Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας και προκειμένου να γίνει περισσότερο εύχρηστη και «φιλική» στον μέσο χρήστη, προχωρήσαμε στην ένταξη μίας ακόμα θεματικής ενότητας με τίτλο: «Διεθνής Ιπποδρομιακός Τύπος».

Όπως είναι αντιληπτό και από την ονομασία της, μέσα σε αυτή την θεματική ενότητα εντάξαμε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες ιπποδρομιακές ιστοσελίδες από το εξωτερικό, με στόχο την δική σας όσο το δυνατό σφαιρικότερη – και κυρίως άμεση – ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο που αφορούν στο άθλημα των Ιπποδρομιών!

Στην νέα αυτή θεματική ενότητα ενσωματώθηκαν αρχικά οκτώ ιπποδρομιακές ιστοσελίδες του εξωτερικού (BBC, Blood horse, ESPN, Daily Racing Form, NTRA, Racing Post, Sky SPORTS και Summerhill Stud ) ενώ ο στόχος μας είναι μελλοντικά να μπορέσει να εμπλουτιστεί και με άλλες, περισσότερες ιπποδρομιακές ιστοσελίδες από όλα τα σημεία του πλανήτη!

Με την ενέργεια αυτή επιτύχαμε ταυτόχρονα τρεις στόχους:

Ο πρώτος στόχος που επιτεύχθηκε έγκειται στο γεγονός πως ο επισκέπτης των «Ιπποδρομιών» βρίσκει πια συγκεντρωτικά στο μενού του ιστοχώρου μερικές από τις εγκυρότερες ιπποδρομιακές διεθνείς ιστοσελίδες, ώστε πλέον δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί καθόλου από τις «Ιπποδρομίες» προκειμένου να πλοηγηθεί και να ενημερωθεί για τα διεθνή ιπποδρομιακά νέα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο γρήγορη αλλά και περισσότερο «ξεκούραστη» την δική σας ενημέρωση!

Ο δεύτερος στόχος που επιτύχαμε είναι να «προβάλλουμε» κατά κάποιο τρόπο αυτές τις διεθνείς ιστοσελίδες, μερικές από τις οποίες «φιλοξενούσαμε» μέχρι πρότινος στο τέλος της αρχικής σελίδας των «Ιπποδρομιών». Επειδή λοιπόν διαπιστώσαμε στην πράξη πως η τοποθέτησή τους σε εκείνο το σημείο δεν προσέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με την συγκέντρωσή τους τώρα στην νέα θεματική ενότητα εκτιμούμε πως θα προσελκύσουν σαφώς πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών των «Ιπποδρομιών» και η επισκεψιμότητά τους στην νέα θεματική ενότητα θα ανέβει κατά πολύ!

Το τρίτο – και πολύ σημαντικό – που επιτύχαμε αφορά στο γεγονός πως επειδή ακριβώς αφαιρέθηκαν ορισμένα στοιχεία από την αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών», αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να γίνει κάπως πιο γρήγορη, κάτι που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως επειδή «φορτώνονται» πολλά δεδομένα από τις διεθνείς ιστοσελίδες, η εμφάνιση της θεματικής ενότητας του Διεθνούς Ιπποδρομιακού Τύπου ενδεχομένως να είναι λίγο πιο αργή από τις υπόλοιπες ενότητες του ιστοχώρου. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται καθόλου από εμάς και για αυτό ζητούμε την κατανόησή σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειές μας συνεχίζονται και σας υποσχόμαστε προσεχώς και άλλες – μεγαλύτερες – εκπλήξεις!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»