Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Μετά από την εντυπωσιακή επιτυχία της Παρασκευής με 9 γκανιάν (όλα στο ΣΚΟΡ9) στις 10 ιπποδρομίες και ένα trio στις «επιλογές της ημέρας» με απόδοση 114,05 € είναι πάρα πολύ δύσκολο (έως αδύνατο, θα λέγαμε) να επαναληφθεί και πάλι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον συνεχόμενα!
Εν πάσει περιπτώσει, προχωρούμε στις σημερινές κούρσες με καλή ψυχολογία και ευχόμαστε η αλλαγή του καιρού που ξεκίνησε ήδη από χθες το βράδυ να μην προλάβει να επηρεάσει την κατάσταση του στίβου. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση πάντως, εμείς στις «Ιπποδρομίες» διαθέτουμε για ολόκληρο το χειμώνα πίνακα με τις εκτιμήσεις μας για όλους τους διαγωνιζόμενους ίππους της ημέρας, ποιοι ίπποι δηλαδή δείχνουν ευαρέσκεια στο λασπώδη στίβο και από την άλλη πλευρά ποιοι ίπποι δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Με άλλα λόγια, όλοι οι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση!
Στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας τώρα, το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα διαθέτει 8 διαδρομές με ώρα έναρξης στις 16:00 (προηγούνται 4 Γαλλικές ιπποδρομίες στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ). Το πρόγραμμα συνολικά δε διεκδικεί «ποιοτικές δάφνες», παρόλα αυτά δεν του λείπει το στοιχείο του θεάματος και των αμφίρροπων διαδρομών, ενώ λόγω της σύνθεσής του δεν αποκλείεται να δούμε και υψηλές αποδόσεις σε αρκετά παιχνίδια (κάτι που θα θεωρήσουμε πολύ πιο πιθανό στην περίπτωση που υπάρξουν τελικά βροχοπτώσεις στο Μαρκόπουλο). Ξεχωρίζουν πάντως (από πλευράς αγωνιστικού ενδιαφέροντος) η 1η ιπποδρομία (Έπαθλο Υπαπαντής) που διεξάγεται στην απόσταση των 1.800 μέτρων, κούρσα στην οποία εκτιμούμε πως θα «μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον» δύο ίπποι. Πολύ ενδιαφέρουσα ιπποδρομία είναι κατά τη γνώμη μας και η 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Φαίδρας) που διεξάγεται στην απόσταση των 1.600 μέτρων, όπου πέραν της καλής της σύνθεσης αναμένεται να προσελκύσει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον των φιλίππων. Με αυτήν την ιπποδρομία καθώς και με την 3η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Υλίκης, απόσταση: 1.400 μέτρα) ασχολούμαστε εκτενέστερα στις «επιλογές της ημέρας» στις σημερινές μας προτάσεις για παιχνίδι.
Εκτός από το στοιχηματικό κομμάτι της ημέρας, σήμερα θα βρείτε επίσης στις «Ιπποδρομίες» ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που αφορά στο θάνατο δύο αλόγων στην Αγγλία λίγο πριν την εκκίνηση της 1ης ιπποδρομίας το Σάββατο που μας πέρασε, υπόθεση που ακόμα ερευνάται, ενώ μέσα στην εβδομάδα ακολουθούν και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»