Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012


Οι ιπποδρομίες του Ascot θα έχουν πιο αυστηρό dress code


Σίγουρα όχι μόνο έχετε ακούσει αλλά και θαυμάσει φωτογραφίες με εντυπωσιακά καπέλα -τις περισσότερες φορές, μάλιστα, στα όρια του γελοίου- από το ετήσιο ιππικό event που λαμβάνει χώρα στη Μεγάλη Βρετανία και ονομάζεται Royal Ascot. Τα πράγματα, όμως, φέτος αλλάζουν, αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να «μαζέψουν» τον χαλαρό ενδυματολογικό κώδικα (υποθέτουμε κυρίως για τις γυναίκες) που μέχρι στιγμής επέτρεπε να γίνονται μέχρι και αρκετά προκλητικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο dress code, οι άνδρες θεατές θα πρέπει να φορούν πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι, ενώ στις κυρίες θα δοθούν ειδικές οδηγίες για το μήκος της φούστας και το φάρδος στις τιράντες των φορεμάτων τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ascot, παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους ότι τα τελευταία χρόνια, ο ενδυματολογικός κώδικας είχε χαλαρώσει αρκετά σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος στο ιππικό γεγονός που μετράει 300 χρόνια παρουσίας. Και παραδέχτηκε ότι πολλοί πλέον ντύνονται «σαν να πηγαίνουν στην παραλία».

Πηγή: www.inews.gr

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»