Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών» στο Κύπελλο Κνωσού

Την Παρασκευή 04-03-2011 διεξήχθη το Κύπελλο Κνωσού το οποίο απευθυνόταν σε τριετείς φοράδες με όρους ΒΗ. Στην ιπποδρομία εγγράφησαν και συμμετείχαν μόλις 6 φοράδες ενώ τη νίκη κατέκτησε το μεγάλο φαβορί ΠΡΑΪΣΛΕΣ, ιδιοκτησίας των Ιπποφορβείων Ελιάς και προπόνησης Αλ. Γιατρά. Η νικήτρια που ιππεύτηκε από τον Μ. Ξυνό ακολούθησε εξαρχής με άνεση την πρωτοπόρο της διαδρομής ΤΖΟΝΕΛΑ, από το ύψος των 600 μέτρων προπορεύτηκε κυριολεκτικά στο βήμα της και στην ευθεία αξιοποίησε την ανωτερότητά της κατακτώντας μία εύκολη νίκη με διαφορά 3 ¼ μηκών από τη δεύτερη στην άφιξη ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ και σημειώνοντας χρόνο 1’:40’’:78.

 Κύπελλο Κνωσού 2011

Από τις υπόλοιπες, η ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΓΚΛΟΟΥ (η οποία προερχόταν από αποτυχημένη συμμετοχή) αυτή τη φορά πραγματοποίησε υπολογισμένη διαδρομή στο κάγκελο, έκανε την επίθεσή της στο ίσωμα και με δυναμικό φίνις δε δυσκολεύτηκε να καταλάβει (σε απόσταση από τη νικήτρια ΠΡΑΪΣΛΕΣ) τη δεύτερη θέση, αφήνοντας με τη σειρά της 2 ¾ μήκη πίσω της τη ΝΑΣΕΛ η οποία έτρεξε διακριτικά και πιστοποίησε τη φόρμα της. Η ΝΤΟΛΛΑΡ ΓΚΕΡΛ είχε κάποιες ατυχίες και «προειδοποίησε» για μελλοντική συμμετοχή της, ενώ οι ΤΖΟΝΕΛΑ (που οδήγησε την κούρσα μέχρι τα 600μ) και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικές σε αυτόν τον όμιλο και ασφαλώς δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

ΠΡΑΪΣΛΕΣ
Με τη νίκη της αυτή η ΠΡΑΪΣΛΕΣ έδειξε πως οι βλέψεις της πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερες, καθώς έδειξε ξεκάθαρα προς το παρόν πως μεταξύ των φοράδων της ηλικίας της υπερέχει αισθητά από πλευράς δυναμικότητας και επιδόσεων και συνεπώς εκτιμούμε πως ο επόμενος μεγάλος στόχος της θα είναι μάλλον το Κριτήριο Τριετών και (γιατί όχι;) το Ντέρμπι.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»