Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Πλούσια σε αγωνιστική δράση η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, θυμίζει «κάτι από τα παλιά» και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον!
Αγωνιστικά «δεσπόζει» στο πρόγραμμα η ιπποδρομία του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως - παρά τον ομολογουμένως μικρό αριθμό συμμετοχών - στην οποία έξι εκλεκτοί καθαρόαιμοι θα διεκδικήσουν το έπαθλο και τη νίκη στην απόσταση των 2.400 μέτρων. Με δεδομένο ότι ο στίβος έχει πλέον στεγνώσει (και αν δε μεσολαβήσει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο μέχρι την ώρα διεξαγωγής της ιπποδρομίας, ώστε να αλλάξει η κατάσταση της πίστας) ο «πολύς» ΘΩΡΑΞ και ο «ιπτάμενος» ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (μιας και ο δεύτερος «πετάει» τον τελευταίο καιρό, ευρισκόμενος πλέον σε θηριώδη κατάσταση) «κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας» και δίνουν ραντεβού για μία κορυφαία αναμέτρηση στην οποία αναμένεται συγκλονιστικό θέαμα! Ασφαλώς τους δύο προαναφερθέντες πλαισιώνουν και άλλοι ικανότατοι δρόμωνες οι οποίοι μπορούν υπό προϋποθέσεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην άφιξη, πάντως η ημέρα είναι από τις καλύτερες (σε ο, τι αφορά σε στοιχηματικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον) και για αυτό εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις παρακολουθήσετε και - όσοι από εσάς επιθυμείτε - να στοιχηματίσετε!
Στο σχόλιο της Τρίτης κάναμε λόγο για ενδιαφέρουσες διαδρομές και θεαματικές αφίξεις, κάτι που μας επιβεβαίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σήμερα εκτιμούμε πως τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, γι’ αυτό λάβετε θέσεις για να παρακολουθήσουμε απίστευτο θέαμα που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!
Στις υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» για τις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχείων που μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να σχηματίσετε άποψη για το δικό σας παιχνίδι και να πλησιάσετε – όσο πιο κοντά γίνεται – «προς το ταμείο»! Μαζί με τις δύο πιο δυνατές «επιλογές της ημέρας» (αυτονόητο είναι πως τη μία από τις δύο επιλογές μας θα αποτελέσει η κούρσα του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως) μπορείτε επίσης να βρείτε προτάσεις για σύνθετα και ΣΚΟΡ σε όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»