Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011


Έκτακτη επικαιρότητα - Αναβολή της συγκέντρωσης της Παρασκευής



ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Η ΟΔΙΕ ΑΕ ενημερώνει ότι, η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση (Παρασκευή 23-12-2011) δεν θα διεξαχθεί λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση μετατίθεται για αύριο Σάββατο 24-12-2011 με ώρα έναρξης 14:30.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.

«Ιπποδρομίες»

Άγαλμα «τιμής ένεκεν» για τον ίππο Kauto Star!


Η γνωστή στοιχηματική εταιρία Betfair σε συνεργασία με το Ιπποδρόμιο Haydock αποφάσισαν από κοινού να αναθέσουν την φιλοτέχνηση αγάλματος (!) του ίππου Kauto Star σε ένδειξη πλήρους αναγνώρισης όλων των σπουδαίων εμφανίσεων και των έξοχων επιτευγμάτων του στο συγκεκριμένο Ιπποδρόμιο!

Για το λόγο αυτό εκλήθη ο γλύπτης κύριος Willie Newton προκειμένου να φτιάξει το μπρούτζινο άγαλμα του 11χρονου Kauto Star, ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε πως κατέκτησε φέτος (για τέταρτη φορά συνολικά στην καριέρα του) την ιπποδρομία 2011 Betfair Chase στο Ιπποδρόμιο Haydock.

2011 Betfair Chase

Ο ιδιοκτήτης του κύριος Clive Smith εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός πως ο Kauto Star καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του κυριολεκτικά «μαγνήτιζε» το μυαλό και την καρδιά των φιλίππων με αποκορύφωμα βεβαίως την πρόσφατη επικράτησή του στην ιπποδρομία 2011 Betfair Chase, σε μία κούρσα όπου χωρίς υπερβολή «διέσυρε» τον «μεγάλο αντίπαλό» του, τον περίφημο Long Run!

Ο προπονητής του, κύριος Paul Nicholls σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Kauto Star – με την επικράτησή του για τέταρτη φορά στην εν λόγω ιπποδρομία – τον έκανε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο υπερήφανο στην 20χρονη καριέρα του, πως ο τρόφιμός του αξίζει φυσικά και με το παραπάνω αυτής της τιμής και της αναγνώρισης και κατέληξε λέγοντας πως το άγαλμα αυτό θα θυμίζει σε όλους τους φιλίππους εκείνη την φανταστική ημέρα (της τέταρτης νίκης του Kauto Star)!

Kauto Star
Ο Διευθυντής Διοίκησης του Ιπποδρομίου Haydock, ο κύριος Dickon White δήλωσε μεταξύ των άλλων πως όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Ιπποδρόμιο Haydock και παρακολούθησαν από κοντά την εκπληκτική εμφάνιση και την επιβλητική νίκη του Kauto Star πριν από λίγο καιρό, τώρα πια – ατενίζοντας το άγαλμα που πρόκειται να φιλοτεχνηθεί προσεχώς – θα ανακαλούν άμεσα στη μνήμη τους όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους! (σημ. «Ιπποδρομιών»: άραγε θα «ξημερώσει» ποτέ μια ανάλογη ημέρα στη χώρα μας όπου να μιλάμε και εμείς για κάτι ανάλογο;…)

Ο Kauto Star που εκτός από φέτος κατέκτησε την ιπποδρομία Betfair Chase τις χρονιές 2006, 2007 και 2009 έχει δηλωθεί για να διαγωνιστεί στην πολύ σπουδαία αναμέτρηση 2011 King George VI Chase που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 26-12-2011 στο Ιπποδρόμιο Kempton (κούρσα στην οποία θα συμμετάσχει εκτός απροόπτου για πέμπτη φορά στη σταδιοδρομία του!)

«Ιπποδρομίες»

Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης


- Ο ίππος ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΖΑΡΟΣ(IRE) αγοράστηκε από την κυρία Φώτω Βολοτσάκη.

- Ο ίππος ΜΕΛΧΙΟΡ αγοράστηκε από τον κύριο Δημ. Μανούσο.

- Οι ίπποι ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (IRE), ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ (IRE), ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (IRE), ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ (IRE), και ΠΡΑΓΚΜΑΤΙΣΜ (GB) ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Στ. Αγγελόπουλου.

- Οι ίπποι ΑΛΟΥΡΙΝΓΚ ΑΣΑΣΙΝ (IRE), ΒΑΪΤΑΛ ΛΙΝΚ (IRE), ΘΗΡΑΪΚΟΣ ΟΙΝΟΣ (IRE), ΚΑΛΟΥΔΙΑΝΟΣ, ΚΟΥΗΝ ΤΖΟ (IRE), ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΜΑΥΡΙΚΑ, ΤΖΑΛΙΣ (FR) και ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ιππόδρομο.

- Ο ίππος ΤΟΠ ΤΡΙΜΠΙΟΥΤ έθανε (σημ. «Ιπποδρομιών»: για τα ακριβή αίτια θανάτου του ίππου Τοπ Τρίμπιουτ έχει ήδη ξεκινήσει η διερεύνησή τους και όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη υπόθεση μάλλον θα μας απασχολήσει για καιρό).

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio Felix de Alzaga Unzue

Νικητής ίππος: Dona Ley

Dona Ley

2011 Gran Premio Felix de Alzaga Unzue
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio Carlos Pellegrini

Νικητής ίππος: Expressive Halo

Expressive Halo

 
2011 Gran Premio Carlos Pellegrini
  «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Gran Premio Joaquin S. de Anchorena

Νικητής ίππος: Thunder One

Thunder One

2011 Gran Premio Joaquin S. de Anchorena
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»