χρώμα εκτιμούμε πως αποδίδουν καλά ή ιδιαίτερα καλά (ευνοούνται) σε βρεγμένη πίστα.

Άλλη μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους αναγνώστες μας στο «δρόμο προς το ταμείο»!

 


Πίνακας ίππων σε σχέση με την αποδοτικότητά τους σε βρεγμένη πίστα (για τις ιπποδρομίες της Τρίτης 15-02-2011)

ιπ/μία
Ίπποι που δεν ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
Ίπποι που ευνοούνται σε βρεγμένη πίστα
1
-
ΑΪ ΑΪ ΚΑΠΤΑΙΝ


ΚΡΕΩΝ


ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ


ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ
2
-
ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ


ΠΑΡΙΖΙΑΝ ΑΡΤ
3
-
ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ


ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ


ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ


ΣΑΡΙΝ
4
-
ΦΟΞΤΡΟΤ ΦΟΞΤΡΟΡ
5
-
ΑΝΤΖΕΛΟ


ΠΡΕΣΙΟΥΣ ΓΟΥΕΪ


ΠΡΩΣΣΟΣ


ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ
6
ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΑΥΔΙΟΣ
7
-
ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ


ΓΟΥΩΤΕΡ ΧΕΝ


ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ
8
ΔΕ ΧΙΛΑΡΙΣ
ΙΝΤΣΙΤΖΙΛΑΧ


ΚΑΕΝΤΕ


ΚΑΣ


ΤΖΕΝΤΑΛΟΛΥ

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»