Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Επιλογές Ραδιοφώνου: «Στον αέρα» από σήμερα το «Sir Ganian Radio»

Πρεμιέρα για το διαδικτυακό ιπποδρομιακό ραδιόφωνο με σχολιασμό από τους διαχειριστές ιπποδρομιακών ιστοσελίδων Sir Ganian και Ειδήμων

Ζωντανή ραδιοφωνική αναμετάδοση των Ιπποδρομιών καθημερινά και ανάλυση των Ελληνικών διαδρομών μία ώρα μετά το πέρας της Ελληνικής συγκέντρωσης! - Το πρώτο «καθαρόαιμο» ραδιόφωνο για τους φιλίππους στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός!


«Sir Ganian Radio»: Ένα φιλόδοξο εγχείρημα σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία

Παρότι οι Ιπποδρομίες στην Ελλάδα έχουν εισέλθει από καιρό σε μία άνευ προηγουμένου καθοδική τροχιά παρακμής και απαξίωσης – ακόμα και από τους ίδιους τους φιλίππους – εν τούτοις εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες προσπάθειες ιδιωτών – και όχι του ΟΔΙΕ -, που προσπαθούν «σε πείσμα των καιρών» να δώσουν «προστιθέμενη αξία» στο εγχώριο ιπποδρομιακό προϊόν, ο καθένας ανάλογα με την έμπνευση, τις δυνάμεις και τα τεχνικά μέσα που διαθέτει.

Οι «Ιπποδρομίες» έχουν πάγια θέση από την αρχή της εμφάνισης και λειτουργίας  τους να ελέγχουν καθημερινά και να στηλιτεύουν κάθε κακώς κείμενο που συμβαίνει στον χώρο του Ιπποδρόμου και παράλληλα να επιδοκιμάζουν, να επικροτούν και να στηρίζουν με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια – μικρή ή μεγάλη – που γίνεται με αγάπη και έχει στόχο το καλό των Ελληνικών Ιπποδρομιών. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των αυτοδεσμεύσεων, σήμερα πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους εκείνους που υλοποίησαν μία πολύ ωραία ιδέα για την προσέλκυση νέων φιλίππων μέσω του Διαδικτύου, με την σύσταση και λειτουργία του πρώτου διαδικτυακού «καθαρόαιμου» ραδιοφώνου! Το «Sir Ganian Radio» είναι γεγονός και ήδη εκπέμπει ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα www.sirganian.gr!

Στην ύλη του ραδιοφώνου περιλαμβάνεται – αρχικά – η καθημερινή ζωντανή ραδιοφωνική αναμετάδοση των Ιπποδρομιών καθώς και ο σχολιασμός των Ελληνικών αναμετρήσεων, μία περίπου ώρα μετά το πέρας της συγκέντρωσης, από τους Sir Ganian και Ειδήμων, ενώ στις ώρες που δεν διεξάγονται κούρσες, οι ακροατές μπορούν να ακούνε μουσική!

Οι «Ιπποδρομίες» εύχονται «Καλή αρχή» και κάθε επιτυχία στο δύσκολο ομολογουμένως εγχείρημα, που λαμβάνει σάρκα και οστά σε ιδιαίτερα «χαλεπούς καιρούς» για το άθλημα στην Ελλάδα! Ελπίζουμε η προσπάθεια να τύχει μεγάλης επιδοκιμασίας και ανταπόκρισης από τους φιλίππους στην Ελλάδα και περιμένουμε - και ευχόμαστε - να δούμε στο μέλλον την «μετεξέλιξή» του, με περισσότερη ύλη, θεματικές ενότητες, ειδικές εκπομπές – πριν και μετά τις κούρσες – και ο, τι άλλο μπορούν να εμπνευστούν οι δημιουργοί του!

«Καλοτάξιδο» να είναι το «Sir Ganian Radio»!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»