Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΪΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ (24-01-2011)

Π.Ε.Π.Π.Σ.

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την από 20/1/2011 ανακοίνωση-δελτίο τύπου της ΠΟΕΠΠΠ σχετικά με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της και ειδικώς την αναφορά πως όταν σε κάθε μελλοντική απεργιακή κινητοποίηση των πρακτόρων ΟΠΑΠ θα κλείνουν τα πρακτορεία για κάθε δραστηριότητα τους (συμπεριλαμβανομένου και του ΟΔΙΕ), διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

1. Εάν τα αιτήματα μιας μελλοντικής απεργιακής κινητοποίησης των πρακτόρων ΟΠΑΠ αφορούν και τον δικό μας κλάδο, η ένωση μας, εφόσον ενημερωθεί έγκαιρα, θα αποφασίσει μέσω των οργάνων της για την συμμετοχή ή όχι των πρακτόρων μελών της στην κινητοποίηση αυτή. Ωστόσο η απόφαση για το αν θα απεργήσουν οι πράκτορες ΟΔΙΕ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ της Ένωσης μας και όχι της ΠΟΕΠΠΠ. Συνεπώς είναι τουλάχιστον άστοχη και ατυχής η αναφορά για το κλείσιμο των πρακτορείων ΟΔΙΕ και στο μέτρο που τυχόν αποτελεί συνδικαλιστική παρέμβαση, την απορρίπτουμε ως απαράδεκτη. Γιατί εμείς οι πράκτορες του ιπποδρομιακού στοιχήματος θα αποφασίσουμε εάν και πότε θα κλείσουμε τα πρακτορεία μας και όχι οποιοσδήποτε τρίτος.

2. Συμβουλεύουμε τους συντάκτες της ανακοίνωσης της ΠΟΕΠΠΠ και καλούς  συναδέλφους να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους, να ασχολούνται με τα «του οίκου τους» και να μην επεμβαίνουν σε χώρους που δεν έχουν δικαιοδοσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠΠΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»