Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Με ένα πλούσιο Ελληνικό πρόγραμμα 10 ιπποδρομιών μας αποχαιρετά η εβδομάδα, θυμίζοντάς μας κάτι από τα παλιά! Την ερχόμενη Τρίτη μάλιστα πρόκειται να διεξαχθούν 11 Ελληνικές ιπποδρομίες και αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός εγγραφών τότε μπορούμε να αισιοδοξούμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι εφικτό να επιστρέψουμε στις τρεις (τουλάχιστον) Ελληνικές συγκεντρώσεις εβδομαδιαίως. Πάντως, οι τζίροι των τελευταίων ημερών είναι απογοητευτικοί ακόμα και για τις Ελληνικές κούρσες και δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες των επαγγελματιών δε φαίνονται από μόνες τους ικανές να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα  που επικρατεί στο Μαρκόπουλο. 

Αγωνιστικά (όχι στοιχηματικά) ξεχωρίζει η 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Παναθηναίωναπόσταση: 1.400 μέτρα) με πέντε τριετείς ίππους να διεκδικούν το έπαθλο, ενώ από ο, τι έχουμε δει προσφάτως η υπόθεση της νίκης λογικά θα περιοριστεί μεταξύ δύο εκ των συμμετεχόντων.

Το στοιχείο των αμφίρροπων διαδρομών δε λείπει ούτε και σήμερα από τις ιπποδρομίες, πολλές εκ των οποίων «φωνάζουν» για ευκαιρίες και σημαντικά κέρδη. Θα πρέπει να θυμίσουμε επιπλέον πως υπάρχει το τζακποτ των 20.194,47 € στο ΣΚΟΡ6 από τη συγκέντρωση της Παρασκευής, ενώ μετά από πολύ καιρό θα διεξαχθεί και ΣΚΟΡ9! Η ώρα έναρξης για σήμερα είναι προγραμματισμένη στις 15:00 και ελπίζουμε να παραμείνει εκεί σταθερά, προς όφελος του Οργανισμού και για τη διευκόλυνση των φιλίππων.

Στις «επιλογές της ημέρας» για σήμερα έχουμε την 6η ιπποδρομία (Έπαθλο Αγνάντηςαπόσταση: 1.600 μέτρα) και την 8η ιπποδρομία (Έπαθλο Αγίου Κωνσταντίνουαπόσταση: 1.400 μέτρα), ενώ όπως πάντα μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας για σύνθετα και ΣΚΟΡ για όλες τις σημερινές διαδρομές του προγράμματος. Με τον καιρό «σύμμαχο», ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα συναρπαστικό θέαμα με δυνατές συγκινήσεις!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»