Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 08-03-2011

 
Κατάσταση στίβου: Λασπώδης
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 97 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΜΠΛΟΥ ΜΠΟΟΥΤΜΑΝ επέστρεψε με χωλότητα προσθίου δεξιού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αντωνίου, Φυριππή.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 98 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ διεγράφη επειδή δεν δέχθηκε άλλος αναβάτης να αντικαταστήσει τον αναβάτη Λαζαρίδη που τραυματίσθηκε στην 1η ιπποδρομία.
-Ο ίππος ΓΚΙΝΕΑ διαγωνίσθηκε χωρίς παρωπίδες δικαιολογημένα (στίβος λασπώδης).
-Μετά την σημερινή μη ικανοποιητική επίδοση του ίππου ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ο προπονητής Ν. Δέρβης δεσμεύθηκε να επανεγγράψει τον ανωτέρω ίππο μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 99 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΕΤΖΜΠΑΣΤΟΝ διεγράφη επειδή δεν βρέθηκε άλλος αναβάτης να αντικαταστήσει τον αναβάτη Λαζαρίδη.
-Μετά την τοποθέτησή του στο μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΛΟΥΚΑΦΤΕΡΝΑΜΠΕΡΟΥΑΝ παραβίασε την πόρτα και επανατοποθετήθηκε σύντομα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 100 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ διεγράφη.
-Ο ίππος ΚΟΥΪΘ διεγράφη λόγω χωλότητας προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Ζαφείρης, Αλειφερόπουλος.
-Ο ίππος ΦΑΝΤΗΣ διεγράφη επειδή δεν δέχθηκε άλλος αναβάτης να αντικαταστήσει τον αναβάτη Λαζαρίδη.
-Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον προπονητή Λ. Σιγάλα διότι καθυστέρησε να οδηγήσει τον ίππο του ΕΛΟΥΣΙΒ ΜΠΟΫ στους κτηνίατρους για τον προϊπποδρομιακό έλεγχο.
-Στο ύψος των 800μ. ο ίππος ΝΙΚ ΜΠΟΫ δυστρόπησε και εκδήλωσε έντονη τάση για την εξωτερική με αποτέλεσμα ο αναβάτης του να αναγκασθεί να τον ανακόψει και να τερματίσει μακράν.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 101 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Τον ίππο ΠΟΠ ΣΤΑΡ ίππευσε ο αναβάτης Δρόσος αντί του αναβάτη Λαζαρίδη.
-Μετά την τοποθέτησή του στο μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ παραβίασε την πόρτα, διέτρεξε μεγάλη απόσταση του στίβου μη μπορώντας ο αναβάτης του να τον συγκρατήσει και διεγράφη με απόφαση των Ελλανοδικών.
-Στους παρακάτω αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Εντιόν, Λαζαρίδης, Λ. Ανδρέου, Δημητσάνης και μαθητευόμενη αναβάτιδα Καντιώ.
-Επιβάλλεται από τον Αφέτη πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στον αναβάτη Χαλιάσο διότι δεν υπάκουσε στις οδηγίες του.
-Μετά την σημερινή μη ικανοποιητική επίδοση του ίππου ΤΖΩΝΝΥ ΡΟΥΚ που διαγωνίσθηκε στην 3η  ιπποδρομία, ο προπονητής Χρ. Θεοδωράκης δεσμεύθηκε να επανεγγράψει τον ανωτέρω ίππο μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 102 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΕΛΑ ΜΥΡΤΩ ΜΟΥ διεγράφη επειδή δεν δέχθηκε άλλος αναβάτης να αντικαταστήσει τον αναβάτη Νικολαϊδη ο οποίος αδυνατεί να ιππεύσει λόγω υποτροπής παλαιού τραύματος.
-Στο ύψος των 200μ. περίπου ο αναβάτης Εντιόν που ίππευε τον ίππο ΝΤΙ ΝΤΙ κινήθηκε στην εσωτερική και δυσχέρανε την ανάπτυξη του εσωτερικά του αναπτυσσόμενου ίππου ΜΟΡΙΓΚΑΝ. Για το λόγο επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (€100) στον ανωτέρω αναβάτη.
-Στα τελευταία μέτρα της διαδρομής ο αναβάτης Τσιριγώτης από κακή εκτίμηση χαλάρωσε τις προσπάθειές του, με αποτέλεσμα να στερήσει την δυνατότητα από τον ίππο του ΙΝΤΣΙΤΖΙΛΑΧ να διεκδικήσει την 3η  θέση. Για το λόγο αυτό ο ανωτέρω αναβάτης τιμωρείται με αποκλεισμό δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»