Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ιππόδρομος: Eρωτηματικά εκφράζουν για το μέλλον τους οι εργαζόμενοι στον ΟΔΙΕ

Συνάντηση με εκπρόσωπο του ΚΚΕ είχε η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων και Εργατικού προσωπικού του Οργανισμού

Τις αγωνίες τους για τα εργασιακά θέματα ενόψει της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών εξέφρασε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων και Εργατικού προσωπικού του ΟΔΙΕ σε συνάντηση που είχαν με τον υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ Θοδωρή Λιάππη. Όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι, με την απόφαση της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιούσιας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να παραχωρηθεί σε ιδιώτη το δικαίωμα του ΟΔΙΕ για τη διεξαγωγή Ιπποδρομιών, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για το προσωπικό του ΟΔΙΕ καθώς και για την τύχη της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού.



Πηγή: www.rizospastis.gr    

«Ιπποδρομίες»

Επιλογές TV: «Racing Stripes» (the movie)


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η ταινία που προστίθεται σήμερα στο Video Club των «Ιπποδρομιών» έχει τίτλο: «Racing Stripes» (τίτλος στα Ελληνικά: «Αγωνιστικές ρίγες»). Πρόκειται μάλιστα για ένα έργο από αυτά που αποκαλούμε «ταινίες για όλη την οικογένεια» και έχει προβληθεί αρκετές φορές από την Ελληνική Τηλεόραση!



Η ταινία «Racing Stripes» είναι μία κωμωδία του 2005, βασισμένη σε μία ιστορία των David Schmidt, Steven P. Wegner, Kirk De Micco και Frederik Du Chau (το σενάριο για την μεταφορά του στην οθόνη έγραψε ο David Schmidt) και σε σκηνοθεσία Frederik Du Chau.



Λίγα λόγια για το έργο:



Μία εγκαταλελειμμένη αρσενική ζέβρα μεγαλώνει με την πεποίθηση ότι ο ίδιος είναι ένα άλογο κούρσας, και με τη βοήθεια των υπόλοιπων ζώων - φίλων του στον στάβλο και ενός έφηβου κοριτσιού ξεκινά για να επιτύχει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το τρέξει μαζί με καθαρόαιμους ίππους…



Με τους: Hayden Panettiere (δια ζώσης), Bruce Greenwood (δια ζώσης), Wendie Malick (δια ζώσης), Gary Bullock (δια ζώσης), Frankie Muniz (φωνή του Stripes), Mandy Moore (φωνή της φοράδας Sandy) , Dustin Hoffman (φωνή του πόνυ Tucker).



Σκηνοθεσία: Frederik Du Chau.



Μερικά πρόσθετα στοιχεία για το έργο:



Μολονότι η πλοκή της υπόθεσης του έργου τοποθετεί την ιστορία στο Kentucky των ΗΠΑ, τα γυρίσματα της ταινίας «Racing Stripes» ξεκίνησαν το 2003 από την Νότια Αφρική (οι σκηνές της ταινίας που γυρίστηκαν εκεί κινηματογραφήθηκαν στις πόλεις Pietermaritzburg και Nottingham Road της επαρχίας Kwazulu-Natal).



Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε την ταινία :

«Racing Stripes» (themovie)
Καλή διασκέδαση!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»