Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011


Αμοιβαία εγκατάσταση μηχανών ιπποδρόμου μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας

Να εγκατασταθούν μηχανές του Κυπριακού ιπποδρόμου στην Ελλάδα και Ελλαδικών στην Κύπρο για τη διενέργεια στοιχημάτων από τους φιλίππους των δύο χωρών. Την εισήγηση αυτή έκανε ο μεγαλοϊδιοκτήτης κ. Πέτρος Παντελίδης σε δηλώσεις στον «ΤΖΟΚΕΫ» με θέμα την αύξηση του τζίρου του κυπριακού ιπποδρόμου.

Στη δήλωση του ο κ. Πετρος Παντελίδης ανέφερε:

«Εφόσον και οι δύο χώρες στοχεύουν στην αύξηση του τζίρου, με στόχο να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα τους, η καλύτερη λύση είναι να γίνει αμοιβαία εγκατάσταση μηχανών στις δυο χώρες. Δηλαδή η Κύπρος να εγκαταστήσει μηχανές του κυπριακού ιπποδρόμουστην Ελλάδα και η Ελλάδα στην Κύπρο».

Αναφερόμενος στην προοπτική που διανοίγεται με ένα τέτοιο εγχείρημα ανέφερε:

«Οι Κύπριοι φίλιπποι είναι πιο προσιτό να στοιχηματίζουν στις ελληνικές ιπποδρομίες λόγω και της γλώσσας, αλλά και γιατί γνωρίζουν και πολλά από τα διαγωνιζόμενα άλογα στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου. Επίσης θα μπορούν να ενημερώνονται λεπτομερώς για τα διαγωνιζόμενα άλογα και τις ιπποδρομίες από τα ελληνικά περιοδικά, που θα φτάνουν εδώ. Το αντίστοιχο ισχύει και για τους Έλληνες φιλίππους, οι οποίοι θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις κυπριακές ιπποδρομίες, σε αντίθεση με τις γαλλικές όπου τα άγνωστα ονόματα, η γλώσσα, οι ιπποδρομίες με καροτσάκια και άλλα έπαιξαν όλα τον αρνητικό τους ρόλο».

Συνεχίζοντας ο κ. Π. Παντελίδης είπε:

«Σε κατ΄ιδίαν επαφές έχω ενημερώσει για την εισήγηση μου αρκετούς αρμόδιους τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα που το είδαν θετικά. Θετικά επίσης το αντίκρυσαν και πολλοί φίλιπποι στις δυο χώρες, καθώς και προπονητές, αναβάτες και ιδιοκτήτες. Ελπίζω και εύχομαι οι αρμόδιοι να προωθήσουν την εισήγηση αυτή, η οποία έχει τη δυναμική να οδηγήσει σε αμοιβαία αύξηση του τζίρου και στις δυο χώρες, με όλα τα θετικά επακόλουθα».

Πηγή: site ΕΙΔΙΕ

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Η ιδέα μας βρίσκει σύμφωνους και μάλιστα η από κοινού σύνταξη του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος μεταξύ των δύο Οργανισμών Διεξαγωγής Ιπποδρομιών (Ελλάδας και Κύπρου) μπορεί να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη καθημερινή ροή αγωνιστικού προγράμματος (αμιγούς ή μικτού). 
Άλλωστε η ίδια ιδέα είχε διατυπωθεί και από τον υπεύθυνο λειτουργίας των «Ιπποδρομιών» από το 2009 (…) κατά τη διεξαγωγή συζήτησης στο forum της ιπποδρομιακής ιστοσελίδας balaton.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»