Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21-1-2011

Κατάσταση στίβου: Ελαφρώς λασπώδης

Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ


ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 1 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Ο ίππος ΙΑΝΕΙΡΑ διεγράφη λόγω χωλότητας προσθίου αριστερού άκρου – τενοντίτιδα - . Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Εμίρη. Για τα ανωτέρω επιβάλλεται πρόστιμο τριακόσιων ευρώ (€ 300) στον προπονητή Π. Καστρινό.
- Ο ίππος ΙΖΑΓΚΟΝΑΓΟΥΙΝ ρινορράγησε . Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αλειφερόπουλος, Αντωνίου.
- Ο ίππος ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Ο ίππος ΓΚΟΝΤΣΕΝΤΡΕΪΝ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 2 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Στο χώρο της αφετηρίας ο αναβάτης Μανώλης τραυματίσθηκε, εξετάσθηκε από το γιατρό και κρίθηκε ικανός να ιππεύσει. Λόγω του παραπάνω συμβάντος η εκκίνηση της ιπποδρομίας ξεκίνησε με 10΄ καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα.
- Ο ίππος ΝΤΑΧΙΡΑ διεγράφη λόγω πυρεξίας. Κτην: Ζαφείρης, Φυριππή.
- Ο ίππος ΑΥΓΗ ξεκίνησε και αναπτύχθηκε διστακτικά.
- Ο ίππος ΕΞΕΛΕΝΤ ΘΟΤ ξεκίνησε με αναπήδημα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 3 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον αναβάτη Δρόσο που ίππευε τον ίππο ΜΑΪΚ ΜΑΪ ΦΑΔΕΡ να καταβάλει προσπάθεια να τηρεί τη γραμμή του στην τελική ευθεία.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ.
-Ο ίππος ΠΑΡΑΝΤΙΖΙ ξεκίνησε διστακτικά.
-Καλείται η προπονήτρια Αγγ. Αμίτση όπως προσέλθει στο γραφείο ελλανοδικών για την επίδοση του ίππου της ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 4 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Ο ίππος ΜΑΪ ΧΟΟΥΠ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Εξετάσθηκε η προπονήτρια Αγγ. Αμίτση για την επίδοση του ίππου ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΟΪΣ που διαγωνίσθηκε στην 3η ιπποδρομία και δήλωσε, ότι ο ίππος διαγωνίσθηκε πρώτη φορά στην συγκεκριμένη απόσταση και σε λασπώδη στίβο. Επιπλέον πρόσθεσε ότι ο αναβάτης δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με τον ίππο του. Οι εξηγήσεις κρατήθηκαν υπό σημείωση και η αγωνιστική συμπεριφορά του ίππου θα παρακολουθείται.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 5 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Τον ίππο ΛΟΣΤ ΙΝ ΔΕ ΦΟΡΕΣΤ ίππευσε ο αναβάτης Μερσινιάς λόγω μη δέσμευσης του αναβάτη Εντιόν. Για τη μη δέσμευση του αναβάτη επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (€ 100) στον προπονητή Χρ. Σταύρου .
- Ο ίππος ΑΛΓΟΥΑΡΚΑ ξεκίνησε διστακτικά.
- Ο ίππος ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ ξεκίνησε με αναπήδημα.
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΓΚΑΛΑΣΙΓΙΑ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΓΟΥΝΤΕΝΤ ΓΚΛΕΪΝΤ .

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 6 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€ 50) στον προπονητή Χρ. Θεοδωράκη διότι ο αναβάτης του ίππου ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηληκίου .
- Για τεχνικούς λόγους λήφθηκαν ούρα από τον ίππο ΒΑΛΤΑΣΑΡ.
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥΛΟΥΖ.
- Η ίππευση του αναβάτη Βαγγέλη με τον ίππο ΧΟΝΤΙΝΓΚ ΜΕΛΟΝΤΙ εξετάζεται . Καλείται ο προπονητής Χρ. Θεοδωράκης και ο αναβάτης Βαγγέλης όπως προσέλθουν στο γραφείο των ελλανοδικών στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της 25-01-2011 .
- Στους παρακάτω αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Μάριος, Δημητσάνης, Δρόσος, Βαγγέλης, Λάος, και Π. Κεράτσας.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 7 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
- Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΝΑΖΙΑΡΑ κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΝΙΟΥ ΜΠΙΓΚΙΝΙΝΓΚ.
- Στο ύψος των 250μ. περίπου ο αναβάτης Βαγγέλης που ίππευε τον ίππο ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΥΡΟΥ απώλεσε το μαστίγιό του.
- Ο ίππος ΝΤΡΑΜΡΟ ΓΚΕΡΛ εστάλη προς κτηνιατρική εξέταση και κατόπιν ενδοσκόπησης διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας .: Κτην. Αλειφερόπουλος, Εμίρη.
- Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
- Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»