Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011


Αλλαγές «μετ’ εμποδίων» στον Κανονισμό του ιπποδρομιακού στοιχήματος για τις διαγραφές ίππων




15/11/2011


ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ


Η ΟΔΙΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011, ολοκληρώνεται η εφαρμογή του νέου Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας Αμοιβαίων Ιπποδρομιακών Στοιχημάτων και ειδικότερα όσον αφορά τις Διαγραφές ίππων.


α. Για τα παιχνίδια ΓΚΑΝΙΑΝ, ΠΛΑΣΕ, ΔΙΔΥΜΟ, ΦΟΡΚΑΣΤ, ΤΡΙΟ, ΤΡΙΚΑΣΤ και ΤΕΤΡΑΠΛΟ εφαρμόζεται ως εξής: «σε περίπτωση διαγραφής ίππου ή ίππων που περιλαμβάνονται στο στοίχημα του δελτίου, το στοίχημα επιστρέφεται».


β. Για τα παιχνίδια ΣΥΝΘΕΤΟ, ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ και ΣΥΝΘΕΤΟ ΦΟΡΚΑΣΤ εφαρμόζεται ως εξής: «σε περίπτωση διαγραφής ίππου ή ίππων στο πρώτο σκέλος, το στοίχημα επιστρέφεται», και «σε περίπτωση διαγραφής ίππου ή ίππων στο δεύτερο σκέλος, εφόσον υπάρχει νίκη στο πρώτο σκέλος, γίνεται («ανταλλαγή») με ίππο ή ίππους της επιλογής του φιλίππου, άλλως επιστρέφεται το στοίχημα που αντιστοιχεί στον ίππο που διεγράφη, αμέσως μετά τη διεξαγωγή της ιπποδρομίας του δεύτερου σκέλους».


γ. Για τα παιχνίδια ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 ή 6 ή 9 εφαρμόζεται όπως μέχρι σήμερα ισχύει δηλαδή σε περίπτωση διαγραφής το ποσό μεταφέρεται στον πρώτο ίππο που έχουν στοιχηματιστεί τα περισσότερα χρήματα σε απλούν Γκανιάν (φαβορί).


δ. Στον στοιχηματισμό του ΠΑΡΟΛΙ σε περίπτωση διαγραφής ίππου που ανακοινώνεται πριν την εκκίνηση της εναρκτήριας ιπποδρομίας για το ΠΑΣ, ο στοιχηματίσας στον ίππο ή στον συνδυασμό ίππων που διεγράφησαν μπορεί να ακυρώσει το στοίχημά του και να στοιχηματίσει εκ νέου.


Σε περίπτωση διαγραφής ίππου ή συνδυασμό ίππων σε οποιαδήποτε ιπποδρομία, το δελτίο ΠΑΣ συνεχίζει, παραλείποντας την ιπποδρομία με την διαγραφή, επανεπενδύοντας τα χρήματα στην επόμενη ιπποδρομία που συμμετέχει στο δελτίο ΠΑΣ. Εάν διαγραφούν οι ίπποι σε όλες τις ιπποδρομίες που συμμετέχει το δελτίο ΠΑΣ τότε το ποσόν επιστρέφεται.  
(Σημ. «Ιπποδρομιών»: αν εδώ υπονοείται πως και στην περίπτωση διαγραφής μίας ή περισσότερων στηλών – όχι όλων δηλαδή – από ένα πλήθος στηλών σε μία ιπποδρομία, τότε τα χρήματα του παίκτη θα «επανεπενδύονται» άμεσα στην επόμενη κούρσα του παρολί του (ή θα επιστρέφονται τα χρήματα αν πρόκειται για το τελευταίο σκέλος του δελτίου) χωρίς δηλαδή κανένα απολύτως δικαίωμα ανταλλαγής των διαγραφέντων στηλών αλλά ούτε επίσης και της συμμετοχής του παρολί στο στοίχημα της συγκεκριμένης ιπποδρομίας με τις εναπομείνασες στήλες, τότε μιλάμε για μια πλήρη προχειρότητα σχεδιασμού και δυστυχώς κάποιοι δεν πρέπει μάλλον να έχουν την παραμικρή ιδέα ούτε από το στοίχημα και δη από τις ιπποδρομίες, ούτε επίσης από προγραμματισμό και από κατασκευή λογισμικού…)

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

Όλα τα παραπάνω – πολύ απλά κατά τη δική μας εκτίμηση – ζητήματα πήραν χρόνια ολόκληρα για να διευθετηθούν, αφού προηγουμένως «εκδιώχθηκαν» χωρίς υπερβολή αρκετοί φίλιπποι – στοιχηματίες εξαιτίας του «εχθρικού περιβάλλοντος» που είχαν διαμορφώσει μέχρι πρότινος οι επιεικώς απαράδεκτοι Κανονισμοί του Αμοιβαίου Στοιχήματος, ενώ μάλλον δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως θεωρούμε επιτακτική ανάγκη και απολύτως απαραίτητη την άμεση διόρθωση του νέου Κανονισμού σε ο, τι αφορά στις περιπτώσεις διαγραφών στα στοιχήματα τύπου παρολί.


«Ιπποδρομίες»


Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης


- Ο ίππος ΚΟΥΚΑΡΑΣ αγοράστηκε από τον κύριο Ιωάννη Λαρσινό και θα διαγωνίζεται με τα εξής χρώματα: Κόκκινη – μαύρη ανά τέταρτα, μανίκια κόκκινα με ανάποδα τρίγωνα μαύρα, πηλίκιο κόκκινο – μαύρο ανά τέταρτα.

- Ο ίππος ΔΙΑΚΙΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ (IRE) ανατέθηκε στην προπόνηση του κυρίου Στ. Γεωργίου.

- Οι ίπποι ΒΕΡΟΝΙΚ και ΜΠΛΟΥ ΜΠΛΑΝ ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Ι. Ζευγώλη.

- Οι ίπποι ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και ΕΠΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Χρ. Θεοδωράκη.

- Ο ίππος ΜΟΛΕΒΟΣ ανατέθηκε στην προπόνηση του κυρίου Αν. Πολυκανδρίτη.

- Οι ίπποι ΓΚΑΜΠΥ, ΕΡΑΝΗ, ΜΕΘΩΝΗ και ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Ι. Σωτόπουλου.

- Οι ίπποι ΓΚΡΗΚ ΝΤΑΝΣΕΡ (GB), ΕΪΣ ΟΦ ΣΠΕΪΝΤ, ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟΣ, ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ (IRE), ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΕΚΜΕΤ και ΤΗΘΥΣ απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ιππόδρομο.

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Singapore Gold Cup

Νικητής ίππος: El Dorado

El Dorado
  
2011 Singapore Gold Cup
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Prix Renaud du Vivier

Νικητής ίππος: Grand D'Auteuil

Grand D'Auteuil

2011 Prix Renaud du Vivier
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Clasico The Japan Racing Association

Νικητής ίππος: Mina Pirquitas

Mina Pirquitas

2011 Clasico The Japan Racing Association
«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 GP Enrique Acebal

Νικητής ίππος: La Laguna Azul

La Laguna Azul

2011 GP Enrique Acebal
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»