Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!

Σήμερα ξεκινά η Μεγάλη Σαρακοστή του Πάσχα και όλοι μας λίγο - πολύ κινούμαστε σε κάπως διαφορετικούς ρυθμούς. Ξεχνώντας λοιπόν για λίγο τα αγωνιστικά θέματα και όλα τα προβλήματα που μας απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα, ας πάρουμε μια ανάσα και ας αναφερθούμε στην πολύ καλή ενέργεια της ΕΙΔΙΕ (η οποία συνεχίζει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει άλλοτε ο ΕΛΣΙΙΠ) να μεταφορτώνει στο Διαδίκτυο τα videos των Ελληνικών ιπποδρομιών,  κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να σας τα προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας, αφού μπορούμε πλέον να τα ενσωματώνουμε στο video player των Ελληνικών ιπποδρομιών (που βρίσκεται στη θεματική ενότητα «Videos ιπποδρομιών» μαζί με το video player των διεθνών ιπποδρομιών). Οι τακτικοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών» θα θυμούνται την επιστολή μας προς τον ΟΔΙΕ προ μηνός περίπου ακριβώς για αυτό το ζήτημα (το σχετικό κείμενο μπορείτε να το αναζητήσετε στα δημοσιεύματα της 31ης-01-2011). Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι χθες προστέθηκαν (εκτός από τις ιπποδρομίες στο Meydan του Dubai) άλλες επτά διεθνείς κούρσες από όλον τον κόσμο και μπορείτε όλοι να τις απολαύσετε, ενώ όπως είναι γνωστό σήμερα δεν έχουμε ιπποδρομιακή στοιχηματική δράση (στην Ελλάδα).

Σήμερα εγκαινιάζουμε και την αναμορφωμένη θεματική ενότητα «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» όπου σε αυτήν πλέον βρίσκονται οι αναλύσεις και τα δημοσιεύματα για όλα τα ιπποδρομιακά είδη στοιχήματος μαζί με κάποια επιλεγμένα κείμενα που θα ενσωματώνονται κατά καιρούς. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε πως επιλέξαμε να μεταθέσουμε κάποια θέματα για τις επόμενες ημέρες προκειμένου να επανέλθουμε όλοι στους κανονικούς ρυθμούς μας. Για το λόγο αυτό, η ανάλυση των ιπποδρομιών της Παρασκευής 04-03-2011 θα δημοσιευθεί την προσεχή Τετάρτη (δεδομένου ότι η Τρίτη είναι «αγωνιστική ημέρα» και η θεματολογία της είναι ως εκ τούτου προκαθορισμένη). Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι «Ιπποδρομίες» αποφάσισαν να μη δημοσιεύσουν καθόλου κείμενα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ανεξάρτητα αν θα διεξάγονται ιπποδρομίες ή όχι, ενώ το πρόγραμμα, οι αποδόσεις και τα Δελτία αποτελεσμάτων θα αναρτώνται κανονικά (οι αναλύσεις, τα σχόλια και τα θέματα της επικαιρότητας θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται από την Τρίτη του Πάσχα). Παρότι είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να σας έχουμε πλήρως ενημερωμένους για τις μελλοντικές κινήσεις μας.

Σήμερα στις «Ιπποδρομίες» μπορείτε να βρείτε εκτός από κάποια ενδιαφέροντα κείμενα, τους ανανεωμένους πίνακες με τα στατιστικά και πολλά «φρέσκα» videos ιπποδρομιών, ενώ από αύριο επανερχόμαστε σε πλήρη δράση με τη διεξαγωγή ενός μικτού προγράμματος (Ελληνο-Γαλλικού). Θα κλείσουμε με την επισήμανση πως ο Μάρτιος αναμένεται να αποβεί καθοριστικός μήνας για τον Ιππόδρομο, αφού πολλά διακυβεύονται από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο εγγύς μέλλον. Χωρίς υπερβολή αυτός ο μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο μήνας των παθών» για τον ΟΔΙΕ και φυσικά η ευχή όλων μας είναι οι επικείμενες εξελίξεις να αποβούν υπέρ των «πολύπαθων» Ελληνικών ιπποδρομιών.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»