Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 01-03-2011

 
Κατάσταση στίβου: Ελαφρά λασπώδης
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 82 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΕΚΤΟΡΑΣ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΤΤΕΡΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 83 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΟΞΙΝΟΣ επέπεσε στην δεξιά πόρτα και αναπτύχθηκε διστακτικά στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΛΑΕΡΤΗΣ κινήθηκε στην εξωτερική και έχασε έδαφος.
-Ο ίππος ΡΕΝΤΥ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ξεκίνησε με αναπήδημα και κινήθηκε στην εξωτερική.
-Στον 3ο διασκελισμό ο ίππος ΤΟΠΑΖ ΓΟΥΕΪ παραπάτησε.
-Στο ύψος των 850μ. περίπου οι ίπποι ΦΙΟΥΡΥ και ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ ανέκοψαν και έχασαν έδαφος. Λόγω μη επαρκούς τηλεοπτικής κάλυψης στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το συμβάν.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 84 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΡΟΥΝΤΙ ΡΑΝΕΡ ξεκίνησε “άτσαλα” με συνέπεια ο αναβάτης του να χάσει στιγμιαία την ισορροπία του, στη συνέχεια κινήθηκε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον εσωτερικά του αναπτυσσόμενο ίππο ΜΠΕΡΝΙΣΤ.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΛΟΥΣΙΟΣ και ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ συνέκλιναν και ήλθαν σε αλλεπάλληλες επαφές με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δυσχερανθεί και να χάσει έδαφος.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ έκλινε στην εσωτερική και συνέχισε να κινείται σε αυτήν χωρίς ο μαθητευόμενος αναβάτης του να καταβάλλει προσπάθεια να επαναφέρει τον ίππο του στην γραμμή του. Για τα ανωτέρω τιμωρείται με αποκλεισμό μίας (1) ιπποδρομιακής ημέρας ο μαθητευόμενος αναβάτης Ψαραδάκης που ίππευε τον ίππο ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 85 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΚΑΡΠΑΘΟΣ διεγράφη.
-Ο ίππος ΛΟΥΗ ξεκίνησε διστακτικά.
-Στο ύψος των 850μ. η αναβάτιδα Μπέντεν επέτρεψε στον ίππο της ΛΟΥΗ να κινηθεί ελαφρά στην εξωτερική και να πιέσει σε αυτήν τον ίππο ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του οποίου δυσχεράνθηκε στιγμιαία η ανάπτυξη. Για τα ανωτέρω γίνεται αυστηρή παρατήρηση στην αναβάτιδα Μπέντεν.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 86 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΣΤΙΜΟΥΛΟΥΣ ΓΟΥΕΪ έκλινε στην εσωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΛΑΡΙΧΟΣ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 87 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΤΑΡΙΤΑ διεγράφη.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΞΕΝΗ έκλινε στην εσωτερική, ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΝΑΤΑΛΜΙΝΑ και αυτός με την σειρά του με τον ίππο ΚΑΜΙΑ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δυσχερανθεί και να ανακόψει.
-Ο ίππος ΜΠΙΣΚΟΤΤΙ ξεκίνησε με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΑΛΙΝΓΚΙ ξεκίνησε διστακτικά και αναπτύχθηκε με δυσφορία στην αρχή της διαδρομής..
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Λάος, Τσεργάς, Μανώλης, Καντιώ, Ροδόλφος και Κουμπαράκος.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 88 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Σύμφωνα με το άρθρο 49 των Γενικών Διατάξεων πριν την έναρξη των ιπποδρομιών μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τους Ελλανοδίκες, παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία από τον ίππο ΚΟΥΕΣΤΟΡΕ ΓΟΥΕΪ που κατέλαβε την τελευταία θέση στην 7η ιπποδρομία.
-Στο ύψος των 1.450μ ο αναβάτης του ίππου ΜΑΚΗΜΠΑ, που συνεκάλπαζε ανάμεσα από τους ίππους ΡΙΠΠΕΡ και ΦΡΟΝΤΟ, μη έχοντας αρκετό χώρο να αναπτυχθεί ανέκοψε.
-Για τεχνικούς λόγους λήφθηκαν ούρα από τον ίππο ΡΙΠΠΕΡ.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»