Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Ένα πολύ καλό πρόγραμμα έξι ιπποδρομιών πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης στις 17:00. «Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα» ασφαλώς στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος (Έπαθλο Ήρας) όπου 10 εξαιρετικά δυναμικές φοράδες  δίνουν ραντεβού προκειμένου να συναγωνιστούν μεταξύ τους και «να τα δώσουν όλα για τη νίκη», σε μία ιπποδρομία η οποία αναμένεται σκληρή και απρόβλεπτη, υπόσχεται πολύ δυνατές συγκινήσεις και «μυρίζει χρήμα»!
Γενικά, το πρόγραμμα σήμερα «υπόσχεται πολλά κέρδη» μιας και έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας πρόβλεψης, κάτι που θα ενταθεί ασφαλώς αν μεταβληθούν οι καιρικές συνθήκες στον Ιππόδρομο. Αξίζει να προσθέσουμε πως η ημέρα ξεκινά με τη μεταφορά 4.198,46 € από το τζακποτ του τελευταίου συνθέτου-forecast της Τρίτης 15-02-2011 στην 1η ιπποδρομία του σημερινού προγράμματος, οπότε οι «ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη» είναι πολλές και σημαντικές σήμερα! Εμείς πάντως ως «επιλογές της ημέρας» προτείνουμε την 3η ιπποδρομία (Έπαθλο Φαρσάλων, απόσταση: 1.200 μέτρα) και φυσικά την κορυφαία διαδρομή της ημέρας, την 5η ιπποδρομία (Έπαθλο Ήρας, απόσταση: 1.800 μέτρα).
Να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε την ευκαιρία μέχρι αύριο το πρωί στις 10:30 να αποστείλετε τις ερωτήσεις σας προς τους καλεσμένους της  Κυριακάτικης ιπποδρομιακής εκπομπής του HIGH TV (Β. Οδυσσέως και Δ. Παρασκευόπουλο) στα e-mails: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr και serafeim.panagiotakis@gmail.com, οπότε θα τις συγκεντρώσουμε (μαζί με αυτές που έχουμε εμείς ήδη ετοιμάσει) για να τις προωθήσουμε προς τον κύριο Π. Δημητρίου. Να σας ενημερώσουμε τέλος πως στην ενότητα «Videos ιπποδρομιών» υπάρχουν πλέον δύο οθόνες – video players , η μία θα προβάλλει Ελληνικές ιπποδρομίες (προσεχώς) και η άλλη – κατά τα γνωστά – ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτη. Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται με αμείωτο κέφι και προσεχώς σας ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»