Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011


Δελτίο Τύπου του ΟΔΙΕ (30-03-2011)

30/3/2011
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ
 
ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Σας γνωρίζουμε ότι οι Γαλλικές Ιπποδρομιακές Συγκεντρώσεις για τον μήνα Απρίλιο 2011 θα διεξάγονται από Δευτέρα έως και Σάββατο.
Σημειώνεται ότι λόγω της εορτής του Πάσχα από την Μ. Πέμπτη 21-4-2011 έως και την Δευτέρα του Πάσχα 25-4-2011 δεν θα διεξαχθούν Γαλλικές Ιπποδρομιακές Συγκεντρώσεις.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Με την ευκαιρία αυτού του Δελτίου Τύπου του ΟΔΙΕ με το οποίο ανακοινώνεται πως τη Μ. Εβδομάδα θα διεξαχθεί ιπποδρομιακό στοίχημα μέχρι και τη Μ. Τετάρτη (με πρόγραμμα Γαλλικών ιπποδρομιών) σας ενημερώνουμε πως οι «Ιπποδρομίες» δε θα προβούν στη δημοσίευση προτάσεων για ιπποδρομιακό στοίχημα καθ’ όλη τη Μ. Εβδομάδα. Η δική μας θρησκευτική πεποίθηση και η αντίληψη για τις ημέρες αυτές μας οδηγεί  αβίαστα στη διακοπή ανάρτησης προγνωστικών για όλες τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας. Όταν λοιπόν θα βρισκόμαστε κοντά σε εκείνες τις ημέρες, θα ενημερωθούν όλοι οι αναγνώστες μας για τη ροή του προγράμματος της Μ. Εβδομάδας, το οποίο ασφαλώς θα είναι περιορισμένο και όσο το δυνατό «προσαρμοσμένο» στο κλίμα των ημερών.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»