Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για στοίχημα - Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 7-9-2012


Ξεκινούν (και πάλι) από σήμερα οι προτάσεις των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες!

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»!

Πρεμιέρα – και πάλι – της στήλης των προτάσεων των «Ιπποδρομιών» για ιπποδρομιακό στοίχημα (αν κι η χρονική στιγμή, η συγκυρία σε σχέση με το μέλλον των Ελληνικών Ιπποδρομιών δεν είναι η ευτυχέστερη…) και ευχόμαστε οι επιτυχίες του παρελθόντος να συνεχιστούν και – ει δυνατόν – να διευρυνθούν!

Η «λογική» των προτάσεων που θα βρίσκετε εδώ από σήμερα αφορά στην υπόδειξη ενός ίππου (ή περισσοτέρων, αυτό θα εξαρτάται κάθε φορά από τη «φύση του παιχνιδιού» που θα προτείνουμε) για τον οποίον εκτιμούμε πως μπορεί να «παίξει» ιδιαίτερα σημαντικό – έως και πρωταγωνιστικό – ρόλο στην υπόθεση της νίκης. Σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις πάντως (για παράδειγμα, σε σπουδαίες συγκεντρώσεις, όπως το Ντέρμπι) θα υπάρχουν ενδεχομένως προτάσεις για περισσότερες κούρσες του προγράμματος.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για τη σημερινή συγκέντρωση:

Οκτώ συνολικά Ελληνικές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Ελληνικής συγκέντρωσης της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012 οι οποίες πλαισιώνονται από τρεις αλλοδαπές ιπποδρομίες από την Αγγλία, με τις οποίες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα.

Η απόσταση που «κυριαρχεί» - θα λέγαμε – σήμερα είναι τα 1400 μέτρα, μιας και οι επτά από τις οκτώ διαδρομές θα διεξαχθούν στην συγκεκριμένη απόσταση, ενώ υπάρχει και μία κούρσα 1200 μέτρων με την οποία ξεκινούν οι Ελληνικές αναμετρήσεις. Μεταξύ αυτών θα λέγαμε πως ξεχωρίζει κάπως ποιοτικά η ιπποδρομία του Επάθλου Αρκαδίας, που απευθύνεται σε τριετείς φοράδες (ΒΗΕ), ενώ γενικότερα δεν στερούνται αγωνιστικού ενδιαφέροντος και ορισμένες από τις υπόλοιπες κούρσες του προγράμματος.

Περίπου «οριακά» συμπληρωμένο είναι το πρόγραμμα από άποψης πλήθους συμμετοχών, καθώς στις τρεις τουλάχιστον από τις οκτώ διαδρομές δε θα διεξαχθεί τετραπλό εξαιτίας του μικρού αριθμού διαγωνιζομένων ίππων. Το τζακποτ, τέλος, στο ΣΚΟΡ9 είναι πολύ χαμηλό (μόλις  241,90 €) ώστε δεν αποτελεί «πόλο έλξης» για τους φιλίππους στοιχηματίες.

Σε ο, τι αφορά τώρα στην πρόταση της ημέρας, θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Αρσινόης (ίπποι 5 ετών & άνω ΙΕΕ, κλάση Ε’ – απόσταση: 1400 μέτρα) που αποτελεί και την όγδοη κούρσα του προγράμματος. Σε αυτή διαγωνίζεται ο ίππος ΠΑΚΕΡ ΤΣΑΜΠΙΟΝ, που αποτελεί τη δική μας επιλογή για στοίχημα. Διαγωνιζόμενος με πολύ μεγάλη σταθερότητα στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές του, πρωταγωνίστησε σε όλες και πιστοποίησε παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο τη διάρκεια της σπουδαίας φόρμας του, ενώ στην τελευταία του κούρσα μάλιστα τερμάτισε 2ος – καθαρά – πίσω από τον επιβλητικό νικητή ίππο ΣΗΡΜΑΝ, σε απόσταση από τους υπόλοιπους αντιπάλους του (μεταξύ των οποίων και ο ίππος ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ, τον οποίον τότε υποσκέλισε καθαρά και τώρα τον συναντά εκ νέου σε αυτή την αναμέτρηση). Η σύνθεση της διαδρομής φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι ευνοϊκή για τις ιδιότητές του, μπορεί με μία καλή εκκίνηση να αναλάβει την πρωτοπορία και με τον αναβάτη Νύχτα στη σέλα του (ο οποίος τον έτρεξε καλά στις δύο τελευταίες συμμετοχές του και δείχνει να «πηγαίνει» στο χέρι του) εκτιμούμε πως είναι απολύτως ικανός σήμερα να περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού και να «εξαργυρώσει» την φόρμα του με μία νίκη. ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ (κυρίως) και ΤΡΑΣΤΕΝΤ ΓΟΥΕΪ είναι οι επιλογές μας που θα πλαισιώσουν τον ίππο ΠΑΚΕΡ ΤΣΑΜΠΙΟΝ στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Έτσι λοιπόν, η πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 8η (Ελληνικό πρόγραμμα):

Γκανιάν: Νο 3 – ΠΑΚΕΡ ΤΣΑΜΠΙΟΝ
Δίδυμο: 3x5(βασικός συνδυασμός) 1χ3 (κάλυψη)
Φορκάστ: 3x5(βασικός συνδυασμός) 3χ1 (κάλυψη)
Τρίο: 1χ3χ5
Tricast: 3χ5χ1, 3χ1χ5

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»